Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 52 hír

Orbán: nemzeti konzultáció kezdődik

Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. Közölte: a kérdőív nagy része elkészült, és várhatóan már péntek délután meg is indítják a konzultációt.

Koronavírus – Orbán: nemzeti konzultáció kezdődik

Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Orbán: nemzeti konzultáció kezdődik

Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Orbán Viktor: nemzeti konzultáció kezdődik

Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről - jelentette be Orbán Viktor magyar miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Orbán Viktor: nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről

Hamarosan indul a Nemzeti Konzultáció     Orbán Viktor elmondta, hogy a kérdőív nagy része elkészült, és várhatóan már péntek délután meg is indítják a konzultációt. A kérdéssort postán küldik el, a kormányfő pedig arra kért mindenkit, töltse ki és juttassa vissza. Jelezte, arról a "Soros György-féle tervről" is meg fogják kérdezni az…

Orbán Viktor: Nemzeti konzultáció kezdődik

Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről.

Százmillió forintos üzemcsarnokban kezdődik a magyar lélegeztetőgépek gyártása

Index
-
  Ma 09:37 Belföld

A 450 négyzetméteres üzemcsarnokot öt hét alatt alakították ki. A magyar lélegeztetőgép prototípusát a BME készítette el.

Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről

Budapest - A kérdőív nagy része elkészült, és várhatóan már péntek délután meg is indítják a konzultációt - közölte Orbán Viktor miniszterelnök.

Orbán Viktor: Nemzeti konzultáció kezdődik

A kérdőív nagy része elkészült, és várhatóan már péntek délután meg is indítják a konzultációt.

Orbán: nemzeti konzultáció kezdődik, Sorosról is megkérdezik az embereket

Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a Soros-tervről

Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök szokásos pénteki rádióinterjújában. A Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában közölte a miniszterelnök: a kérdőív nagy része elkészült, és várhatóan már péntek délután meg is indítják a…

Orbán Viktor: Nemzeti konzultáció kezdődik

Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Ma kezdődik a We Are One filmfesztivál

Húsz nagy nemzetközi filmfesztivál, köztük a Cannes-i, a Berlini és

Orbán Viktor: Nemzeti konzultáció kezdődik

A nemzeti konzultáció a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről szól majd. A kérdőív nagy része elkészült, és várhatóan már péntek délután meg is indítják a konzultációt – jelentette be a miniszterelnök a Kossuth Rádióban.

Újabb nemzeti konzultáció kezdődik

Közölte: a kérdőív nagy része elkészült, és várhatóan már péntek délután meg is indítják a konzultációt. Jelezte, arról a “Soros György-féle tervről” is meg fogják kérdezni az embereket, amely “adósrabszolgaságot eredményező”, lejárat nélküli “örökkötvények” kibocsátásáról szól.A kérdőívet postán küldik el, a kormányfő pedig arra kért mindenkit,…