Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Gulyás: karácsonyra jó lenne a családoknak a találkozásokat minél inkább lehetővé tenni

Jó lenne a családok számára a találkozásokat minél szélesebb körben lehetővé tenni - erről beszélt a karácsony kapcsán egy kérdésre válaszolva Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter az Országgyűlés igazságügyi bizottságában tartott meghallgatásán kedden.

Gulyás Gergely: Jó lenne a családok számára a találkozásokat minél szélesebb körben lehetővé tenni

A karácsonyi időszakra vonatkozó szabályokról szerdán, vagy legkésőbb a jövő heti kormányülésen, december 9-én születik döntés.

Gulyás Gergely: jó lenne karácsonyra enyhíteni a szigorításokon

Jó lenne a családok számára a találkozásokat minél szélesebb körben lehetővé tenni – mondta Gulyás Gergely.

Gulyás: a karácsonyi időszakra jó lenne a családok számára a találkozásokat minél szélesebb körben lehetővé tenni

A karácsonyi időszakra vonatkozó szabályokról szerdán, vagy legkésőbb a jövő heti kormányülésen, december 9-én születik döntés.

Gulyás Gergely: karácsonyra jó lenne a családi találkozásokat minél szélesebb körben lehetővé tenni

Jó lenne a családok számára a találkozásokat minél szélesebb körben lehetővé tenni – erről beszélt a karácsony kapcsán egy kérdésre válaszolva Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter az Országgyűlés igazságügyi bizottságában tartott meghallgatásán kedden. /Koszticsák Szilárd Hozzátette: a karácsonyi időszakra…

A csehországi Esterházy János Társulás honlapja mától elérhető mindenki számára

A csehországi Esterházy János Társulás honlapja mától elérhető mindenki számára – a Centralizált Tudásbázis, amely elősegíti a további kutatási és boldoggá avatási folyamatokat. Ahogy azt egy korábbi hírben közöltük, valami korszakalkotóval készült a prágai bejegyzésű Esterházy János Társulás az Emberi és Keresztény Értékekért. A mai…

Bencsik János: A közös lista a biztos bukás receptje

Index
-
 Ma 11:58Belföld

Hogyan lehet hitelesen győzelemről beszélni olyan szereplőkkel, akik tíz év alatt három kétharmadot hoztak össze a Fidesznek? – teszi fel a kérdést.

Gulyás: Karácsonykor a családok közötti találkozásokat, érdemes lenne lehetővé tenni

Matematika, virológia és tippelés a tetőzésről, két hónap eltéréssel. A kormány szerdán dönthet a korlátozásokról, de ha mégsem, akkor egy hét múlva. Súlyos érvek szólnak amellett, hogy bő egy hétre fogadjunk el speciális szabályokat karácsonyra – idézte Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter kijelentését az atv.hu  a…

Ilyen lenne a Cyberpunk 2077 a World of Warcraftban

Egy tehetséges machinima bűvész Azerothba vitte a Cyberpunk világának mocskos jövőképét.

Latorcai János: meg kell őrizni a keresztény értékeket

Fontos, hogy a keresztény emberek ne csak a hitüket, az értékeiket őrizzék meg, hanem a teremtett világot és annak fundamentumát is.

December 7-től lehet jövő éves autópálya-matricát vásárolni, ennyiért

Idén, az év vége felé közelítve december 7-től lehet elővételben megvásárolni a 2021-re az éves autópálya-matricát. Az elővételben megvásárolt éves e-matricák 2021. január 1-től érvényesek.

27 éves baba született

NLC
-
 Ma 11:33Életmód

Nem sokkal lehet fiatalabb a szüleinél.

Koronavírus: 27 éves férfi a legfiatalabb áldozat

24.hu
-
 Ma 11:17Belföld

Mindketten extrém elhízástól is szenvedtek.

Zsuzsová tagadja, hogy köze lenne Basternák László meggyilkolásához

A besztercebányai Specializált büntetőbíróságon folytatódik a meggyilkolt ógyallai polgármester, Basternák László (MKP) fő tárgyalása.   Az utolsó szó jogán Alena Zsuzsová is előadta saját verzióját. Kedden először a vádlott, a Most-Híd nevű szlovák-magyar vegyespárt korábbi jelölje, Roman Ostružlík mondta el záróbeszédét.   Ostružlíknak az…