Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 319 hír

Egy 17 éves lányt keres a rendőrség

A józsefvárosi rendőrök jelenleg is keresik Bíró Amandát. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01080-157/181/2020. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 17 éves Bíró Amanda ügyében. A fiatal lány 2020. február 25-én józsefvárosi otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta…

Könnyebbséget jelent, hogy a szabálysértési eljárás a rendőrséghez került

Soós Istvánné példaként említette a csendháborítás, a koldulás vagy a közterületi tiltott árusítás szabálysértését, amelyekben eddig is a rendőrség intézkedett a helyszínen, de a szabálysértési eljárás nem a rendőrség, hanem a járási és kerületi hivatalok hatáskörébe tartozott.     

Eltűnés miatt keres a rendőrség egy 88 éves nőt

Police
-
  Ma 05:19 Baleset-bűnügy

Eltűnés miatt keres a rendőrség egy 88 éves nőt Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 02. 28., p - 05:19 Az újpesti rendőrök jelenleg is keresik Góger József Istvánnét.

Koronavírus: A parlamenti pártok készek a közös fellépésre

Minden parlamenti párt kész közösen fellépni a koronavírus magyarországi terjedése ellen, ha szükséges, akár jogszabályok gyorsított elfogadásával is

Hamarosan drogosok lepik el Harry és Meghan otthonának környékét

Ripost
-
  Tegnap 22:40 Bulvár

A sussexi hercegi pár hamarosan szellőztetni sem tud majd a kanadai házban, ha nem akarják, hogy a tömény fűszag bemenjen.

Koronavírus – A parlamenti pártok készek a közös fellépésre

Minden parlamenti párt kész közösen fellépni a koronavírus magyarországi terjedése ellen, ha szükséges, akár jogszabályok gyorsított elfogadásával is – jelentették ...

Koronavírus: minden parlamenti párt kész közösen fellépni a járvány terjedése ellen

Az ellenzéki frakcióvezetők is támogatták, hogy ha szükséges, rendkívüli ülésen fogadjanak el jogszabály-változtatásokat.

Az UNAS szerint a rendőrség zaklatja az útblokádban részt vevő kamionosokat

Körkép
-
  Tegnap 21:55 Határtalan

A Szlovákiai Fuvarozók Szövetsége, (UNAS) állítása szerint a rendőrök zaklatják a szövetség képviselőit. Mint ismeretes, Az UNAS nem fogadta el a közlekedési minisztérium ajánlatát az autópálya-díjakkal és az útadóval kapcsolatban, helyette fenntartották a sztrájkkészültséget.   Stanislav Skala szerint a rendőri zaklatás hátterében az a feljelentés

Koronavírus - A parlamenti pártok készek a közös fellépésre

Minden parlamenti párt kész közösen fellépni a koronavírus magyarországi terjedése ellen, ha szükséges, akár jogszabályok gyorsított elfogadásával is - jelentették be kormánypárti és ellenzéki képviselők csütörtökön azt követően, hogy Pintér Sándor belügyminiszter meghívására egyeztettek Budapesten.

A parlamenti pártok készek a koronavírus terjedése elleni közös fellépésre

Minden parlamenti párt kész közösen fellépni a koronavírus magyarországi terjedése ellen, ha szükséges, akár jogszabályok gyorsított elfogadásával is – jelentették be kormánypárti és ellenzéki képviselők csütörtökön azt követően, hogy Pintér Sándor belügyminiszter meghívására egyeztettek Budapesten.

Koronavírus : a magyarországi parlamenti pártok készek a közös fellépésre

Budapest - Minden parlamenti párt kész közösen fellépni a koronavírus magyarországi terjedése ellen, ha szükséges, akár jogszabályok gyorsított elfogadásával is, jelentették be kormánypárti és ellenzéki képviselők.

Koronavírus: Készek a közös fellépésre a magyar parlamenti pártok

Minden résztvevő egyet értett abban, hogy nem szabad pánikot kelteni.

Figyelem! Lezárják a Ii. Rákóczi Ferenc út híd alatti szakaszát, ezért!

Teljes szélességében lezárják a forgalom elől a Csepel-szigeten a II. Rákóczi Ferenc út M0-s híd alatti szakaszát a hétvégén – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

A parlamenti pártok készek a közös fellépésre

A kormánypárti és ellenzéki képviselők csütörtökön Pintér Sándor belügyminiszter meghívására egyeztettek Budapesten.