Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Budapest Airport: Tovább javult az utasok elégedettsége 2020. utolsó negyedévében

Az utasok 37 különböző szempont alapján értékelték az őket leginkább érintő repülőtéri szolgáltatásokat, a tavalyi év utolsó negyedévében regisztrált pontszámok pedig visszaigazolják az elmúlt két év fejlesztéseit.

Tanárok az út szélén: Négyötödük bérét nyelte be a Fidesz

Kutatás bizonyítja, a megfertőződött vagy karanténba került pedagógusok csupán töredéke kapta meg a teljes összegű táppénzt. Az LMP-s Kis-Szeniczey Kálmán szerint nem az első eset, hogy más történik, mint amit ígértek.

Négymilliárdot már biztosan felemészt a magyar MotoGP-futam

Nettó kilencmillió eurót kér a MotoGP jogtulajdonosa, hogy 2023-ban futamot rendezhessenek Magyarországon - írja a G7 az átszámítva 4 milliárd forintos költségről a közbeszerzés alapján.

A hosszútáv a negyveneseké – Beszélgetés Tóth Évával, a Korinthosz ultrafutó verseny 2020. évi női győztesével

Az ultrafutásban jellemzően nem a húszévesek állnak fel a dobogóra. Vajon mi lehet az a plusz, ami a középkorúakat juttatja előnyhöz ezeknek a hihetetlen kihívásoknak a legyőzésében? Tóth Éva két gyermek édesanyja, egy logisztikai cégnél dolgozik, napi 4-5 órát alszik, és heti száz kilométer fut. Leginkább a természet és a futás szeretete…

A vitától a garázdaságig: négyen mentek neki egy férfinek – Videón a támadás pillanatai

Csoportosan elkövetett garázdaság miatt emeltek vádat négy férfival szemben, mert erőszakot alkalmaztak egy közlekedési vita során.

Négy tinédzser élőben közvetítette, ahogyan halálra késelnek egy 15 éves lányt - Videó (18+)

Kamaszlányok heves vitatkozásának brutális gyilkosság lett a vége Louisianaban. Egy 15 éves lányt megkéseltek a kortársai, az életét már nem tudták megmenteni. 

Magyarország: Ezer újabb fertőzött, közel negyedmillió gyógyult

Meghalt 85, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 1004 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést Magyarországon - közölte a koronavirus.gov.hu szerdán.

Négymilliárd forintért rendez 2023-ban MotoGP-futamot Magyarország

A nemzetközi gyakorlatban megszokott összegnek megfelelő jogdíjat kér a magyar versenyszervezőtől is a spanyol jogtulajdonos.

Négymilliárdért hozhatják Palkovitsék Magyarországra a MotoGP-t

Forbes
-
 Ma 09:15Gazdaság

Bő tíz éve már megpróbálták idehozni a futamot, a pálya azóta sem készült el. The post Négymilliárdért hozhatják Palkovitsék Magyarországra a MotoGP-t first appeared on Forbes.hu.

Videó! Négy kemény csávó esett egy autónak Pécsett

Elállta az utat, idegállapotba kerültek az izmos pasik Az eset tavaly tavasszal történt, amikor a vádlottak egyike gépkocsijával úgy parkolt le egy pécsi szervizúton, hogy ezáltal elállta az utat. Arra ment egy másik autós (a sértett), aki nem fért el a gépkocsitól. Így megkérte a vádlottat, hogy autójával álljon el. Kiabálni kezdtek,…

Egy hónapja oltanak a koronavírus ellen, ha így folytatják, négy évig tartana

A nyitrai egyetemi kórházban tavaly december 26-án, pontosan egy hónapja kezdték meg a koronavírus elleni hazai oltások sorát, az első személy, aki Szlovákiában megkapta a védőoltást, az ismert infektológus Vladimír Krčméry volt, őt további egészségügyi szakemberek követték.

Négy férfi támadt egy sofőrre Pécsen

Az autós szóvá tette, hogy szabálytalanul parkol az egyik támadó kocsija.

Nordschleife négy főre – a BMW M5 CS bemutatkozik

BMW M5 még sosem volt ilyen gyors, mint a nemrég bemutatkozott modellfrissített verzióra alapuló vadonatúj CS. A limitált példányszámban elérhető típus nagyobb kompromisszumokat is be tudott vállalni a lehető legsportosabb viselkedés és legnagyobb élmény jegyében. 635 lóerős csúcsteljesítménye is olyan szám, amelyet még…

Negyedmillió embert sújt az Eloise ciklon Mozambikban

Az ENSZ koordinátora, Myrta Kaulard szerint sátrakra, menedékekre, takarókra, ivóvízre, maszkokra, higiéniai termékekre van a legnagyobb szükség.

Egy doboz cigiért és 14 ezer forintért vert meg három férfi egy negyediket Hosszúpályiban

Dehir
-
 Ma 08:14Megyei

Hosszúpályi - A sértettnek a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos és hámhorzsolásos sérülései keletkeztek.