Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 250 hír

Szent Száva-napi díjkiosztó

Tegnap az iskolákban Szerbia-szerte megemlékeztek Szent Száváról

Vádat emeltek a családsegítőket késsel fenyegető szentesi férfi ellen

Vádat emeltek egy szentesi férfi ellen, mert tavaly decemberben késsel megfenyegetett két családsegítőt, aki gyermeke iskolai hiányzása miatt akart beszélni vele - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Naponta 3-4-en halnak meg koronavírus miatt a Szent György kórházban, plusz támogatás a fehérvári vendéglátósokna…

fmc
-
 Ma 11:28Megyei

Nem csökken a koronavírusos betegek száma a fehérvári kórházban és több millió forintos támogatást kapnak a fehérvári vendéglátósok – hangzott el a Prosperis Alba Kutatóközpont Nonprofit Kft. kerekasztal-beszélgetésén.

Így változott a műszaki cikkekkel kapcsolatos jótállás szabályai

Az év elejétől új szabályozás lépett életbe a jótállással, a készülékek javításával, továbbá a jótállási jeggyel kapcsolatban.

Késsel fenyegette a családsegítőket egy szentesi férfi, most ez vár rá

Vádat emeltek egy szentesi férfi ellen, aki tavaly decemberben késsel megfenyegetett két családsegítőt, akik gyermeke iskolai hiányzása miatt akartak beszélni vele – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Vádat emeltek a családsegítőket késsel fenyegető szentesi férfi ellen

Vádat emeltek egy szentesi férfi ellen, mert tavaly decemberben késsel megfenyegetett két családsegítőt, aki gyermeke iskolai hiányzása miatt akart beszélni vele – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t. Szanka Ferenc közölte, a férfi ellen közfeladatot ellátó személy elleni, felfegyverkezve elkövetett erő

Így változott a műszaki cikkekkel kapcsolatos jótállás szabályai

Bizonyos összeg felett akár három év kötelező jótállás is járhat egy készülékre  Az év elejétől új szabályozás lépett életbe a jótállással, a készülékek javításával, továbbá a jótállási jeggyel kapcsolatban. „A szabályozás szigorítása egyértelműen a vásárlók érdekeit védi és a vételár függvényében akár kétszer-háromszor hosszabb jótállási időt is l

Elriasztották a nyitástól, de tüntetni jön Budapestre a szentesi söröző tulajdonosa

Étel-házhozszállítást nem tudtak beindítani, bevételük nincs, de az alkalmazottjukat még három hónapig foglalkoztatniuk kell – a nehéz helyzetben lévő szentesi Pikoló söröző tulajdonosa mondta el, miért érzi úgy, hogy tiltakoznia kell a november óta tartó lezárások ellen.

Enyhébb büntetést szeretne a szentpéterszegi gyilkos

Nem jogerősen életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték a férfit.

Decemberben az iskolák, óvodák harmadában jelen volt a vírus

Mivel Orbánék nem vették elég komolyan a járványt, ezért az iskolák védtelenül maradtak. Emiatt a téli szünetre már az iskolák, óvodák egyharmadában voltak betegek.

A cél szentesíti az eszközt? – Tantermi előadásért gyűjt Somhegyi György és csapata

Az emberi szó erejéről és a hazugságról szól Szophoklész Philoktétész című drámája, amelyet tantermi színházi formában szeretne bemutatni Krausz Gábor, Somhegyi György és Varga Bence színművész.

Koronavírus-fertőzöttet találtak a szári óvodában

Feol
-
 Ma 07:40Megyei

Az óvoda kiscsoportjában, a Katica csoportban pozitív teszttel igazolt beteg gyermeket találtak.

14 évig eltűntként keresték, féltékenység miatt ölhették meg a szentesi édesanyát

A nő egykori élettársát gyanúsítják az emberöléssel, ő tavaly nyár óta letartóztatásban van.

Új játszóház épült az Árnyaskert óvodában

Lebontották az Árnyaskert Tagóvoda régi, kő játszóházát és a helyére egy új, fából készült kisházat építettek, minden darabját egyedileg, kézzel készítettek el. A játszóház körül műfüvet fektettek le - számolt be az önkormányzat a folyamatos felúítási-karbantartási munkák egyik kedves eleméről.Az óvodákat-bölcsődéket tavaly is folyamatosan…