Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Mezei Liga után indult az atlétikai fedettpályás szezon

infoVáros
-
 Ma 08:36Megyei

Egyéni csúcs és biztató eredmények.

Tokióban tagadják, hogy az olimpia lemondásáról egyeztetnek

A japán kabinetfőnök-helyettes pénteken tagadta a The Times című brit napilap értesüléseit, melyek szerint az ázsiai országot kormányzó koalíció arról egyeztet, hogy milyen módon lehet a legkisebb presztízsveszteséggel kihátrálni a tavalyról idénre halasztott tokiói nyári olimpia megrendezéséből.

Ezer fa bánja az atlétikai stadion felépítését

Blikk
-
 21.01.21 12:21Belföld

A 2023-as atlétikai világbajnokságra elkészülő atlétikai stadion telkén nemrégiben fejeződött be a terület előkészítése, bontása. A munkák során ezernél több fát vágnak ki.

Átlátszó: összesen ezer fát vágnak ki az atlétikai stadion miatt

Ittlakunk
-
 21.01.20 16:18Budapest 09. ker

Összesen ezer fát vágnak ki az atlétikai stadion és a hozzá tartozó elemek miatt - írja az Átlátszó. A műszaki dokumentáció szerint a stadion telkén 858 fát vágtak ki, a környéken pedig további 216-ot. A megállapodás értelmében 327 fát ültetnek a stadion telkére, a többi 1332 fa ültetése helyett 106 millió forintot fizetnek - írja az oldal.A…

Megszereztük a számokat: ezer fát vágnak ki a budapesti atlétikai stadion miatt

Az atlétikai stadion és a hozzá tartozó kiegészítő projektelemek miatt összesen ezer fát vágnak ki. A fapótlási megállapodás műszaki dokumentációja

Két szakaszban készül el a vb-t fogadó Budapesti Atlétikai Stadion

Turizmus.com
-
 21.01.19 16:21Utazás

A tavalyi év végén megkezdődött a 2023-as World Athletics Atlétikai Világbajnokságra felépülő stadion kivitelezése a pesti rakpart Rákóczi hídtól délre eső szakaszán.