Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 323 hír

Fő a biztonság, a jelszó: elvitelre! – 5 szabadtéri piacot ajánlunk Budapesten

Ha a termelői piacokat választjuk, a magyar gazdákat is támogatjuk, miközben jó levegőn tartózkodunk. Lássuk, kik vannak nyitva ezekben az ínséges időkben!

Legkorábban harminc év múlva szabadulhat az Iszlám Állam hóhérja

A bíróság szerint Hasszán F. kivégzéseket szervezett és hajtott végre Szíriában.

Sándor L. István: Szabadságszigetek

Cseppek
-
 Tegnap 21:32KönyvÉletmű

Fodor Tamás és a Stúdió „K” története 1978-ig. - Kalauz egy életműhöz. Sándor L. IstvánFodor TamásAngelus IvánNémeth IlonaOszkay CsabaSzékely B. Miklós

Egy rivális állatvédő szervezet szerint a Tappancs egyszerűen szabadon eresztett egy kutyát a puszta közepén

Szegeder
-
 Tegnap 20:53Belföld

Viszálykodás folyik a Konrad Lorenz Természet- és Állatvédő Egyesület és a Tappancs Állatvédő Alapítvány között, mivel előbbi állítása szerint egy tappancsos furgonból kitettek egy kutyát az út szélén. Egy biztos: a kommentelők hétköznapi frusztrációjukat forróvízként öntik a Tappancsra, akik alig bírnak a rengeteg negatív hozzászólással.

Szabadságra gurulnak a szántásból

Sonline
-
 Tegnap 20:00Gazdaság

Részben az időjárás miatt csúszott meg a 97 800 hektárra tervezett őszi mélyszántás. Szép számmal akadnak olyan somogyi gazdaságok, ahol mindennel végeztek, s már csak a gépek ellenőrzése ad munkát.

A települések, városok közötti mozgást is megtilthatják péntektől Olaszországban: nagyon magas a halálozások száma

Life
-
 Tegnap 19:37Bulvár

Olaszországban az elmúlt huszonnégy órában 993 beteg halt meg a koronavírus-fertőzés következtében az egészségügyi minisztérium csütörtök esti adatai szerint. Ez a legmagasabb szám a koronavírus-járvány február végi kezdete óta.

Az Európai Bizottság új terve: szabad Európát!

Az Európai Bizottság cselekvési tervet terjeszt elő, amely a szabad és tisztességes választások támogatása, a média szabadságának és sokszínűsége erősítése, valamint a hamis hírek visszaszorítása révén kívánja ellenállóbbá tenni európai demokráciát – közölte Vera Jourová, az uniós bizottság értékekért és átláthatóságért felelős alelnöke.

30 éve szabadon: Installációval gazdagodott a Petőfi liget

A „30 éve szabadon – Amit lebontottunk...”című projektben a rendszerváltás helyi és országos eseményeinek emlékére egy úgy nevezett Hypercube-ot állítottak ki a Petőfi ligetben. Az installáció december 1-je és 31-e között megtekinthető, utána elbontják.

Szabadság – akciósan, házhozszállítással?

Klubrádió
-
 Tegnap 18:23Vélemény

Van valami törvényszerűség a zsarnokok pályafutásában. Annyi feltétlenül, hogy nem társakkal, hanem pribékekkel veszik körül magukat, akik persze a kritikus pillanatban cserbenhagyják a gazdájukat. Az is a zsarnokok közös jellemzője, hogy bukásuk előtt milliók életét veszik el vagy teszik tönkre.

Mit szabad és mit nem szabad enni éhgyomorra?

Nosalty
-
 Tegnap 17:37Életmód

Tényleg a reggeli a nap legfontosabb étkezése? Igen, de csak akkor, ha helyesen eszel! Mivel éhgyomorra nem minden ételt tolerál a szervezetünk.

Mintegy 1600 aktív fertőzött Szabadkán

Magyar Szó
-
 Tegnap 16:26Határtalan

A szabadkai Közegészségügyi Intézet csütörtök reggeli adatai szerint az észak-bácskai körzetben 24 óra alatt 175 személy esetében regisztráltak koronavírus-fertőzést. Szabadka Város területén 150 új fertőzöttet regisztráltak, míg Topolya és Kishegyes Községekben tizenegyet, illetve tizennégyet.

Szabadka: Csökkent a kórházban kezelt koronavírusos páciensek száma, de többen vannak az intenzíven

Az elmúlt 24 órában a szabadkai Közkórház légzőszervi covid-rendelőjében 77 beteg jelentkezett vizsgálatra, akik közül 25-öt tartottak bent kezelésen, tudatja honlapján az intézmény. Ugyanakkor 28

Amikor a gyerek egyedül közlekedne: biztonság vagy szabadság?

WMN
-
 Tegnap 16:00Életmód

Az időszak, amikor a gyerek elkezdene egyedül közlekedni, minden család számára fontos pillanat. Hogyan találjuk meg a megfelelő arányt a szabadság és a biztonság között? Ezt a kérdést járja körbe Dr. Gyurkó Szilvi gyerekjogi szakértő, és ad néhány remek gyakorlati tanácsot is.