Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 112 hír

Lezárt akta – ittasan vezetett

Lezárt akta – ittasan vezetett Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 27., p - 10:12 A gyanúsított arra hivatkozott, hogy a járművezetést megelőzően 4 dianás cukrot evett meg, a szakértő szerint azonban ilyen alkoholszinthez ennek többszörösét kellett volna elfogyasztania.

Lezártak egy sávot a debreceni Rakovszky Dániel utcán

Dehir
-
 20.11.23 09:57Megyei

Debrecen - A vízmű munkatársai dolgoznak az utcában, a munkákat várhatóan december 3-án fejezik be.

Előbb dühöngve rongált, majd ittasan balesetet szenvedett egy tereskei férfi

Garázdaság, rongálás és ittas járművezetés miatt indult büntetőeljárás egy 26 éves tereskei férfi ellen.

Lezárt ügyek: Fél tucat ittas sofőrt szűrtek ki a rendőrök a forgalomból

Lezárt ügyek: Fél tucat ittas sofőrt szűrtek ki a rendőrök a forgalomból Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 23., h - 10:53 A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte azoknak az ügyeknek a vizsgálatát, amelyeket hat ittas járművezetővel szemben folytatott.

Orbán újabb korlátozást vezetett be - közölte a részleteket is

A kormány kijelölte, hogy mikor vásárolhatnak csak az idősek a boltokban. Tavaszhoz képest annyi a változás, hogy a 65 év felettiek bármikor mehetnek boltba, de számukra külön időszakok is biztosítva lesznek.

Lezárt ügyek: Ittasan, jogosítvány nélkül vezette a lopott autót, amivel balesetezett

Lezárt ügyek: Ittasan, jogosítvány nélkül vezettea lopott autót, amivel balesetezett Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 23., h - 14:04 Az Encsi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Lopott autóval, ittasan okozott balesetet egy férfi Hidasnémetiben

Borsodihír
-
 20.11.23 14:25Megyei

Kiderült, az elkövetőnek jogosítványa sem volt.

Lezárták egy hétre a pázmándi iskolát

Feol
-
 20.11.23 14:44Megyei

November 27-ig a pázmándi Szent Gellért Általános Iskola valamennyi osztályában online oktatásra álltak át. Az iskolában diákok és pedagógusok is érintettek a koronavírus fertőzésben.

Lezárt akta: Jármű önkényes elvétele miatt kell felelnie a férfinak

Lezárt akta: Jármű önkényes elvétele miatt kell felelnie a férfinakBorsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 23., h - 15:21 A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A Soton vezetett, a Wolves egyenlített

M4 Sport
-
 20.11.23 23:14Sport

Így zárult a PL kilencedik fordulója.

Sokadszorra ittasan vezetett, most börtönbe megy

A Győri Járási Ügyészség negyedszerre vádolta meg a férfit ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségével. Az első alkalommal elkövetett ittas járművezetés és jármű önkényes elvétele miatt a jelenleg 51 éves férfi 2017 tavaszán nyolc hónap szabadságvesztést kapott három évre felfüggesztve, valamint két évre eltiltották a járművezetéstől. A…

Ittasan vezetett – a rendőrök előállították

Ittasan vezetett – a rendőrök előállították Vas Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 24., k - 07:31 A Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított a férfival szemben.

Lezárt ügy: Ittasan vezetett

Lezárt ügy: Ittasan vezetett Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 29., v - 07:20 A nagykállói rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Ittasan, jogosítvány nélkül vezette a lopott autót, amivel balesetezett

Boon
-
 20.11.24 08:30Baleset-bűnügy

Az Encsi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Szélütés után, hordágyról is vezetett hadjáratot Mátyás legendás hadvezére, Kinizsi Pál

Múlt-kor
-
 20.11.24 09:58Kultúra

526 éve, 1494. november 24-én hunyt el Kinizsi Pál, Mátyás király leghíresebb hadvezére. Félelmetes testi erejéről, vakmerőségéről már életében legendák egész sora született. Hunyadi Mátyás egyik legkiválóbb hadfijától betegesen rettegtek a törökök, akik ellen számos fényes győzelemmel végződő délvidéki hadjáratot vezetett. Ura halála után…