Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 78 hír

Budai: A Fidesz el akarja lehetetleníteni az önkormányzatokat!

A vámpírkormány megtiltotta az önkormányzatoknak, hogy adót emeljenek 2021-ben, ezzel pedig a berényi adórendelet-módosítást is aláaknázzák.

ezekért a mondatokért akarják kizárni a Néppártból Deutsch Tamást

A Népszava kedden arról írt: egy, a képviselő kizárását kezdeményező aláírásgyűjtés kezdődött az Európai Néppárt európai parlamenti frakciójában. Az indítványozók leszögezik: döbbenettel és növekvő türelmetlenséggel figyelik a Fidesz EP-képviselőinek radikalizálódását és verbális támadásait.

Ön felismeri, ha át akarják verni? Igen vagy nem?

Blikk
-
 Ma 11:12Belföld

A csalók folyamatosan próbálkoznak, hogy megkeserítsék életünket: elég csak az unokázós csalókra gondolni, vagy a netes átverésekre, amikor a pénzünkért nem kapunk semmit, vagy éppen, amikor az adatainkat akarják megszerezni csalók, hogy aztán visszaéljenek vele.

Dajcstomi megmagyarázta miért akarják kizárni a néppárti frakcióból – Jobb lett volna, ha csendben marad

“Harminc évvel ezelőtt a kommunisták Prágában bezártak, most pedig Brüsszelben egyesek kizárnának” – reagált a vele kapcsolatos hírekre Deutsch Tamás. Az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti frakciójában kezdeményezték Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő kizárását, mert “döbbenettel és növekvő türelmetlenséggel figyelik a…

Eddig kell feladni a csomagot, ha azt akarja, hogy karácsonyra megérkezzen

Origo
-
 Ma 09:36Gazdaság

A tavalyinál jóval több csomagra számítanak, már most hatalmas mennyiség érkezett.

Deutsch kritizálni mert, most ki akarják zárni a néppártból

Az Európai Néppárt európai parlamenti frakciójában kezdeményezés indult Deutsch Tamás kizárására a politikus egy friss nyilatkozata miatt. A Fidesz-alapító lapunknak az üggyel kapcsolatosan elmondta: az tökéletesen megmutatja, miért kell nemet mondani a brüsszeli jogállamisági mechanizmusra.

Frissítve – Kárpátalján bűncselekmény a magyar himnusz éneklése, be akarják vonni a Kmksz pártengedélyét

Az Szbu közlése szerint még november 21-én a helyi közösségi vezető kezdeményezésére énekelte el az október végi helyhatósági választásokon újonnan...

Deutsch kritizálni mert, most ki akarják zárni a néppártból

A Fidesz politikusa a Magyar Nemzetnek: „Viccnek is durva, ami történik!”

Deutsch állítja, azért akarják kizárni a néppárti frakcióból, mert kritizálni mert

“Harminc évvel ezelőtt a kommunisták Prágában bezártak, most pedig Brüsszelben egyesek kizárnának” – reagált a vele kapcsolatos hírekre Deutsch Tamás.

Deutsch kritizálni mert, most ki akarják zárni a néppártból

Az ügy tökéletesen megmutatja, miért kell nemet mondani a brüsszeli büntetőmechanizmusra – mondta a Magyar Nemzetnek Deutsch Tamás.

Deutsch Tamás kritizálni mert, most ki akarják zárni a Néppártból

A Fidesz EP-képviselője azt mondta,a kezdeményezés brüsszeli bosszú.

Russellt akarja autójába ültetni a Mercedes, döntés szerda délelőtt várható

Az Autosport című brit lap értesülései szerint George Russell a legesélyesebb arra, hogy beugorjon a koronavírusos Lewis Hamilton helyett a hétvégi Szahíri Nagydíjon. A végleges döntést várhatóan szerda reggel hozza meg a Mercedes.