Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Realme 5i teszt – Középkategóriás üzemidőbajnok 50 ezer Ft alatt!

NapiDroid
-
  Ma 21:28 Mobiltech

Elképesztően jó üzemidő, minőségi összeszerelés, erős hardver, remekül optimalizált szoftver, jó kamerás képességek és mindez pofátlanul olcsón. Vajon a Realme 5i a tökéletes középkategóriás telefon? Erre keressük a választ a tesztünkben! Akció: a Relme 5i most 139,99 dollárba kerül a Banggood akciójában, így a vámmentes EU…

A Magyar Narancs egykori főszerkesztője került a ferencvárosi helyi lap élére

Vágvölgyi B. Andrásra esett a háromtagú független bizottság döntése. Vágvölgyi B. András lesz a ferencvárosi helyi lap főszerkesztője, írta ki a Facebookra Baranyi Krisztina polgármester. Vágvölgyi a Magyar Narancs főszerkesztője volt 1991-98 között, majd később filmet is rendezett. 1989-ben ő volt a Nagy Imre-újratemetés sajtófőnöke.

Palkovics László: már 140 ezer munkahely megtartásához igényeltek támogatást

Ebből 94 ezernek már megítélték a támogatást - közölte az innovációs és technológiai miniszter Budapesten.

Thuróczy ugrik be Scherer helyére

Blikk
-
  Ma 20:50 Bulvár

Befejeződött a többek között Major István (57) és Geszti Péter (56) producerek nevével fémjelzett Ha elfárad, viheti! című filmvígjáték gyerekszereplőjének keresése.

2,5 milliárd helyett 9 milliárdért újíthatják fel a Nyugati pályaudvar tetőzetét

A becsült 2,5 milliárd forinttal szemben közel 9 milliárdért újíthatja fel a Nyugati pályaudvar tetőzetét a Magyar Építő Zrt. - írja a Napi.hu. A nyílt tender eredményét az ajánlatkérő Magyar Államvasutak Zrt. közölte az uniós közbeszerzési közlönyben. A nyertessel május 8-án kötött szerződést a MÁV. A 7 hónapra tervezett munka…

Több mint 200 ezer vállalkozást sodorhat veszélybe egy családi vita

A Magyarországon bejegyzett társas vállalkozások jelentős része mikrovállalkozás, ezek döntő többségében kiemelt szerepe van a családnak. A vállalkozási forma tekintetében a leginkább érintett vállalkozás típusok az egyéni vállalkozók

Kisiklott egy tehervonat Hatvannál - fotó jött a helyszínről

A közlemény szerint a tehervonat egyik kocsija siklott ki, a szerelvény elzárja a Miskolc felé vezető vágányokat. A műszaki mentés megkezdéséig Hatvan és Hort-Csány között szünetel a forgalom, a vonatoknak várniuk kell.

Egy percre leáll a budapesti tömegközlekedés csütörtökön

Június 4-én, 16 óra 30 perckor az utasok egy egyperces megemlékezést hallgathatnak a járatokon a trianoni békediktátum 100 éves évfordulója alkalmából.

Egy percre leáll a tömegközlekedés Budapesten csütörtökön Trianon miatt

Az autósokat is arra kérik, álljanak meg Trianonra emlékezve. A Budapesti Közlekedési Központ emlékeztetett, Karácsony Gergely főpolgármester korábban arra kérte a főváros lakosságát, hogy a trianoni döntés századik évfordulóján, június 4-én, 16 óra 30 perckor álljon meg mindenki egy percre, hogy közösen emlékezzünk Trianonra. Ebben az…

A különleges helyzetben feléled egy korábbi szórakozási forma

Magyar Nemzet
-
  Ma 20:05 Kultúra

A tatabányai autósmozi 15 év után újra megnyílt; hamarosan további három tárja ki a kapuit.

Lenovo okosóra 10 ezerért

Telefonguru
-
  Ma 20:02 Mobiltech

Alig több, mint tízezer forintért szerezhető be a Lenovo S2 okosóra akcióban.

Trianon: csütörtökön leáll Budapest

NLC
-
  Ma 19:46 Belföld

Az akció célja a közös emlékezés a korábbi magyar fennhatóságú területek elcsatolására.

Megáll egy percre a fővárosi tömegközlekedés csütörtökön

Karácsony Gergely korábban arra kérte Budapest lakosságát, hogy a trianoni döntés századik évfordulóján, június 4-én, 16 óra 30 perckor álljon meg mindenki egy percre, hogy „közösen emlékezzünk Trianonra”.