Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 55 hír

12 hengeres motorszörnyet épített magának fűnyírókból

Vezess
-
 Tegnap 16:43Autó-motor

A felesleges “tudományos” kísérletek sorában újabb értékes videóra bukkantunk. Emberünk időt, energiát nem sajnálva végezte el a kísérletet, aminek eredményére mindannyian kíváncsiak voltunk.

Sokkoló részletek: két késsel kaszabolta össze gyilkosa Marika arcát

Első szúrásaival nem tudta megölni áldozatát, ezért egy még hatalmasabb késsel vetett véget O. Marika életének M. Szabolcs, a salgótarjáni hajléktalan gyilkos. A férfit letartóztatták.

Donald Trump már ügyvédet sem talál magának

Az elnököt lázadás szításával vádolják a Capitolium ostroma miatt.

Eddig minden arannyá változott, amihez ez a sztármenedzser hozzáért – Most az űrutazást nézte ki magának

Portfolio
-
 Tegnap 15:30Gazdaság

Catherine Wood, az ARK Investment alapítója és vezetője rendkívül sikeres évet tudhat maga mögött. Az általa irányított alapkezelő által kezelt vagyon a sokszorosára emelkedett néhány év alatt, a legnagyobb befektetési alapja pedig tavaly megháromszorozta a befektetők pénzét. Ez pedig már sokak figyelmét felkeltette, hiszen eddig minden arannyá…

Varázsgombát szúrt be magának a férfi - A vérében gombák kezdtek kövekedni

Life
-
 Tegnap 13:00Életmód

A férfi abbahagyta gyógyszerei szedését, és varázsgombával akarta meggyógyítani magát.

A magyarok 35 százaléka nem adatja be magának a vakcinát

A magyarok többsége a védőoltástól várja a koronavírus-járvány megfékezését, a decemberi 24-ről ugyanis 34 százalékra nőtt azoknak a száma, akik biztosan élnek majd az oltás lehetőségével – közölte elemzése alapján a Századvég pénteken az MTI-vel.

Felmérés: ennyi magyar mondja, hogy nem adatja be magának a vakcinát

A magyarok többsége a védőoltástól várja a koronavírus-járvány megfékezését. A decemberi 24-ről ugyanis 34 százalékra nőtt azoknak a száma, akik biztosan élnek majd az oltás lehetőségével – közölte elemzése alapján a Századvég pénteken az MTI-vel.

Merész szettet választott magának Smaltig Dalma

iFaktor
-
 Tegnap 11:00Életmód

Te bevállalnál egy narancssárga outfitet? A bátor, olykor extravagáns öltözködéséről ismert Smaltig Dalma is barátkozik még ezekkel a színekkel. Legfrissebb Instagram-posztjában Dalma egy narancssárga szettben üldögél és barátkozik a színekkel. Elmondása szerint még nem meri utcán is hordani, ezt a nem mindennapi,…

Trump nem talál magának ügyvédeket, akik megvédenék az elmozdítástól

Másodszorra is alkotmányos felelősségre-vonási eljárást (impeachment) kezdenek Donald Trump ellen, viszont nem talál az elnök magának olyan ügyvédeket, akik képviselnék az eljárás során – írja a Bloomberg.

Hajléktalan nőnek vásárolt lakást a TikTok-sztár

A divat-és ékszertervezéssel foglalkozó Isaiah Garza TikTokon háromrészes videósorozatban örökítette meg a történetet. Robin 10 évig élt az utcán, most viszont beköltözhetett új lakásába. A hajléktalan nő egyszerűen nem hitt a szemének, amikor Isaiah a kocsiablakon keresztül, egyszer csak átnyújtott neki egy ajándéktáskát új lakásának kulc

BlackBerry szabadalmakat vásárolt a Huawei

A BlackBerry egy ideje kizárólag a szoftverfejlesztésre fókuszál, a Huawei pedig 90 szabadalmat vásárolt be a kanadai cégtől.

Orosz olajmágnás vásárolta meg a Ii. Erzsébet királynő szomszédságában lévő palotát

Blikk
-
 Tegnap 08:57Külföld

A II. Erzsébet királynő windsori kastélyának közelében lévő csodálatos palotát vásárolta meg egy ismeretlen orosz olajmágnás.