Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

David Ayer felfedte az Öngyilkos Osztag egyik legepikusabb törölt jelenetét

IGN
-
  Ma 20:12 Film

Egy látványos csetepaté Az Igazság Ligája rendezői változatának híre berobbantotta az Öngyilkos Osztag Ayer Cutja iránti lelkesedést is, az egyik rajongó pedig rávette David Ayert, hogy beszéljen egy igen látványos, de sajnos törölt küzdelemről.

Megszólaltak a rendőrök, akik levezettek egy szülést a Blaha Lujza téren

Már látszott a csecsemő feje, amikor a rendőrök odaértek.

Besztercebánya megyében még mindig kevés a fertőzött, közben a rimaszombati karanténközpontba egyre többen érke…

ma7.sk
-
  Ma 19:50 Határtalan

Továbbra is Besztercebánya megyében van a legkevesebb koronavírus-fertőzött, a múlt héten két eset fordult elő.   

Nem állt meg a Stop! táblánál az autós- Két teherautóval ütközött, a motor egyből kiszakadt

Brutális balesetet rögzített egy autós fedélzeti kamerája Lengyelországban néhány napja. Egy autós a STOP tábla ellenére nem állt meg és…

Egyedül adom el az ingatlanomat, méghozzá érintésmentesen. 3D bejárással

Minner
-
  Ma 19:44 Cégvilág

A jelenlegi egészségügyi veszélyhelyzet előrébb hozta a virtuális ingatlan bejárás technológia felfutását. Már eddig is biztosan találkozhattál olyannal, hogy mintha Google Térképen lépkednél egy utcán, csak éppen azt az ingatlanban belül teszed. Máris érintésmentes lett igaz? Ez a technológia most igazán felértékelődik mind az ingatlan…

A parazitajárványban Békés megye az egyik legfertőzöttebb terület

Beol
-
  Ma 19:44 Belföld

Évről évre több kutya lehet érintett a szívférgességben, idén májusig már ugyanannyi állatot kezeltek országszerte a paraziták megjelenése miatt, mint tavaly egész évben összesen.

Elnézést kért a Nők Lapja

A nyilvános bocsánatkérés azután jelent meg a Nők Lapja honlapján, hogy az újságban az egyik tanácsadó nem szakszerű segítséget nyújtott egy bántalmazott nőnek. Az érintett tanácsódótól nem rendelnek több írást a jövőben.

Minden pályázó önkéntes tűzoltó egyesület támogatást kap

Az önkéntes tűzoltó egyesületek részére kiírt pályázatra idén hatszázegy egyesület nyújtott be pályázatot, amelynek segítségével különféle tűzoltóeszközökhöz és felszerelésekhez juthatnak.

Lezuhant a negyedikről és meghalt egy férfi Szombathelyen

Origo
-
  Ma 19:19 Belföld

Még vizsgálják, mi történt az erkélyen, ahonnan kiesett.

Megható: kézfej nélkül született a kisfiú, egy kézfej nélkül élő felnőtt tette boldoggá 

BorsOnline
-
  Ma 19:15 Színes

Egy ritka születési rendellenesség miatt kézfejek nélkül jött a világra egy orlan

Bocsánatot kért a Nők Lapja, mert egy bántalmazó férjet mentegettek

Nyilvánosan bocsánatot kért az olvasóktól Vékási Andrea, a Nők Lapja főszerkesztője, amiért az újság legutóbbi, május 20-án megjelent számában egyik szerzőjük azt tanácsolta egy olvasónak, legyen türelmes az őt bántalmazó férjével – írja az Index. Fotó: Pixabay A lapot azzal kereste meg egy olvasó, hogy mihez kezdjen most, miután…

Ezt a négy gyönyörű színésznőt te sem tudod megkülönböztetni egymástól

Ripost
-
  Ma 19:10 Bulvár

Egyes tudósok szerint a természet nem tud egyedit alkotni, így valahol a világban mindenkinek van egy tökéletes hasonmása. Ennek a négy színésznőnek pedig 3-3 is.

Összeütközött egy busz és egy személyautó Budapesten

Személygépkocsi és autóbusz karambolozott Budapest X. kerületében, a Fehér úton, az Örs vezér tere közelében. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység áramtalanította a személyautót. A helyszínre érkeztek a mentők is.

A Call of Duty Wwii lesz az első PS Plus játék júniusban és van még egy jó hírünk!

A Sony PlayStation kicsit előbb árulta el ebben a hónapban, hogy az egyik júniusi ingyenes PS Plus játék az Activision háborús shootere lesz. Bár a májusból még maradt pár nap, azonban látszik, hogy a PlayStationnél már nagyon szeretnék, ha új hónap lenne, lévén már most odaadják az egyik júniusi teljes játékot, amely nem más, mint a Call of…