Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 29 hír

A Pécsi Tudományegyetem állami fenntartásból való kikerülése ellen tiltakozik az LMP

HírTV
-
 Tegnap 21:40Vélemény

Petíciót indít az LMP a Pécsi Tudományegyetem tervezett alapítványi működése ellen.

Jön az erősítés: 200 lengyel orvos segítheti az országos tesztelést

Matovič arról tájékoztatott, hogy a segítséget Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő ajánlotta fel neki. A kormány vasárnap döntött arról, hogy január 18. és 26. között folyamatos, önkéntes tesztelésre kerül sor az egész országban, amelynek célja, hogy felmérjék a szlovákiai járványhelyzetet. Az eredmények fényében az országot két részre…

Lengyel orvosok segíthetik az országos tesztelést

Hétvégén várhatóan 200 lengyel orvos érkezik Szlovákiába, hogy segítsék az országos tesztelés lebonyolítását. Ezt Igor Matovič kormányfő jelentette be a közösségi hálón hétfőn közzétett bejegyzésében. Matovič arról tájékoztatott, hogy a segítséget Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő ajánlotta fel neki. A kormány vasárnap döntött arról, hogy…

Matovič: 200 lengyel orvos segítheti az országos tesztelést

Hétvégén várhatóan 200 lengyel orvos érkezik Szlovákiába, hogy segítsék az országos tesztelés lebonyolítását. Ezt Igor Matovič (OĽaNO) kormányfő jelentette be a közösségi hálón hétfőn közzétett bejegyzésében.

Bemutatta jelöltjét az LMP Bács-Kiskun 4. számú választókerületében

kecsUP
-
 Tegnap 16:21Választás

A Bács-Kiskun 4. választókörzetben az LMP meggyőződése szerint a legesélyesebb ellenzéki aspiráns Kis-Szeniczey Kálmán, a Veled a Városunkért Egyesület önkormányzati képviselője, az LMP Bács-Kiskun megyei elnöke és biogazdálkodó – jelentette be Schmuck Erzsébet, az LMP társelnöke Kiskunfélegyházán. Schmuck Erzsébet a jelölt…

Körforgásos gazdasági modell segítheti az elektronikai szektort

VG
-
 Tegnap 15:35Gazdaság

Az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak mennyisége évről évre növekszik, ennek csupán a töredékét hasznosítják újra.

Baloldali belharc: hátba szúrná a Momentum az LMP-t

Gondola
-
 21.01.17 17:56Belföld

Több, egyéni választókerületi jelöltjét is bemutatta a héten a Momentum. Szembetűnő, hogy a balliberális párt azokra a körzetekre koncentrált, ahol a legtöbb szavazót vesztette az LMP az Európai Parlamenti választásokon, egyetlen, 2018-ban nyerő képviselőjükre is ráindítják saját jelöltjüket.

Az LMP és a Párbeszéd is bírálta a kormány vakcinabeszerzését, így reagált a Kormányzati Tájékoztatási Központ

A Kormányzati Tájékoztatási Központ szerint Brüsszel nem szállít elég gyorsan vakcinát. Brüsszel nem szállít elég gyorsan vakcinát, nem küld elég oltóanyagot Magyarországra - hangsúlyozta a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) vasárnap az MTI-hez eljuttatott közleményében, reagálva baloldali pártok sajtótájékoztatóira.…

Lmp: a kormányfő hagyja dolgozni a gyógyszerészeti hatóságot!

Az LMP felszólítja Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy hagyja dolgozni a gyógyszerészeti hatóságot - mondta a párt társelnöke vasárnap, a Facebookon online közvetített sajtótájékoztatón.  

LMP felszólította Orbán Viktor miniszterelnököt

Az LMP felszólítja Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy hagyja dolgozni a gyógyszerészeti hatóságot - mondta a párt társelnöke vasárnap, a Facebookon online közvetített sajtótájékoztatón. Kanász-Nagy Máté kifejtette, a kormányfő az elmúlt időszakban több olyan kijelentést is tett, amellyel komoly nyomást tett a koronavírus elleni orosz és kínai…

Baloldali belharc: hátba szúrná a Momentum az LMP-t

HírTV
-
 21.01.17 09:27Vélemény

A jelekből úgy tűnik, hogy a baloldalon már javában folyik egymás kiszorítása. Csendes, de határozott belharc kezd kialakulni.

Baloldali belharc: hátba szúrná a Momentum az LMP-t

Több, egyéni választókerületi jelöltjét is bemutatta a héten a Momentum. Az Lmp kárára építkeznének.

A napenergia segítheti a vakcinaelosztást Afrikában

Infostart
-
 21.01.16 14:24Tudomány

A hatékony és biztonságos oltások megjelenése a világjárvány végének ígéretét hozta, de ennek bekövetkeztéhez az alacsony és közepes bevételű országokban is megfelelő átoltottságot kell elérni. Afrikában a hideg tárolás nagy probléma, melyben a napenergia nyútjhat segítő kezet.

Petíciót indít az LMP az igazságosabb nyugdíjemelésért

Az LMP petíciót indít a nyugdíjak igazságosabb, az inflációt meghaladó emelése érdekében - jelentette be Schmuck Erzsébet, a párt társelnöke.     

Újabb képviselőjelölteket mutatott be a Momentum és az LMP

Jövő TV
-
 21.01.15 14:45Belföld

Pénteken a Momentum és az LMP is újabb képviselőjelöltjeit mutatta be.