Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egészségügyi okok miatt két asztronautájukat is lecserélik az oroszok

Androgeek
-
  Ma 21:15 Tudomány

Az oroszok következő Nemzetközi Űrállomáshoz kapcsolódó küldetéséből Nikolai Tikhonov és Andrei Babkin asztronauták már le fognak maradni, hiszen az eddig a csapat részét képző űrhajósokat nem engedik a következő utazásra. Emögött egészségügyi okok állnak a hivatalos közlemények szerint, bár nem konkretizálták, hogy miről l...

Alaposan kiosztották az anyukát a csomagolt uzsonna miatt

Nosalty
-
  Ma 20:50 Színes

Botrány lett a savanyú uborkából, amit a lelkes anyuka a gyerekének csomagolt. Egész elképesztő, min akadtak ki a tanárok! 

A Jégember volt a leggyorsabb a második tesztnapon, a Mercedes Das rendszere miatt áll a bál

A második tesztnapon a finn Kimi Räikkönen volt a leggyorsabb az Alfa Romeo C39-cel és 134 kört tett meg, ami az autó megbízhatóságát is mutatja. A Mercedes azonban egy új megoldás miatt került kereszttűzbe, az úgynevezett kéttengelyű kormányzás miatt, amit Das névre kereszteltek el. A Das azt jelenti, hogy a pilóta menet közben tudja állítani…

Érdekli, miről beszélt a miniszterelnökkel Hargitai János? Jön.Jön..Jön...Mohács 500

Buda várában, a Karmelita kolostorban fogadta Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke Hargitai Jánost, a mohácsi választókerület országgyűlési képviselőjét. A megbeszélésen több, Mohács és Kelet-Baranya sorsát, fejlődési lehetőségeit meghatározó beruházásról is szó esett. Ugyancsak kiemelt téma volt egy közelgő kerek…

A koronavírus miatt a birkózók olimpiai selejtezője is új helyszínt kapott

Origo
-
  Ma 20:22 Sport

Ott lehetnek a kínaiak, de komoly procedúra vár rájuk.

Betelt a pohár: felszólítást kapott a kormány a bérek miatt

A közszolgáltatásban (közúti közlekedés, vasúti közlekedés, posta, vízművek) működő, közel 140 ezer munkavállalót képviselő szakszervezetek közös közleményt adtak ki csütörtökön.

Azt ígérik, tavasszal már nem gyullad ki a hulladéklerakó Jánossomorján

Kisalföld
-
  Ma 20:01 Megyei

Korábban több műszaki feladat elvégzése is elmaradt, ez vezetett a tüzekhez.

Birkózás: a koronavírus miatt költözik az ázsiai olimpiai kvalifikációs verseny

A koronavírus-járvány miatt a kínai Hszian helyett a kirgizisztáni Biskekben rendezik meg a tokiói olimpia ázsiai kvalifikációs versenyét a Nemzetközi Birkózószövetség csütörtöki döntése értelmében.

Még el sem kezdődött, de már egymásnak feszültek a felek az EU új költségvetése miatt

Magyar Hang
-
  Ma 19:48 Külföld

A találkozó előtt és alatt nyugat-európai gazdák, az Európai Tejtanács és a Balti Farmerek tüntettek az uniós negyedben.

Tokió 2020: súlyos fejsérülése miatt visszavonul az olimpiai bajnok

NSO
-
  Ma 19:48 Sport

Súlyos fejsérülése miatt visszavonul Alex Danson-Bennett olimpiai bajnok brit gyeplabdázó.

Felszólítást kapott az Orbán-kormány a bérek miatt

A közszolgáltatásban (közúti közlekedés, vasúti közlekedés, posta, vízművek) működő, közel 140 ezer munkavállalót képviselő szakszervezetek közös közleményt adtak ki csütörtökön.

Súlyos fejsérülése miatt visszavonul a legendás brit sportoló

A férje viccén nevetett, amikor beverte a fejét egy betonfalba.

Ön látta valahol? Emberölés kísérlete miatt keresik ezt a férfit – Ekkorra nyomravezetői díjat ajánlott fel a rendőrség an…

Emberölés bűntettének kísérlete és rablás miatt keresi a rendőrség Plank Zoltánt, aki a gyanú szerint társaival kirabolt két kínai állampolgárt, majd rálőtt a sértettek segítségére siető autóra.

Visszatért dzsihadisták miatt fújt riadót Ausztria

Ripost
-
  Ma 19:00 Külföld

Az Osztrák Szabadságpárt hivatalos kérdésére válaszolva tudatta az osztrák belügyminisztérium, hogy jelenleg 72 olyan dzsihadistáról tudnak, akik a Közel-Keletről tértek vissza Ausztriába.