Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

65 éves ittas sofőrt fogtak a tatai rendőrök

Kemma
-
  Ma 08:00 Baleset-bűnügy

Tata és Vértesszőlős között, az 1-es úton állították meg a 65 éves férfi autóját a rendőrök.

Megharapta 71 éves áldozatát egy fiatal nő Kecskeméten, mert az nem adott neki pénzt

Egy 25 éves kecskeméti nő 2020 április 9-én délután bekopogott a Szegedi út egyik házába, hogy az ott élő idős férfitől pénzt kérjen. Miután a 71 éves férfi nem adott pénzt neki, a nő szidalmazni kezdte őt, majd rátámadt az idős úrra és megharapta a felkarját, olvasható a rendőrség honlapján.

Nyitnak az erzsébetvárosi óvodák - így tudod igénybe venni őket

Június 2-tól Erzsébetvárosban is újranyitják az összes, önkormányzati fenntartású óvodát.Ha vinnétek a gyereket, az alábbiak fontosak:Mindeféleképpen jelezzétek előre, hogy tervezni tudjanak a létszámmal: e-mail-ben: legkésőbb május 28. 8:30 óráig az óvoda e-mail címén - a linkre kattintva megtalálod az összes óvoda elérhetőségét,…

Szerelem volt első látásra: így ismerkedett meg a kedvesével Radics Gigi

Radics Gigi szerelme, bár az elején sokáig bátortalan volt randevúra hívni az énekesnőt, már az első pillanatban tudta, ő az igazi.

Ez ciki – balesetet szenvedett egy motoros, így derült ki, hogy nem kis mennyiségű drogot utaztat a hátizsákjában

Ráadásul a baleset után elvégzett gyorsteszt is többféle kábítószer használatát mutatta ki, ezért már régen nem is a sérülése miatt kell aggódnia, hanem mert drogot fogyasztott és birtokolt, nem is keveset. Durván két és fél kilogrammnyi kokaint találtak egy motoros hátizsákjában, miután a férfi Pécs határában balesetet szenvedett, közölte a Barany

Megmozdult a stúdió az elnök körül, így reagált

24.hu
-
  Ma 07:29 Baleset-bűnügy

Jacinda Ardern éppen élőben beszélt, amikor földrengés rázta meg a szigetországot.

Hatalmas különbségek szomszédos megyék között is: így alakult a fertőzöttek száma

ATV
-
  Ma 07:26 Belföld

Továbbra is Budapesten és Pest megyében van a legtöbb koronavírussal fertőzött beteg, de a szomszédos Heves megyében alig 13 beteget regisztráltak. A legkevesebb fertőzött továbbra is Békés megyében van.

A nap hasznos videója: így kell használni a győri Árkád-csomópontot

Ugytudjuk
-
  Ma 07:16 Megyei

A Győrben közlekedünk Facebook-oldal készített alapos videót a körgeometriás csomópontról.

Így tornázhattok fittball labdával

Babaszoba
-
  Ma 07:09 Életmód

A fitball labda rendkívüli jó egyensúly- és ügyességfejlesztő eszköz, amit a gyerekek is imádnak. Pattanjatok labdára, és használjátok ki ti is ezt a remek játékot!

Így segítenek a gólyafiókákon a szakemberek, ha a szülő madár megsérül

ÖkoRoom
-
  Ma 07:02 Életmód

A madármentők évente több száz fiókát mentenek meg országszerte. Ha a szülő madár elpusztul, megsérül, akkor a szakemberekre hárul a kicsinyek gondozása, olykor még a tojások keltetése is. A napokban

Rendkívüli felvételi eljárás középiskolába igyekvőknek

Zaol
-
  Ma 07:00 Megyei

Május 11-től már megnyílt a lehetőség a középiskolai tanulmányaikat ősszel kezdő diákok számára, hogy módosítsanak korábbi terveiken, illetve sikertelen felvételi esetén új intézményeket jelöljenek meg.

Halász Bence nehézkalapáccsal 21 éves magyar rekordot döntött meg

Jó eredmények, köztük két országos csúcs is született – nehézkalapáccsal – a Szombathelyi Dobó SE Németh Pál Dobóakadémia szombati versenyén.

25 éves lett a Java platform és programozási nyelv

Prog
-
  Ma 07:00 Infotech

A hétvégén újabb közismert programozási nyelv érkezett el egy szép "kerek" évfordulóhoz történetében. Szombaton volt ugyanis 25 éve annak, hogy a Sun Microsystems kipróbálhatóvá tette a fejlesztők számára Java futtatóplatformja, illetve ahhoz kapcsolódó programozási nyelv első kiadását.

Elbocsátások helyett átcsoportosítások - így reagáltak a járványra a hazai bankok

HR Portál
-
  Ma 06:56 Cégvilág

A nagy hazai bankok jelentős része nem kezdett leépítésbe a járvány alatt, a Raiffeisen pedig még új dolgozókat is felvett.