Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 91 hír

Orbán Viktor levelet írt az argentin elnöknek

A miniszterelnök őszinte részvétét fejezte ki Diego Maradona szerdai halála után.

Gyász: Maradonára emlékezve Orbán Viktor levelet írt az argentin elnöknek

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke őszinte részvétét fejezte ki a magyar emberek nevében Alberto Ángel Fernández argentin köztársasági elnöknek Diego Maradona szerdai halála után.

Kafka magányról szóló levele a Német Irodalmi Archívum tulajdona lett

Franz Kafka magányról szóló, kézzel írott levele a Német Irodalmi

Olvasói levél - "Bocsáss meg! Gyűlöllek!" Ezt érzed, ha gyerekként veszíted el az anyukádat

She
-
 Ma 05:35Életmód

Ismét érkezett hozzánk egy olvasói levél, ami rendkívül megindító gondolataival segíthet azoknak, akik szintén elveszítették valamelyik közeli családtagjukat, hiszen megmutatja, hogy a gyász lépcsőit – beleértve a haragot – át kell élni ahhoz, hogy meg tudjon nyugodni a lélek.

Oké, ne legyen levélszavazás – vagy ne így…

Figyelemre méltó vélekedésének adott hangot az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke. Szerinte „egyfajta pragmatikus kapcsolat” lehet majd a Biden-adminisztrációval, ám közben erősíthető a magyar kormány együttműködése „ideológiai partnereivel” a konzervatívokkal is. De mondott még cifrábbat is…

Pintér levelet írt a Magyar Orvosi Kamarának – a kormány hol “hajlandó”, hol “kompromisszumképtelen”

A belügyminiszter tájékoztatta a MOK-ot és a parlamenti frakciók vezetőit a velük lefolytatott múlt keddi egyeztetés eredményeiről. A levélben Pintér Sándor összefoglalja,

Már az Outlookban is időzíthető a levélküldés

10perc.hu
-
 Tegnap 17:18Infotech

A Microsoft a nagy lemásolta a nagy rivális Gmail egy tavaly bevezetett újítását, a felhasználók már képesek beidőzíteni a megírt levelek elküldését.

Levéltakaróból lakásdísz

10perc.hu
-
 Tegnap 16:54Otthon

A színesen hulló falevelek összegereblyézése és kidobása helyett számos lehetőségünk van egyéb módon, például az otthonunkat feldíszítve hasznosítani az őszi erdő színkavalkádját.

Levélben tájékoztatta Pintér a MOK-ot a kormány döntéséről

Pintér Sándor belügyminiszter levélben tájékoztatta a Magyar Orvosi Kamarát arról, a javaslatok közül mit fogadott meg a kormány. Kiderült, a szolgálati jogviszonyról szóló szerződéseket pár hónapos csúszással kapják meg az orvosok, a béremelés viszont ettől függetlenül év elejétől jár. A kamara elnöke, Kincses Gyula elégedett. Levélben…

Pintér levelet írt a Magyar Orvosi Kamarának

A belügyminiszter tájékoztatta a MOK-ot és a parlamenti frakciók vezetőit a velük lefolytatott múlt keddi egyeztetés eredményeiről.

Egészségügyi átalakítás: fontos levelet küldött Pintér Sándor

Pintér Sándor belügyminiszter, aki jelenleg az egészségügy átalakításáért is felel, néhány nappal ezelőtt egyeztetett a parlamenti pártok képviselőivel, valamint a Magyar Orvosi Kamara elnökével az egészségügyi törvényjavaslatról, ami a szolgálati jogviszonyról is rendelkezik. Ezzel kapcsolatban most levelet küldött az érintetteknek, melyből kiderü

Milyen kártevő jelent meg a sugárarália levelein?

A legtöbb esetben az újonnan megvásárolt növényekkel hurcoljuk be őket lakásunkba, mellyel a többi növényünket is veszélyeztethetjük.

Milyen kártevő jelent meg a sugárarália levelein?

A legtöbb esetben az újonnan megvásárolt növényekkel hurcoljuk be őket lakásunkba, mellyel a többi növényünket is veszélyeztethetjük.