Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egy kettészakadt család és a neurotikus zseni tragikus története

85 éves Woody Allen, akiről sok mindent tudunk, és akinek vélt vagy valós bűnössége megosztja még a rajongókat is.

Menő képet lőtt egy magyar asztrofotós az Androméda-ködről

Fényes Lóránd nagyon menő asztorfotót készített, mely egy messzi-messzi galaxist, az Androméda-köd csillagvárosát ábrázolja.  Az Androméda-galaxis a Lokális-csoport tagja, éppen úgy, ahogy a mi galaxisunk, a Tejútrendszer is. A hatalmas méretű objektum a legtávolabbi, amelyet még szabad szemmel észlelni tudnunk, ám így is 2.25 millió…

Szijjártó: Ukrajna megtámadott egy NATO-tagországhoz tartozó nemzeti kisebbséget

„Ukrajna, egy nem NATO-tagország támadást indított egy NATO-tagországhoz tartozó nemzeti kisebbséggel szemben”.

Veszélyeztetett lett egy ősi magyar állatfajta: jelentősen visszaszorult az állománya

Új fajtával bővült a Magyarországon tenyésztett, veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták köre, az akhal-teke lófajtát már honfoglalás-kori őseink is ismerték és használták, mára azonban állománya jelentősen visszaszorult, mindössze 68, törzskönyvben nyilvántartott egyede él a lelkes tenyésztőknél - közölte az Agrárminisztérium (AM).

Alvilági karácsony és egy bizarr sztori a gyermekvállalásról az eheti streamingajánlóban

Noizz
-
 Ma 18:06Film

A Netflix fekete-fehér filmmel és karácsonyi lövöldözéssel készült, az HBO GO pedig bemutatja, mi mehet rosszul, ha kisbabát szeretnénk.

Autó ütközött egy energiaelnyelőbe az M7-esen

Az elmúlt napokban két esetben a Magyar Közút Nonprofit Zrt. úgynevezett ütközési energiaelnyelő berendezésének hajtott egy autós az M1-es, illetve az M7-es autópályán, utóbbi esetet a cég egyik kamerája rögzítette.

Fidesz EP-csoportja: Szájer József az egyedüli helyes döntést hozta meg

Nem az ereszes menekülési kísérletet, hanem a lemondást értékelték így. Vasárnap még máshogy kommunikált a párt Szájer távozásáról.

Fidesz: Szájer az egyedüli helyes döntést hozta meg

Egészen keddig nem derült ki, miért mondott le valójában Szájer József az európai parlamenti mandátumáról. A belga ügyészség közleménye szerint Szájer egy olyan partin vett részt péntek este, amelyen rajtaütöttek a rendőrök, az ereszcsatornán menekülni próbáló képviselő hátizsákjában pedig drogot is találtak. Szájer azt állítja, a drog nem az övé.

Csütörtökön véget ér a digitális munkarend a vásárhelyi Liszt Iskolában – két koronavírusos tanárt találtak korábban

Csütörtöktől újra a hagyományos oktatás szerint járhatnak iskolába a gyerekek és megszűnik a digitális munkarend a Domonkos Nővérek Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskolájában. Magyar Andrea igazgató a Rádió7-nek elmondta, a digitális oktatást az Emberi Erőforrások Minisztériuma rendelte el, egy hétre.

Ahogy várható volt, Bencsik András vérlázító módon védte Demetert

Bencsik szerint "Demeter Szilárd írása kifogástalan, semmi szerencsétlen nincsen benne".

Pletykák szerint egy új Prince of Persia játék is fejlesztés alatt áll

Leet
-
 Ma 18:00Gaming

Még idén szeptemberében jelentették be a 2003-as Prince of Persia feldolgozásának megjelenését, természetesen azután, hogy számos pletyka keringett már róla az interneten. A játék persze a remake címet viseli, ám az eddigi információk alapján ez inkább remasternek tűnik. Akárhogy is, a rajongók persze örülnek a hírnek, hiszen sok…

Összeomlott a világ egyik legnagyobb egytányérú rádióteleszkópja Puerto Ricóban

Összeomlott kedden a Puerto Rico-i Arecibo obszervatórium egytányérú nagy rádióteleszkópja, amely az elmúlt 50 évben fontos szerepet játszott a bolygók, aszteroidák és a földönkívüli élet nyomai utáni tudományos kutatásokban. Az amerikai Nemzeti Tudományos Alap (NSF) tíz napja jelentette be, hogy balesetveszély miatt bezárják a világ egyik…

Szijjártó: Ukrajna támadást indított egy NATO-tagországhoz tartozó nemzeti kisebbséggel szemben

Szijjártó Péter a NATO-külügyminiszterek videokonferencia formájában megrendezett éves találkozójáról adott tájékoztatást.