Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az ukrán parlament még nem döntött a helyhatósági választásokról

Dmitro Razumkov házelnök elmagyarázta, miért nem vitatta meg a parlament

"A tegnapi nem volt egy jó nap a futball számára" - mondta Klopp

A német szakember bírálta a Manchester Cityt felmentő CAS-döntést.

Itt a lista! Ebből a 18 országból nem fogad repülőgépeket Ausztria

Blikk
-
  Ma 19:00 Külföld

Ausztria a koronavírus-járvány miatt 18 országból nem fogad repülőgépeket csütörtöktől - jelentette be kedden Rudolf Anschober egészségügyi miniszter.

Ezért az indiai modellért rajong a világ: nem csoda, hogy a nagy márkák kapkodnak utána

Retikül
-
  Ma 19:00 Divat

Az utóbbi években nem csak a dél-ázsiai divat- és ruhaművészet motívumai, hanem az indiai modellek is egyre inkább előtérbe kerültek. A 28 éves Pooja Mor ígéretes tehetség, akit egyszerűen imád a kamera. Karriertörténete szerencsére ma már nem egyedi eset.

Nem segít a nyár az optikusokon

VG
-
  Ma 19:00 Gazdaság

A hazai optikai ágazatban 13-14 ezren dolgoznak, a járvány alatt több mint 12 ezer család, 50-60 ezer ember megélhetése került veszélybe.

Mi lesz a filmgyártással a koronavírus idején?

marie claire
-
  Ma 19:00 Film

Interjúsorozatunkban azt járjuk körül, hogyan változhatnak meg életünk legfontosabb területei a járvány hatására a gasztronómiától a közlekedésig, és hogy milyen változások válhatnak hosszú távon is életünk részéve. A filmvilág jövőjéről Osváth Gáborral, a Balaton Method és a Foglyok című filmek producerével és a Friss Hús filmfesztivál…

Miért nem szavazott az ellenzék nagy része a kormány EU-t zsaroló javaslatáról?

Több ellenzéki pártnak sem tetszett, hogy a Fidesz feltételeket szabna a közös uniós hitelfelvétel támogatásához. De miért nem szavazott akkor erről a DK, az MSZP, a Párbeszéd és az LMP sem? Megkérdeztük.

Gyerek nem büntethető prostitúcióért – két év után döntött az Alkotmánybíróság

Az Alkotmánybíróság az Utcajogász ügyfelének ügyében két év után végre kimondta, a gyermekek nem büntethetőek prostitúció miatt. A testület azt is megállapította, hogy a szabálysértési törvény nem biztosítja megfelelően a jogorvoslathoz való jogot.

Meghalt Bogdán László, Cserdi sikeres roma polgármestere

Bogdán László ismerősei és baráti köréből többen sírva erősítették meg az információt.

Felháborítónak nevezte a németországi Lenin-szobor felállítását a Fidesz-Kdnp európai parlamenti képviselőcsoportja

Felháborodásának adott hangot a Fidesz-Kdnp európai parlamenti képviselőcsoportja kedden kiadott közleményében, hogy ameddig az Európai Unió soros elnökségét betöltő Németország más tagállamok jogállamiságáért aggódik, addig saját országában szobrot emelnek az emberi méltóságot, az emberi és polgári jogokat és a jogállamiságot…

A Balatonban pont az a jó, hogy nem tenger

Azonnali
-
  Ma 18:45 Vélemény

A Garda-tavat az olaszoknak eszükbe se jut tengerparthoz hasonlítani. Mi se annak alapján ítéljük meg a Balatont, amit a tömegturizmus alatt sínylődve a nyári tumultusban mutat!

Állami cégekre nem vonatkozik

RTL Klub
-
  Ma 18:42 Bulvár

Az állami cégeknek számlázó katás vállalkozókra nem vonatkoznak az új szabályok, így utánuk nem kell majd extra adót fizetni akkor sem, ha elérik az évi hárommillió forintos határt. A Független Egészségügyi Szakszervezet szerint a kedvezőbb adózás miatt sok nővér és orvos akkor is katázik, ha csak egy kórházban dolgozik. A kormány szerint…

Szőcs Renáta teljesen kiakadt: „Akkor is büntetnek, ha nem jogos”

Blikk
-
  Ma 18:36 Bulvár

Tévedésből egy előzőleg használt autóra fizetett parkolási díjat Szőcs Renáta, aki igazságtalannak érezte az emiatt kiszabott parkolási büntetést.

Meghalt Bogdán László, Cserdi polgármestere

A Baranya megyei Cserdi polgármestere ismert cigány polgárjogi aktivista volt, önkezével vetett véget életének. Falujában zöldségtermesztési közfoglalkoztatási programot szervezett, a település fiataljait pedig börtönlátogatásra vitte, hogy elrettentse őket a bűnözéstől. A kisebbségi és a többségi társadalom békés egymás mellett élése…