Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 177 hír

Bréking! Napokon belül érkezik a Valorant bétája!

Metabro
-
  Ma 19:07 Gaming

Végre megkaptuk a pontos dátumot hozzá.

Érkezik a Fitbit Charge 4 SE

Telefonguru
-
  Ma 18:31 Mobiltech

A Fitbit Charge 4 SE egy speciális óraszíjjal érkezik.

Két és félmillió gyorsteszt érkezik

Még a héten két és félmillió koronavírus gyorsteszt érkezik Magyarországra. A tesztelés gyakorlatán azoban egyelőre nem változtatnak. Csak azt tesztelik le, akinek már tünetei vannak. Az országos tisztifőorvos szerint nincs az a teszt, ami meggátolhatná a járvány terjedését.

Holnap érkezik a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered

Idő előtt kiszivárgott a trailer, valamint rövid ideig a PlayStation 4-es változat megvásárolható volt.

A hónap utolsó napján érkezik Call of Duty Modern Warfare 2 Remaster!

A kampányt felújított külsővel most újra át lehet élni, ugyanis március 31-én elérhetővé teszi a Remastered verziót az Infinity Ward.

Végre érkezik a napelemes táblagép is

Köpönyeg
-
  Ma 16:00 Infotech

Napjaink egyik legfontosabb feladata, hogy a lehető legnagyobb mértékben álljunk át a tiszta energiák...

Sniper: Ghost Warrior Contracts - Érkezik a folytatás

Gamepod
-
  Ma 15:30 Infotech

Bár a legutóbbi rész nem váltotta meg a világot, a fejlesztők mégis tervezik a folytatást.

A Watch GT 2e száz edzésmóddal és továbbfejlesztett egészségfigyelővel érkezik

A Huawei Technologies Fogyasztói Üzletága bemutatta a Watch GT 2e okosórát. Az aktív életmód ösztönzésére készített eszköz százféle különböző edzésmódot támogat, számos egyéb egészségügyi- és fitnesz-funkció mellett a véroxigén szintjét is tudja mérni. A vállalat külön ügyelt a hölgyekre is, a Watch GT 2e bemutatásával párhuzamosan…

Tájékoztató érkezik a társasházakba – Fontos, hogy kihelyezzék a lépcsőházakba!

Nyíregyháza
-
  Ma 15:05 Belföld

A nyíregyházi operatív munkacsoport tájékoztatása szerint valamennyi társasház közös képviselője levélben kap értesítést a koronavírus járvány ideje alatt elérhető önkormányzati segítségről és segélyvonalakról amely tájékoztatás kifüggesztéséről a lépcsőházakban gondoskodni fognak.

Természetesen bolondos időjárással érkezik az április, de végülis mi közünk hozzá?

Főtér
-
  Ma 14:58 Határtalan

Karantén ide vagy oda, az élet nem fagyott meg teljesen odakinn, és a meteorológusok is végzik a dolgukat, be is futott egy április 12-ig érvényes időjárás-előrejelzés. Hm, régen hogy vártuk ezeket! Nos, ebből az derül ki, hogy kedden és szerdán hirtelen ismét lehül az idő – de nem egy picit, hanem nagyon: 15-16 Celsius fokot … Tovább…

Május végén érkezik PC-re és konzolokra is a Shantae and the Seven Sirens

Napra pontos megjelenési dátummal szolgált a WayForward csapata a Shantae and the Seven Sirens kapcsán, így megtudtuk, hogy az alkotás PC-s és konzolos változata már itt is van a kanyarban. Olyannyira, hogy a kiadó tervei szerint #kover#május 28-án számíthatunk majd premierjére PC-n, PS4-en, Xbox One-on és Nintendo Switch-e...

Mínusz 10 fokkal érkezik az április

Jelentősen visszaesett a hőmérséklet - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn kora délután a Facebook-oldalán.

Szijjártó Péter: 20 repülő érkezik a héten, 2000 lélegeztetőgéppel és 10 millió maszkkal

Senkit nem hagyunk magára, a Magyarországon élőket megvédjük, a külföldön rekedt magyarokat hazahozzuk, a gazdaságot pedig újraindítjuk - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Országgyűlés hétfői ülésén, napirend előtti felszólalásában.

Pápára is érkezik a szocialisták felajánlásából

Az MSZP országgyűlési képviselői egy-egy millió forintot ajánljanak fel, hozzájárulva a koronavírus elleni védekezés költségeihez.

Érkezik a 45 perces, sőt a 15 perces koronavírus-teszt

A magán koronavírus tesztet végző Mikromikomed Lab már túl van az ezredik mintavételen is, sőt, nemsokára érkeznek Amerikából azok a tesztek, melyek 45 perc alatt kimutatják az eredményt. Cikkünk leadásakor pedig úgy értesültünk, hogy a Róbert Magánkórházban 15 perces gyorstesztre is van lehetőség.