Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 71 hír

Hogy micsoda?! A London híd, amit Arizonába költöztettek

UniLife
-
 Tegnap 19:06Életmód

A London híd (vagy London Bridge) története is a középkorban kezdődik

GlamDrop: A Jo Malone London újdonsága lesz a kedvenc tavaszi illatod!

Glamour
-
 Tegnap 09:45Divat

Mutatjuk az elmúlt időszak legizgalmasabb beauty-bevezetéseit!

Mozgalmas napot zártak az európai tőzsdék

Kitekintő
-
 21.01.15 20:37Pénzügy

A koronavírus-járvány terjedését akadályozó újabb szigorú korlátozások, a politikai bizonytalanságok és a Kínában újra fellángoló járvány megfordította a korábbi hetek pozitív hangulatát.

Enyhe csökkenés az amerikai tőzsdéken, Joe Biden új gazdasági csomagja miatt

Enyhe csökkenéssel nyitottak pénteken az irányadó New York-i tőzsdemutatók, miután a Joe Biden megválasztott elnök által meghirdetett, 1900 milliárd dollár értékű gazdaságösztönző csomag olyan félelmeket keltett, hogy adóemelésekre lesz szükség.

Brexit utáni pezsgés a londoni tőzsdén

VG
-
 21.01.15 16:17Pénzügy

Az új trendeket képviselő, internetre alapozó startupok mellett tradicionális vállalatok is szerepelnek a London Stock Exchange év eleji kínálatában.

Eséssel nyitottak a New York-i indexek

Enyhe csökkenéssel nyitottak pénteken az irányadó New York-i tőzsdemutatók, miután a Joe Biden megválasztott elnök által meghirdetett, 1900 milliárd dollár értékű gazdaságösztönző csomag olyan félelmeket keltett, hogy adóemelésekre lesz szükség.

Tőzsde – Enyhe csökkenéssel nyitott New York

Enyhe csökkenéssel nyitottak pénteken az irányadó New York-i tőzsdemutatók, miután a Joe Biden által meghirdetett, 1900 milliárd dollár értékű gazdaságösztönző csomag olyan félelmeket keltett, hogy adóemelésekre lesz szükség.

Megette az ételét a futár - állítja egy londoni nő

NLC
-
 21.01.15 15:18Életmód

Mindezt a testvére egy videóval mutatta meg.

London nem engedi leszállni a brazil repülőgépeket

Turizmus.com
-
 21.01.15 14:41Utazás

Egy új vírusvariáns rohamos terjedése miatt a Brazíliából, Panamából, Portugáliából és Japánból érkező repülőgépeket nem engedi leszállni Nagy-Britannia.

Eltűnt a londoni Tower hollókirálynője

Több hete nem látták Merlinát, a londoni Tower hollókirálynőjét, sajnos az sem kizárt, hogy a madár már nem él. A népszerű holló leány 2007 óta élt a toronyban, hat társával együtt.  A Tower hollómestere és közösség többi tagja szerint is a folyamatos távollét sajnos azt jelzi, Merlina már sosem tér vissza – írja a BBC. A […]

A londoni kórházakban már katonákat vetnek be

Index
-
 21.01.15 13:20Külföld

A londoni kórházak súlyos krízist élnek át: a személyzet csaknem 15 ezer tagja kidőlt a fővárosban, a hiányzások 60 százalékáért a Covid-19 a felelős.

Barca: Londonba csábítanák a kapust?

FociClub
-
 21.01.15 12:30Foci

A Barca tervein sok múlik...

Tőzsde – Gyenge nyitás az európai tőzsdéken

GazdaságPortál
-
 21.01.15 09:36Pénzügy

Indexcsökkenéssel indult a kereskedés pénteken a főbb európai értékpapírpiacokon. A páneurópai Stoxx Europe 600 index 0,37 százalékos, az euróövezeti EuroStoxx50 index 0,44 százalékos csökkenéssel kezdte a pénteki kereskedést. Londonban 0,37 százalékkal nyitott alacsonyabban az FTSE-100 index, a frankfurti DAX 0,42 százalékkal, a…

Minimálbér. A munkavállalók nyitottak a 4 százalékos emelésre

A Munkástanácsok Országos Szövetsége nyitott arra, hogy megállapodás szülessen a munkáltatókkal a minimálbérek 4 százalékos emeléséről - nyilatkozta a szervezet elnöke.