Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 106 hír

Ha ezt látod a Facebookon, semmiképp ne oszd meg!

Liner
-
 Ma 20:55Életmód

A közösségi médiában sajnos napi szinten látnak napvilágot új, teljesen értelmetlen bejegyzések, melyek arra sarkallják a tudatlan felhasználókat, hogy megosszák őket – mindezt teljes mértékben feleslegesen.

Sokat fizet a hackereknek a Facebook

A Facebook a hibavadász programjának elindítása óta több mint 10 millió dollár jutalmat fizetett ki etikus hackereknek.

Facebook-kormányzás Szlovákiában: a közösségi médiában üzengető miniszterelnök halmozza a bakikat

Már csak a járvány szülte helyzet tartja össze a szlovák négypárti koalíciót, miközben a miniszterelnök trumpi mintára a közösségi médiában üzenget.

Betiltják a Facebook használatát az egyik szigetországban

Liner
-
 Ma 17:19Külföld

A Pápua Új-Guineától keletre és Ausztráliától északra található 650 ezer lakosú Salamon-szigetek kormánya ideiglenesen betiltaná az országban a közösségi média legmeghatározóbb platformját.

Vigyázat! Hamis koronavírus-oltást kínálnak a Facebookon

Ne dőljünk be azoknak, akik illegális úton ajánlanak oltóanyagot! Csak hivatalos helyről szabad majd beszerezni!

Facebookon üzent Zachernak Győrfi Pál: Ne felejtsük el a karácsonyt!

NE felejtsük el a karácsonyt - üzente Győrfi Pál miután Zacher Gábor azt mondta, "felejtsük el ezt az idei karácsonyt, azért, hogy legyen jövőre karácsony. Hogy ne arról szóljon a történet, hogy azokat gyászoljuk, akik azért mennek

5 hely, ahol jobb helye lesz a fotóidnak, mint a Facebookon

HVG
-
 Ma 15:30Belföld

Valamikor réges régen, egy messzi-messzi galaxisban, amikor még nem dokumentáltuk túl az életünket és a közösségi média sem létezett, a közléskényszerünk jóval egészségesebb keretek közt mozgott. A social media adta szabadság túl hirtelen jött ahhoz, hogy mindenki jól kezelje: az online térbe a mai napig rengeteg kép kerül ki…

A Soros-hálózat letiltotta Orbán Viktor levelét

A bevándorláspárti spekuláns birodalma nem tűri el az övétől eltérő véleményeket, nem jelenhetett meg a magyar miniszterelnök levele a Soros-közeli újságban.

Orbán szerint letiltották a sorosozós cikkét, nálunk elolvashatja

Orbán Viktor miniszterelnök válaszolt Soros György cikkére. A cikket letiltotta a Project Syndicate, így végül a miniszterelnök honlapján tette közzé írását – derül ki Orbán Viktor Facebook-bejegyzéséből. A miniszterelnök hosszú cikkben válaszolt Soros György cikkére, ez azonban állítása szerint nem jelenhetett meg ott, ahol Soros cikke megjelent.

Csak múlt héten 13 millióért hirdetett a kormány a Facebookon

A legtöbb facebookos hirdetésben Orbán Viktor videóit tolják.

Ismét régi hülyeség terjed a Facebookon

24.hu
-
 Ma 11:50Infotech

Módosítással támad a rég terjedő körüzenet.

„Letiltották” Orbán Viktor Soros Györgynek írt válaszcikkét

A miniszterelnök hivatalos honlapjára került fel az írás, miután a Project Syndicate-ben nem közölték a kormányfő szerint.

Orbán Viktor közölte Sorosnak írt válaszát, amit szavai szerint letiltottak

Soros György múlt héten a Project Syndicate nevű portálon megjelent írásában közölte, hogy szerinte az Európai Uniónak fel kell lépnie Magyarország és Lengyelország ellen, és Brüsszel nem köthet kompromisszumot a jogállamiság tekintetében, amikor a tagállamoknak juttatandó forrásokról dönt. A cikkben arról is írt, hogy véleménye szerint…