Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Februárban dönthetnek több magyarországi egyetem radikális átalakításáról

Index
-
 Ma 21:23Belföld

Alapítványi fenntartásba kerülhet a Debreceni Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem, a Semmelweis Egyetem és a Szegedi Tudományegyetem is.

„Mi, az SZFE tanárai, ragaszkodunk az igazsághoz” – több mint 100 oktató üzent az új vezetésnek

Követelik, hogy legyen érvényes az őszi félév, és hogy fizessék ki a nekik járó béreket.

Az egész országban csökkentek a bérleti díjak

Az országos lakbérek tavaly novemberre 12 százalékkal, a budapestiek 15 százalékkal voltak alacsonyabbak a januárihoz mérten – közölte a Központi Statisztikai Hivatal honlapján az ingatlan.com-mal közös lakbérindexük friss adatait hétfőn.

Több mint fél évszázad házasság után szörnyű dolgot tett feleségével: sokkoló magyarázatot adott a miértre

A 88 éves férfit hiába hajlott kora és rossz egészségi állapota, bíróság elé fogják állítani.

Karácsony: Az ország olyan kormányt érdemelne, amelyik magától emel szót az ellenzékiek elleni hadjárat ellen, nem su…

A magyar demokratáknak szolidaritást kell vállalniuk a letartóztatott Navalnijjal, és oroszok 10 millióinak demokratikus álmaival – írja a főpolgármester.

A Covid-19 több mint egy évvel csökkentette a várható élettartamot

A koronavírus-járvány okozta halálok miatt 1,13 évvel csökkent az amerikaiak születéskor várható élettartama, az elmúlt 40 évben ez a legnagyobb éves visszaesés a várható élettartamban - közölték a Princeton és a Dél-Kaliforniai Egyetem kutatói.

Több mint 35 ezer ember beoltására elég vakcina érkezik Magyarországra

Újabb, 35 685 ember beoltására elegendő vakcina érkezik kedden a Pfizertől - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján hétfőn.

Drasztikus a népességfogyás Ukrajnában: tavaly kétszer többen haltak meg, mint ahányan születtek

Ukrajnában folytatódik a népesség drasztikus fogyása, a tavalyi év 11 hónapja során 272,5 ezerrel lett kevesebb az ország lakossága, csak novemberben közel 50 ezres volt a csökkenés.

Erőszakos tüntetések Tunéziában: több száz embert vettek őrizetbe, már a hadsereget is bevetették

Tunéziában több tüntetés is erőszakba torkollott, ami miatt már a hadsereget is be kellett vetni 4 városban. A rendbontások miatt mintegy 632 embert vettek őrizetbe – közölte az észak-afrikai állam belügyminisztériumának szóvivője.

Több mint 4000 milliárd forintot fordít a kormány a magyar vidék fejlesztésére

A kormány a Közös agrárpolitika (Kap) vidékfejlesztési pillérén keresztül történelmi léptékű forrást, 4265 milliárd forintot fordíthat a magyar vidék, a magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar fejlesztésére 2027-ig – jelentette ki Nagy István agrárminiszter a szaktárca hétfői tájékoztatása szerint.

Kész, vége: Liam Neeson visszavonul, nem lesz többé akcióhős

Pedig az Elrabolva című filmekkel beírta magát a legnagyobb akciószínészek közé. Liam mégiscsak 69 éves, nem véletlen, hogy a legújabb interjújában azt nyilatkozta, befejezte és úgy érzi ideje kilépnie ebből a szerepből. Idén – 2021-ben -, ha a járvány engedi, láthatunk még néhány akciófilmet Liam Neeson szereplésével. A színész azonban…

Egyre több család dönt a falu mellett Békésben

A megye 59 településén elérhető falusi csok (családi otthonteremtési kedvezmény) révén egyre többen döntenek úgy, hogy kistelepülésekre költöznek, ezt tapasztalták többek között Körösújfaluban és Mezőgyánban.

Lehet kicsit drágább és nagyobb? – Közel 1.000 közmillióval kerül többe a Hernádi-féle luxusszálló!

Előre nem látott pótmunkák miatt mintegy négy hónapot csúszik és 922 millió forinttal drágább lesz a Hernádi Zsolt MOL-vezér tulajdonában lévő Solva Property Kft. által megrendelt és a Garancsi István tulajdonában lévő Market Építő Zrt. által kivitelezett esztergomi, 149 szobásra tervezett Mária Valéria Hotel felépítés - derült ki a Közbeszerzési…