Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 237 hír

A menstruációs zavarok nyomában

Filter
-
 Ma 20:28Egészség

A menstruáció a nőiség egyik jelképe, hisz ennek megjelenése figyelmeztet bennünket, hogy a kislányból nagylány lett, annak minden csodájával. A menstruációt napjainkban is tabutémának tartják, annak ellenére, hogy nincs olyan reklámblokk, melyben ne látnánk betét vagy tampon reklámot.

Nagy drónos kérdezz-felelek – Neszveda Péter és Neszveda György

go2fly
-
 Ma 20:27Cégvilág

Interjúsorozatunk új részében apa és fia együtt meséli el, hogyan indult drónos karrierjük, és mi mindennel kísérletezgetnek mostanában. Igazi csapatjátékosokat ismerhettünk meg személyükben, akik szívesen építik a hazai drónos közösséget, lelkesen cserélnek tapasztalatot hozzájuk hasonló hobbistákkal és távolabbról érdeklődőkkel egyaránt.…

Zavarba ejtő képet posztolt Kourtney Kardashian: vajon van rajta bugyi vagy sem?

Blikk
-
 Ma 19:39Szex

Nagyon sejtelmes képet posztolt Kourtney Kardashian, amely alapján nehéz eldönteni, van-e alsónemű a valóságshow-hősön.

Balázs Péter: nem Orbán Viktor volt a főszereplő a vétóban

Bár Orbán Viktor látszólag haladékot kapott a jövő évi választásokig a jogállamisági mechanizmussal kapcsolatban, már több jel utal arra, hogy ez csak illúzió, jelentette ki a Privátbankár.hu-nak Balázs Péter korábbi berlini nagykövet és uniós biztos, a Bajnai-kormány külügyminisztere. Szerinte a magyar kormányfő inkább felbujtó, semmint…

Szijjártó Péter elhagyta a kormányülést, elmondta miért

Ripost
-
 Ma 18:35Belföld

Munkás napok vannak mögötte és előtte.

Zavarták az állandóan átmászó kismacskák, átdobta őket a drótkerítésen

Index
-
 Ma 18:24Belföld

Állatkínzás miatt indult eljárás, a feltétezett elkövető 54 éves.

Szijjártó Péter: megjött a szerződéstervezet az orosz vakcináról

Megérkezett a koronavírus elleni orosz vakcina beszerzéséről szóló szerződéstervezet - közölte a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a kormányülés szünetében az MTI-vel.

Szijjártó Péter: Megérkezett az orosz vakcina beszerzéséről szóló szerződéstervezet

Szijjártó Péter telefonon egyezetetett Mihail Muraskóval, Oroszország egészségügyi miniszterével.

Szijjártó Péter az orosz egészségügyi miniszterrel tárgyalt

Jelenleg is magyar szakemberek vizsgálják az orosz vakcinát, jogászok dolgoznak azon, hogy Magyarországra szállíthassák.

Szijjártó Péter: szorít az idő, amikor naponta százan halnak bele a koronavírusba

A megoldást az jelentené a külügyminiszter szerint, ha minél előbb tudnának nagy számban hatásos és biztonságos oltást hozni.

Elton John, Ed Sheeran, Sting, Peter Gabriel - a brit zenészek felemelték a hangjukat

Roger Waters, Nick Mason, Sir Elton John, Ed Sheeran, Bob Geldof, Sting, Liam Gallagher, Peter Gabriel, Brian May és Rick Wakeman is aláírta azt a nyílt levelet, amelyben követelik, hogy a brit kormány érje el az Európai Uniónál az adminisztratív akadályoktól mentes turnézás lehetőségét.

Zavarja a dánokat, hogy fehér szinkronszínészt kapott a Pixar-film fekete karaktere

Számos aktivista kritizálta, hogy a Lelki ismeretek fekete karakterét egy fehér férfi szinkronizálja.

Szuper kezdeményezést karolt fel Péterffy, ez lehet a gasztro Ekf-e!

Komoly anyagi támogatást nyújtott a pályázat beadásához, jelentkezéshez a pécsi önkormányzat, sőt személyesen Péterffy Attila - tudtuk meg. Az „Európa Gasztronómiai Régiója” cím egy európai elismerés, mellyel olyan közösségeket tüntetnek ki, melyek a fenntartható fejlődés szellemében fontosnak tartják…

Péterffy Attila a 3 millió tonnás faégetésről: “Nem értem, hogy mit jelent az, hogy fa!”

Egyszer már elutasította a bíróság és visszadobta Péterffy Attila perindítását Vicze Csilla ellen; végül sikerült korrigálni az ügyvédjének és úgy tűnt: tényleg elindulhat a személyiségi jogai megsértése miatt indított tárgyalás. Ám ezen a decemberi tárgyaláson nem jelent meg a polgármester, a bíró ezért kénytelen volt beidézni. Érdemi…