Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 129 hír

Őri László egymillió forinttal segíti a járvány miatt árván maradt gyerekeket

Bama
-
 Ma 16:07Belföld

Egymillió forintot ajánlott fel Őri László, a koronavírusban árván maradt gyermekek megsegítésére.

651 ezer adag vakcinával segíti az EU a Nyugat-Balkánt

Várhelyi Olivér uniós biztos bejelentése szerint az oltóanyag-szállítmányt a járvány frontvonalában dolgozóknak szánják.

Tilos, de segítik a tanárok az otthon maradókat

Hétfőn kinyitottak az óvodák és az általános iskolák alsó tagozatai. Szülők és tanárok beszámolói alapján van, ahol jól működik a hibrid oktatás, de helyenként minden eszközzel igyekeznek megnehezíteni az otthon maradó gyerekek tanulását, a pedagógusok pedig sokszor erőn felül igyekeznek segíteni ezeknek a diákoknak.

Lakókonténerekkel segítik a horvátországi földrengés károsultjait

A Mészáros Csoport kezdeményezésére 23 magyar építőipari vállalat fogott össze.

Nemzetközi konzorciumban segítik a kkv-k nemzetközi piacra lépését

Promenad
-
 Ma 14:42Megyei

Csongrád-Csanád megyében is sok kis- és közepes vállalkozás, valamint szervezet küzd olyan problémákkal, melyek meggátolják az európai piacra lépésüket.

Kormánypárti politikusok is segítik az oltásokat

HírTV
-
 Ma 12:51Vélemény

Pécsen van tudósítónk Szilágyi Jenő!

Fradi: Londonban műtötték meg az egyik nyári igazolást

Csakfoci
-
 Ma 11:44Foci

Bosnyák hírek szerint combközelítőizom-műtéten esett át Londonban Adnan Kovacevic, a Ferencváros bosnyák válogatott hátvédje. Állapotáról hazája egyik lapjának nyilatkozott, valamint a szurkolóknak is üzent.

A járvány ellenére is segíti a nehéz sorsúakat a salgótarjáni Szent Lázár Lovagrend

Nool
-
 Ma 11:27Belföld

A Szent Lázár Lovagrend Salgótarjáni Szent Ilona Jószolgálati Alapítvány kuratóriumának elnöke, Sipos Ákosné és segítői a járványhelyzet idején is sokszor éjt nappallá téve, hétvégét nem ismerve, önzetlenül dolgoznak azon, hogy segítsenek a rászorulókon, elviselhetőbbé, szebbé varázsolják életüket.

Az SAP chatbotja segíti a Fővárosi Vízműveket

Az egy évvel ezelőtti lezárások idején debütált a Fővárosi Vízművek ügyfélszolgálatán az a chatbot, ami a leggyakrabban felmerülő kérdésekre adja meg a választ, a munkatársak tehermentesítésével. Az átlagosan heti 900 beérkező kérdés között a gyakorlatiastól a trágárig mindenféle akadt. Az első évi tapasztalatok birtokában folyamatosan bővül a…

Mikor Londonban a kakas is vándormadár volt

FourFourTwo
-
 Ma 10:55Foci

Egy emblémát nem is oyan könnyű átköltöztetni egyik helyről a másikra egy klubház tetejéről, pláne nem volt az közel száz éve.

Premier League: a cseh bajnokság rekordere érkezhet Londonba

FociClub
-
 Ma 10:28Foci

Coufal és Soucek után újabb prágai tehetség költözhet az angol bajnokságba

Újabb unikornis tűnt fel Londonban

A Deliveroo kudarca után most a Darktrace teszteli, hogyan fogadnak egy erőteljesen növekvő, de még veszteséges céget. Májusban léphet parkettre.

Újabb unikornis tűnt fel Londonban

A Deliveroo kudarca után most a Darktrace teszteli, hogyan fogadnak egy erőteljesen növekvő, de még veszteséges céget. Májusban léphet parkettre.

Oltóbuszokkal segíti a honvédség a járvány elleni küzdelmet

Hétfőn és kedden Tolna megyében tartózkodnak a mozgó oltóhelyek, kilenc településen: Alsónyéken, Decsen, Faddon, Gyönkön, Iregszemcsén, Kölesden, Nagymányokon, Szedresen és Pincehelyen.