Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Megtoldotta az osztalékelőleget a Duna House

vg.hu
-
 Ma 09:56Pénzügy

A részvényenként 13,3 forint osztalékelőlegen felül még 25,5 forint kerül kifizetésre.

Csütörtökön nyílik meg a XVII. Országos Népművészeti Kiállítás

Az esemény a Kárpát-medencei kézművesek ötévente megrendezett legnagyobb seregszemléje.

Az új iPad is megkapta az M1-chipet

A táblák és az iMac-számítógépek is frissülnek, itt is megjelenik az 5G támogatása.

Már át kellett adnia a kormányt, annyira ittas volt

AtádHír
-
 Ma 09:54Megyei

A társa még tudott vezetni. Hárman furikáztak ittasan hajnalban, Lábodról indultak, jártak Őrtiloson, végül Segesden kapták el őket. Az ügyészség pénzbüntetést és járművezetéstől való eltiltást indítványozott ellenük.

Nem várt fordulat: Orbánék őszig meghosszabbítják a veszélyhelyzetet

A kormány kedd este nyújtotta be törvénymódosító javaslatát a parlamentnek, amelynek értelmében őszig meghosszabbítják a jelenleg érvényes, veszélyhelyzettel összefüggő intézkedéseket – írja a magyarnarancs.hu. A parlament tavaly novemberben adott felhatalmazás a kormánynak a rendeleti úton való kormányzásra a veszélyhelyzet alatt – 90…

Ezeket az eldugott gyöngyszem falvakat látnod kell az országban

Bien
-
 Ma 09:53Életmód

Ezúttal olyan eldugott, gyönyörű kis falvakba kalauzolunk, melyek nem tipikus turista célpontok, mégis érdemes ellátogatni hozzájuk.

Varga Mihály: újabb 2,5 milliárd forint értékű egészségipari beruházás valósult meg

Az F-Team Kft. a megelőzésben fontos automata fertőtlenítő gépsort állított üzembe 825 millió forintos beruházással Jászteleken. A Karsai Alba Kft. több mint 1,1 milliárd forintos fejlesztéssel maszkok és immunerősítő vitamintabletták csomagolásának előállítását kezdte meg Székesfehérváron, a Prement Kft. pedig félmilliárd forintos beruházásból…

Még idén megérkezik a Vaják 2. évada

Filmsor
-
 Ma 09:44Film

A Netflix közzétette legújabb eredményjelentését, amelyből kiderül, hogy a vártnál alacsonyabb ütemben növekedett az előfizetői bázisa.

199 fővel emelkedett Veszprém megyében a fertőzöttek száma

Szerda reggelre 199 fővel nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma megyénkben a keddi adatokhoz képest.

„Rengeteget szenvedtem mellette” – Az erzsébeti rém és a barátja is megerőszakolta Andreát

Andreát még 2014-ben támadta és erőszakolta meg M. Imre. A most 34 éves asszonynak azonban ezután újabb erőszakot kellett átélnie. A saját párja bántalmazta.

Jó stratégiával minden vállalkozást meg lehetne menteni

A koronavírus-járvány minden kis- és középvállalkozást komoly megpróbáltatások elé állított, a cégek túlnyomó többsége mégis bekötött szemmel próbál előre haladni. Mint minden válságnak, úgy a mostaninak is lesznek vesztesei és nyertesei, de csak az juthat előre, aki képes az eddigi gondolkodásmódját megváltoztatni. Mészáros György, a…

Méhekre kockázatos repcetáblákat semmisíttetett meg Baranya megyében a hatóság

Helyi méhészek jelzései alapján több virágzó és virágzás előtt álló repcetáblából is mintát vettek múlt héten a Baranya Megyei Kormányhivatal növényvédelmi szakemberei. A vizsgálatok célja az volt, hogy megállapítsák, az adott növényállományok kockázatot jelenthetnek-e a beporzó rovarokra, méhekre.

Stumpf István egy nappal az SZFE-s vitaest előtt kötötte ki: Vidnyánszkyt is meg kell hívni

Elmarad a Színház- és Filmművészeti Egyetem Hallgatói Önkormányzatának, és az Infosztrájk – Az egyetemi autonómiáért! esemény közösen szervezett beszélgetése Stumpf Istvánnal és Karsai Györggyel.

Az elsőbbség meg nem adása miatt történt baleset Békéscsabán és Szarvason

Békés megyében 2021. április 20-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Medián: a fideszesek többsége szerint is több bértámogatás kellett volna

A kormányváltást akarók 96, a kormányt támogatók 59 százaléka értett ezzel egyet.