Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 88 hír

Már az Outlookban is időzíthető a levélküldés

A Microsoft a nagy lemásolta a nagy rivális Gmail egy tavaly bevezetett újítását, a felhasználók már képesek beidőzíteni a megírt levelek elküldését.

Levéltakaróból lakásdísz

10perc.hu
-
 Ma 16:54Otthon

A színesen hulló falevelek összegereblyézése és kidobása helyett számos lehetőségünk van egyéb módon, például az otthonunkat feldíszítve hasznosítani az őszi erdő színkavalkádját.

Levélben tájékoztatta Pintér a MOK-ot a kormány döntéséről

Pintér Sándor belügyminiszter levélben tájékoztatta a Magyar Orvosi Kamarát arról, a javaslatok közül mit fogadott meg a kormány. Kiderült, a szolgálati jogviszonyról szóló szerződéseket pár hónapos csúszással kapják meg az orvosok, a béremelés viszont ettől függetlenül év elejétől jár. A kamara elnöke, Kincses Gyula elégedett. Levélben…

Pintér levelet írt a Magyar Orvosi Kamarának

A belügyminiszter tájékoztatta a MOK-ot és a parlamenti frakciók vezetőit a velük lefolytatott múlt keddi egyeztetés eredményeiről.

Egészségügyi átalakítás: fontos levelet küldött Pintér Sándor

Pintér Sándor belügyminiszter, aki jelenleg az egészségügy átalakításáért is felel, néhány nappal ezelőtt egyeztetett a parlamenti pártok képviselőivel, valamint a Magyar Orvosi Kamara elnökével az egészségügyi törvényjavaslatról, ami a szolgálati jogviszonyról is rendelkezik. Ezzel kapcsolatban most levelet küldött az érintetteknek, melyből kiderü

Milyen kártevő jelent meg a sugárarália levelein?

A legtöbb esetben az újonnan megvásárolt növényekkel hurcoljuk be őket lakásunkba, mellyel a többi növényünket is veszélyeztethetjük.

Milyen kártevő jelent meg a sugárarália levelein?

A legtöbb esetben az újonnan megvásárolt növényekkel hurcoljuk be őket lakásunkba, mellyel a többi növényünket is veszélyeztethetjük.

Levélben és online lehet majd regisztrálni a koronavírus elleni oltásra

Az országban 13 ezer oltási pontot jelöltek ki, mindenki a lakhelyéhez legközelebb eső ponton kérheti a vakcina térítésmentes beadatását.

A festőcsülleng levele

Kultúráról kultúrára és korszakról korszakra más-más jelentéssel bírtak egyes színek, ahogy előállításuk is folyamatosan változott.

Krémes házi leveles tésztából

Nosalty
-
 Tegnap 20:13Recept

Soha nem voltam nagy krémes rajongó, de amióta alig lehet igazán finomat kapni, állandóan krémest ennék. Na jó, ez kicsit túlzás, mindenesetre ott volt már egy ideje a bakancslistámon a krémes készítés, és az első ronda esős októberi hétvége meg is teremtette hozzá a kiváló alkalmat. A recept egy kedves ismerőstől származik: a…

Boss Level - Játszd újra - Kritika

Puliwood
-
 Tegnap 20:00Film

Kit érdekel a halál, ha van gyorsmentés? Márpedig a Boss Levelben akad ilyen lehetőség.

Írj levelet a Jézuskának Pozsonypüspökin!

ma7.sk
-
 Tegnap 17:21Határtalan

Pozsonypüspöki városrésze közösségi oldalán informált arról, hogy a legkisebbek számára egy karácsonyi meglepetéssel készült.

Cuki levelet írt a 8 éves kisfiú Boris Johnsonnak

A brit miniszterelnök, Boris Johnson meg is válaszolta a 8 éves Monti levelét, amelyben a kisfiú azt kérdezte, idén jönni fog-e Mikulás.

Új gépekkel a felesleges levelek ellen

Győr Plusz
-
 Tegnap 15:19Megyei

A munka hatékonyságának növelése érdekében a szolgáltató két új lombszívó berendezést és egy gyűjtőkosaras fűnyírótraktort vásárolt az őszi feladatok ellátásához. A szolgáltató munkatársai előre meghatározott program alapján végzik a gyűjtést és takarítást.