Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Fellélegezhetnek a gazdák: többé nem fenyeget az uniós támogatások csúszása

A sajtó is cikkezett már arról, hogy ha nem sikerül az év végéig megállapodniuk az uniós tagállamoknak a következő ciklus, a 2021 és 2027 közötti időszak közösségi költségvetéséről, akkor veszélybe kerülhet több 2021-re tervezett támogatási program elindítása. A magyar gazdák azonban akkor is támaszkodhatnak gyors, egyszerű és…

Feloldotta az Egyesült Királyság a Sarm es-Sejk-i repülési tilalmat

AIRportal
-
  Ma 15:39 Gazdaság

Feloldotta az Egyesült Királyság az öt évvel ezelőtt Sarm es-Sejk térségére vonatkozó repülési tilalmat, amely miatt egészen idáig nem repülhettek brit légitársaságok az egyébként kedvelt turista övezetbe.

Egész életét remeteként élte le egy asszony a szibériai tajgán

Moszkva - A tajga remetéje – így nevezik azt a hetvenes évei derekán járó orosz asszonyt, aki az egész életét a civilizációtól távol töltötte. Sztálin terrorja elől elől menekült a család a vadonba.

Fél évszázada játszották a futball legvéresebb meccsét

Infostart
-
  Ma 15:37 Sport

Ma ötven éve játszották az Estudiantes–Milan Világkupa-döntőt, amelyet a futballtörténelem valaha volt legdurvább meccsének tartanak.

A bankok több mint felét bedöntheti a következő válság

G7
-
  Ma 15:35 Pénzügy

A McKinsey nemzetközi tanácsadó cég szerint globálisan a pénzintézetek több mint fele nem elég erős ahhoz, hogy túléljen egy gazdaságilag gyengébb időszakot.

Felkészülés: ötöt vágott a Mezőkövesd a Szparinak

NSO
-
  Ma 15:32 Foci

Felkészülési mérkőzésen 5–1-re legyőzte a labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd a másodosztályú Nyíregyházát – számolt be róla a klub hivatalos oldala.

Felkészültek a telelésre a szürkemarhák

Agrotrend
-
  Ma 15:28 Állatvilág

Az ősz beköszöntével a Körös-Maros Nemzeti Park különböző pusztáit járó magyar szürkemarhákat visszaszállították a kardoskúti Sóstói - telepre.

RMDSZ-es felajánlkozás Orbannak

Együttműködési megállapodási tervezetet adott át Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség elnöke Ludovic Orbannak, a kormányalakítással megbízott Nemzeti Liberális Párt elnökének.

A figyelemzavaros ADHD-sok kezelésében kulcsszerepet játszik a feltétel nélküli elfogadás

Napidoktor
-
  Ma 15:22 Életmód

Mintegy hetvenezer gyereket érint ma Magyarországon a figyelemhiányos hiperaktivitási zavar (ADHD). Az orvostudomány azt állítja, hogy ez egy örökletes idegrendszeri betegség. Más nézőpont szerint civilizációs jelenség, mely bármikor átbillenhet mentális betegséggé, a kirekesztés, illetve a mindennapi küzdelmek, elutasítások miatt.…

Hatalmas összegeket emészthet még fel a MAX-botrány, de csőd nem valószínű

VG
-
  Ma 15:20 Pénzügy

Stratégiai helyzete miatt nem valószínű, hogy a vállalat belebukik a hibáiba. A 737 MAX gépek azonban még sokáig a földön maradhatnak.

Közel félszáz szakképzési centrumban segíti az oktatást 3D nyomtató

BDPST24
-
  Ma 15:18 Életmód

A hazai szakképzés alapját jelentő, az Innovációs és Technológiai Minisztérium felügyelete alá tartozó 44 db szakképzési centrumnak, egy hazai és Eu-s forrást egyaránt tartalmazó pályázati projektnek köszönhetően lehetősége van egy úgynevezett Digitális Közösségi Alkotólabor létesítésére, ahol a tanulók megismerhetik számos digitális…

Minden vádpont alól felmentette a bíróság Csíkszereda polgármesterét és volt alpolgármesterét

Magyar Hang
-
  Ma 15:17 Határtalan

Erről tájékoztatott a Maros megyei törvényszék. Az alapfokú ítélet még nem jogerős, tíz napig lehet ellene fellebbezni.

Elkezdődött a Múzeum tér felújítása

Kanizsa Újság
-
  Ma 15:14 Megyei

A Területi Infrastrukturális Fejlesztések projektnek köszönhetően a tér új aszfaltburkolatot kap, megújul a járda, valamint fizetős parkolót alakítanak ki az autósok számára.

Felfedezésre váró Csehország

Turizmus Online
-
  Ma 15:12 Utazás

Dél-Morvaország, kalandok, várak, borok.

Egy edző az autója felgyújtásával fenyegette meg a bírót

A tréner szerint ez nem ugyanolyan, mintha a játékvezető a lakását említette volna.