Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Több megyében is tízezer felett a fertőzöttek száma - térképen a legfrissebb adatok

ATV
-
 Ma 10:07Belföld

Pest megyében már az 50 ezerhez közelít a regisztrált fertőzöttek száma, itt van a legtöbb koronavírusos beteg. A fővárost Pest megye, majd Győr-Moson-Sopron megye követi. A legkevesebb fertőzöttet Tolna megyéből jelentették.

Három településsel bővül a balatoni térség

Három településsel, Herenddel, Zirccel és Kislőddel bővül a balatoni turisztikai térség – közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) turizmusszakmai igazgatója a Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) pénteki, online megtartott ülésén.

Öt éven át loptak európai kormányzati adatokat orosz hackerek

A Turla hackercsoport öt éven keresztül csapolta EU-országok külügyminisztériumainak számítógépeit. A biztonsági kutatók által Oroszországhoz kötött kiberbűnözők érzékeny adatokat szerezhettek meg.

BKK: személyes egyeztetést kezdeményez a kormányhivatallal

Tekintettel arra,hogy november 16-ától a létező legnagyobb kapacitással járnak a BKK járatai, a cég személyes egyeztetést kezdeményez a kormányhivatallal a járatsűrítési ügyben. 

A vártnál sokkal korábban térhet vissza a Bayern sztárja

FociClub
-
 Ma 09:30Foci

Fontos kulcsember térhet vissza a hétvégén a bajorok csapatába.

Laschet nem adja át a terepet

Tegnap kellett volna megrendezni a német kereszténydemokraták elnökválasztását, ezt azonban a járványhelyzet miatt már másodszor halasztották el.

Álhír terjedt, Varsó igenis kiáll a lengyel–magyar álláspont mellett

Álhírnek bizonyult, ami csütörtök este bejárta az európai és a hazai sajtó egy részét: vagyis, hogy a lengyelek „kifarolnak” az uniós költségvetéssel kapcsolatos vétóból

Bayer Zsolt egy nap alatt jutott el a pedofília vádjától a teljes visszakozásig

A publicista szerint „ezen a térfélen” nem a büntető törvénykönyv alapján hozzák a döntéseket.

Ismét megnézhetjük Lenin szobrát Mohácson, a Széchenyi tér másik oldalára költözött

Eredeti helyétől nem messze, a Széchenyi téren ismét látható Lenin egykori, Mohácson állt szobra - szerencsére csak egy, a rendszerváltás helyi és országos kordokumentumait felvonultató közterületi installáción.    A „30 éve szabadon" Emlékbizottság támogatásával felállított Hypercube péntek óta látható a város főterén. Az…

Férfi kézi BL: Mentálisan is romlott a teljesítményünk

NSO
-
 Ma 09:14Kézilabda

Bánhidi Bence szerint taktikailag hiába készült fel a Flensburgra a Szeged, a kivitelezéssel gondjai voltak, ráadásul mentálisan is romlott a teljesítménye.

Testvérvárosi együttműködés az evangélikusok kapcsolatából – Saloban még egy teret is elneveztek Nagykanizsáról

A kilencvenes évek elején már felvetődött a testvérvárosi kapcsolat létesítésének ötlete, de a közgyűlés anyagi okokból nem vállalta fel a kezdeményezést. A két gyülekezet azonban példaszerűen együttműködött, családok is találkoztak egymással. 1996-ban aztán a közgyűlés már elfogadta a javaslatot, sor került a testvérvárosi okirat aláírására.…

Családtámogatás és gazdaságélénkítés a terv 2021-re

A jövőre induló otthonteremtési és otthonfelújítási programok várhatóan tartós megrendelést biztosítanak a magyarországi építőanyag-gyártóknak és a kivitelező vállalkozásoknak egyaránt – közölte a hirado.hu.

Újabb üzletlánc kötelezte el magát a fenntartható csomagolások terén

A brit Aldi bejelentette következő nagy ívű tervét, miszerint 100%-ban újrahasznosított csomagolásban forgalmazza sajátmárkás reggeli pelyheit év végére.