Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Csülökpörköltdrive – a Szakály család nagyapától unokáig és az első magyar sztrádabisztró

Forbes
-
 Ma 15:37Cégvilág

Az első magyar autópálya melletti első étterem 1975-ben nyílt meg, azóta több átalakítás és költözés után ma kávézó, önkiszolgáló és drive kombójaként próbálja túlélni a járványt.

Káosz a magyar cégeknél: csőd is lehet belőle, ha 2021-ben sem tartják be ezt a szabályt

A középvállalkozások mindössze hat százaléka tudta nagymértékben növelni a marketingtevékenységét 2020-ban, derül ki egy friss kutatásból. A felmérés arra is rávilágított, a cégek megszokás útján terveznek, ha terveznek egyáltalán és a többségnek nincs arra vonatkozó stratégiája, hogyan tudna tovább növekedni. Csak a vállalkozók töredéke…

Csökkent a CEZ nyeresége az első negyedévben

Az első negyedévben éves összehasonlításban 41 százalékkal 8,4 milliárd koronára (117,6 mld forint) csökkent a Cseh Energetikai Művek (CEZ) nettó nyeresége – közölte a CEZ kedden Prágában honlapján. Másfelől az üzemi bevételek négy százalékkal 59,1 milliárd koronára emelkedtek. A legnagyobb cseh energetikai csoport az idei év első…

Alkudozni kezdett az EU és az AstraZeneca, lehet, hogy nem hiába

A nem megfelelően teljesítő vakcinagyár új ajánlata és az uniós követelés már nincs túl messze egymástól.

Van, ahol még a kórházi dolgozók sincsenek beoltva

Míg itthon hatféle koronavírus-vakcinából választhatunk, vannak olyan országok, ahova még egyetlen adag sem érkezett az oltóanyagból. Ez azt jelenti, hogy még a legveszélyeztetettebb egészségügyi dolgozók sincsenek beoltva, miközben a

Orbán ismét arról beszélt, hogy csak az oltásokkal lehet legyőzni a vírust

A Karmelita kolostorban fogadta a montenegrói államfőt, ahol mindketten méltatták a védettségi igazolványok kölcsönös elismerését.

Úgy lehet viselkedni, mint a járvány előtt: védetteken tesztelik a koronavírust Horvátországban

Próbaprojektek keretében tesztelik a koronavírus terjedését Horvátországban azok körében, akik már megkapták mindkét oltást, vagy átestek a fertőzésen - írta a Jutarnji List című napilap kedden.

Orbán-Dukanovic-találkozó: az oltásokkal lehet legyőzni a vírust; nagy eredmény a védettségi igazolványok kölcsönös e…

A tárgyaláson - melyen részt vett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is - elhangzott: kétoldalú kapcsolataink meghatározó eleme a magyar tőke erőteljes jelenléte Montenegróban, valamint az, hogy Magyarország Montenegró euro-atlanti integrációjának következetes támogatója.     Orbán Viktor és Milo Dukanovic megbeszélésén…

Hétfőtől lehet beírhatni a gyerekeket a csíkszeredai bölcsődébe

Jövő hétfőn kezdődik a beiratkozás a csíkszeredai bölcsődébe. A visszairatkozásokat követően 26 hely áll a kérvényezők rendelkezésére.

Siker vagy bukás? Befutottak az első vélemények Zack Snyder Netflixes zombifilmjéről

Az idei évben Zack Snyder két szuperprodukcióval is jelentekzeett, Az Igazság Ligája rendezői változata hosszas várakozás után debütált, és persze mondani se kell, hogy szinte azonnal elnyerte a rajongók szívét, hamarosan azonban érkezik A halottak hadserege, amelyhez már be is futottak az első vélemények.

Egy 19 éves támadó lőtt le gyerekeket és tanárokat a kazanyi iskolában – Ezt lehet tudni róla

Kiderült, hogy ki volt az elkövető. Már korábban írtunk róla, hogy fegyveres támadás történt az oroszországi Kazany egy iskolájában, a támadásnak eddig 8 halálos áldozata és 21 sebesültje van. A legfrissebb adatok szerint a támadást egy 19 éves helyi fiú hajtotta végre, akit a biztonsági erők elfogtak – írta meg a 444.

Mennyire lehet majd zöld a közös ellenzéki kormányprogram?

Mára minden összefogásban résztvevő párt érzi a bezöldülés elvárásának nyomását. Fontos, hogy a pártok előválasztási programírás során ne a kormánypártoknak kedvezzenek egy irreálisan futurisztikus jövő felvázolásával.

Lehet úgy is részvénybe fektetni, hogy nem a beszállási ponton stresszelünk

A mostani időszak nem a kötvény-típusú befektetéseknek kedvez, a tőzsdéken pedig nagyobb volatilitásra kell felkészülni – csak az aktív befektetési stratégia működhet 2021-ben, de az is jó, ha találunk olyan befektetési alapot, ami leveszi a vállunkról a megfelelő beszállási pont megtalálásának terhét. A jövő pedig egyértelműen a zöld és a…

Orbán Viktor: Az oltásokkal lehet legyőzni a vírust

Nagy eredmény a védettségi igazolványok kölcsönös elismerése Montenegróval.