Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

„Hadd lássuk a kezeket” - Zenészek és fesztiválszervezők buzdítanak az oltásra és mesélnek az elmúlt évükről

SzMo
-
 Ma 19:21Film

A kisfilm a YouTube-on debütál, a készítők remélik, hogy a sztárok és példaképek tovább tudják növelni az oltási kedvet a fiatalok körében is.

Az elmúlt tíz év legnagyobb almatermése várható Magyarországon

Az áprilisi fagyos napok nem okoztak számottevő fagykárt.

Barcelona: nem csak pontokat vesztettek a katalánok, hanem egy védőt is

FociClub
-
 Ma 19:10Foci

Újabb rossz hír a csapatnak és a szurkolóknak

Conor McGregor volt az elmúlt évben a legjobban kereső sportoló

A kevert harcművészet (MMA) egyik legnagyobb sztárja, Conor McGregor volt az elmúlt egy évben a világ legjobban kereső sportolója.

Visszatért a Fatal Frame, csak éppen nem úgy, ahogyan vártuk

A Fatal Frame-horrorszéria joggal van ott a legnépszerűbb franchise-ok között, ha a horror műfajról van szó, és a rajongók már igencsak régóta várnak egy tisztességes feltámasztásra - ennek ellenére a Konami ismételten lekevert egy óriási #link#https://www.gamespot.com/articles/fatal-frame-has-been-revived-as-a-pachinko-slo...

Csak a szokásos: a holland baloldal Izraelt támadja

Neokohn
-
 Ma 19:00Külföld

Miután már több mint ezer rakétát lőttek ki Izraelre, több holland baloldali párt parlamenti kérdésekben követelt lépéseket Izrael ellen.

A földterületek egyötödét alakítottuk át az elmúlt hatvan évben

Legyen szó az erdők termőfölddé vagy a szavanna legelővé alakításáról, az emberiség az elmúlt 60 évben a földterületek nagy részét teljesen átalakította Afrikában és Európában egyaránt.

Nem bezárul: kitárul! – Gondolatok James Hollis Az élet második fele című könyvének kapcsán

WMN
-
 Ma 19:00Könyv

Miért olyan bűvös szám a negyven? Miért félnek ettől a születésnaptól sokan? Mi a baj a B oldallal? Hogyan élhető értelmesen az élet, kiszállva a „versenyszférából”?

Franciaország méretű természetes erdő nőtt a világban az elmúlt 20 évben

Franciaország méretű erdő nőtt természetes módon a világon az elmúlt 20 évben – állapította meg műholdas adatok alapján a Természetvédelmi Világlap (Wwf) kutatócsoportja. Az így létrejött és helyreállt erdők elméletileg 5,9 gigatonnányi szén-dioxidot képesek elnyelni, ez több, mint az Egyesült Államok éves emissziója – írja a…

A fél világ Cristiano Ronaldo és a Juventus bukásán nevet

Origo
-
 Ma 18:57Foci

A másik fele pedig sajnálkozik. A Ronaldo vezette olasz csapat jelenleg ötödik a bajnokságban, és könnyen lehet, hogy lemarad a Bajnokok Ligájáról.

Conor McGregor volt az elmúlt évben a legjobban kereső sportoló

A Forbes gazdasági magazin szerint 2020 májusa és 2021 májusa között az ír harcos 180 millió dollárral gazdagodott, amelyből 158 millió a befektetéseiből és saját whiskey-márkájának az értékesítéséből származik. A lista második helyén Lionel Messi, a Barcelona argentin futballsztárja áll 130 millióval, míg harmadikként Cristiano…