Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Otthoni e-autó töltés: tippek, hogy biztonságos legyen

Bedughatjuk a töltőt a konnektorba? Jó lesz a beépített kábel? Megannyi kérdés, amelyeket érdemes tisztázni, mielőtt nekiállnánk az otthoni töltésnek.

A távoli asztali elérést biztosító protokoll ellen folytatott brute force-támadások jelentősen növekedtek a karantén idősz…

Ezen átmenet mellett számos, a járvány miatti izoláció által érintett régióban, köztük a legtöbb nagy európai országban kialakult egy másik tendencia: az RDP ellen indított brute force-támadások számának jelentős emelkedése.

Új, városi otthonteremtési programról döntött a kormány

Origo
-
  Ma 11:53 Belföld

A cél megfizethető árú ingatlanok építése és a rozsdaövezetek lebontása - hangzott el az Operatív Törzs tájékoztatóján.

Kotlebáék hátán másztak be a parlamentbe, de most faképnél hagyják őket az abortuszellenes keresztények

Parameter
-
  Ma 11:50 Határtalan

Éppen emiatt bírálta őket az ĽSNS-ből Milan Mazurek, akit az előző választási ciklus miatt rasszista kijelentése miatt ítélt el a bíróság, és amiatt kellett távoznia a parlamentből, februárban viszont újra bejutott. Tomáš Taraba, a KDŽP elnöke közölte, hogy nem azért távoznak a frakcióból, hogy önállóan propagálják pártjukat, hanem Mazurek…

A távoli asztali elérést biztosító protokoll ellen folytatott brute force-támadások jelentősen növekedtek a karantén idősz…

Azzal, hogy munkavállalók milliói otthoni munkavégzésre kényszerültek az elmúlt hónapokban, a távoli elérésű eszközök használata exponenciálisan nőtt. Ezen átmenet mellett számos, a járvány miatti izoláció által érintett régióban, köztük a legtöbb nagy európai országban kialakult egy másik tendencia: az Rdp – az egyik legnépszerűbb a…

Klasszis pólós hagyja el a magyar bajnokságot

24.hu
-
  Ma 10:37 Sport

Nyolc év alatt három csapatban is játszott az ob I-ben.

5+1 tuti programot ajánlunk a pünkösdi hosszú hétvégére a megyében!

Gyereknapon is várja a győri állatkert a látogatókat, lesz pünkösdi séta, és újra megpezsdül az élet a Pannonhalmi borvidéken is.

Mentőt hívjunk a gyerekhez vagy elég az otthoni praktika?

BorsOnline
-
  Ma 10:30 Egészség

Vannak esetek, amikor a gyermekeknél érdemes bevetni néhány természetes praktikát, amitől gyorsan meggyógyulnak, máskor elkerülhetetlen a mentő kihívása. Dr. Sal Péter homeopata-gyermekorvos erre hívta fel a figyelmet.

Jelentős nyereséggel indított az MKB Bank-csoport

A Budapesti Értéktőzsdén közzétett gyorsjelentése szerint 7,9 milliárd forintos adózás utáni profitot ért el, ami több mint a háromszorosa az előző év azonos időszakáénak. Bruttó bevétele pedig a másfélszerese lett a Budapest Bankkal és a Takarék Csoporttal egyesülni készülő Mészáros Lőrinc-érdekeltségnek.

Benyújtották a törvényjavaslatot, komoly változások jönnek szeptembertől az iskolákban

Blikk
-
  Ma 09:57 Belföld

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma benyújtotta az országgyűléshez a köznevelési törvény módosítására vonatkozó javaslatát, amelynek középpontjában a pedagógusok fokozott védelme áll – közölte a tárca szerdán az MTI-vel.

Változások jöhetnek a légi közlekedésben

Változásokat sürget az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség (EASA) és az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) a járvánnyal kapcsolatos intézkedésekben. Szigorú szabályokat fogalmaztak meg, amelyek a légi közlekedést érintik majd – mondta az Egek Ura blog szerkesztője az InfoRádiónak.

Pünkösd hétvégére megnyitja kapuit Hollókő

A Világörökség színhelye – a biztonsági előírásokat betartva – a pünkösdi hétvégére megnyitja kapuit, ugyanakkor a hagyományos pünkösdölés és a várjátékok elmaradnak.

Már csak néhány nap maradt a felügyeleti díjak bevallására, de idén van egy kis változás

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) felhívja az érintettek figyelmét, hogy az élelmiszerlánc-szereplők többségének 2020. május 31-ig kell benyújtania a 2020-as felügyeleti díjbevallását. Mivel idén a jogszabályban előírt határidő munkaszüneti napra esik, a bevallások a következő munkanapon, tehát június 2-án még beadhatóak.

Otthoni tanuláshoz kaptak adományt a nádudvari iskolások

Haon
-
  Ma 09:26 Belföld

Öt számítógép talált új gazdára, könnyítve a távoktatást.

Ezt a könyvet olvasná otthon Kylie Jenner?

24.hu
-
  Ma 09:25 Bulvár

Ez valamiért meglepőnek tűnik.