Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 358 hír

Koraeste hirtelen megszállták a bringások a Kiskörutat

Közel száz, szájmaszkot viselő kerékpáros tűnt fel a péntek koraesti csúcsforgalomban Kecskeméten, a Kiskörúton, akik a rendőrségi körforgalomnál percekig köröztek.

Folytatódik az AudMax Esték előadás-sorozata az SZTE-n

Az SZTE BTK és a Pro Philosphia Szegediensi Alapítvány közös rendezvénysorozata, az AudMax Esték - Mindennapi bölcsészet következő vendége november 18-án, hétfőn 18 órakor prof. dr. Kampis György evolúció- és mesterséges intelligencia kutató, aki „A mesterséges intelligencia és mi magunk" címen tart előadást a bölcsészkaron.

Ma este sem hagyjuk, hogy unalmas legyen az esténk 71.

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai termést.

Egy sikeres koraszülést is meg lehet gyászolni

Cafeblog
-
  Ma 17:30 Blog

Lehet hogy elsőre érthetetlen miért beszélek én gyászról Egyáltalán jogom van nekem erről írni Képekhttpswwwgettyimagescom Hiszen mi

Ez történt a koraszülött babámmal

Cafeblog
-
  Ma 17:00 Blog

Fotó forrása httpswwwinstagramcomnaturalbabybirth Hamarosan egy éves lesz a mi kis koraCsodánk Ahogy közeleg a nap egyre

Jónak lenni jó! – Idén a koraszülöttek mentését támogatja a műsor

Idén a koraszülöttek mentését támogatja a közmédia Jónak lenni jó! elnevezésű műsora, amelynek kedvezményezettje a 30 éve működő Peter Cerny Alapítvány - közölte Siklósi Beatrix, az M5 kulturális csatorna igazgatója az MTI-vel pénteken.

Gyermekkoncerttel is készülnek a koraszülöttek világnapjára

TelePaks
-
  Ma 16:50 Megyei

November 17. a koraszülöttek világnapja. Pakson erre a napra a fogyatékkal élő gyerekek segítését, elfogadását célul kitűző Gyermekemért Alapítvány és a koraszülött mentorprogram dunántúli régiójának képviselői mindenkinek szóló, ingyenes programokkal készültek...

Magyarország-Uruguay - ma este!

Petőfi Live
-
  Ma 16:26 Bulvár

Az M4 Sport stábja már tegnap óta a helyszínen készül a ma esti meccs közvetítésére. Az új Puskás Aréna Közép-Európa legnagyobb stadionja, felszereltsége világszínvonalú. Mire számíthat a néző ma este látványban, hangulatban a helyszínen - és mire a tévéközvetítésben?

Jónak lenni jó! - Idén a koraszülöttek mentését támogatja a műsor

Idén a koraszülöttek mentését támogatja a közmédia Jónak lenni jó! elnevezésű műsora, amelynek kedvezményezettje a 30 éve működő Peter Cerny Alapítvány - jelentette az MTI.

Üdvözöljük a tűz korában

Köpönyeg
-
  Ma 16:00 Tudomány

A tűz az emberiség egyik legnagyobb barátja, egyben pedig legádázabb ellensége...

Bogdán Ádám visszatérhet korábbi csapatához

Skót együttesben köthet ki a magyar kapus.

Lezárják a Kós Károly sétányt a hétvégén!

Lezárják a Városligetben lévő Kós Károly sétányt pénteken 22 órától szombat 16 óráig közműépítés miatt - írja a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). Az M3-as bevezető-Hungária körút csomópontból sem lehet majd lehajtani a Kós Károly sétány felé. A sétány felől megközelíthető parkolóhelyekre irányuló célforgalom a Hermina út…

Milliókat kalauzolt el a középkori lovagok korába Henryk Sienkiewicz

Múlt-kor
-
  Ma 15:12 Kultúra

Százhárom éve, 1916. november 15-én hunyt el Henryk Sienkiewicz Nobel-díjas lengyel író. A napóleoni háborúk idején játszódó, Légiók című regénye befejezetlen maradt. Hamvait hat évvel a háború befejezése után hazaszállították Lengyelországba.

Elvették Esteban Guerrieritől a pole pozíciót - videóval

Rajtbüntetést kapott az argentin a második makaói futamra.

Liszt Ferenc tér, csak épp 103 évvel korábban

Ilyen volt 1916-ban a Liszt Ferenc tér, amit már ekkor is így hívtak. A Jókai tér is jól látszik, köztük az Andrássy út keskenyebbnek tűnik, mint manapság. A téren egy nyilvános WC, amit a köznyelv "zöld villamos"-nak hívott, mert hasonlított az első villamosokra - mert ugye ráadásul az első villamos is zöld volt.A tér neve így változott: 1907-től