Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 188 hír

Ismét közölték a településekre bontott fertőzöttségi adatokat Hargita megyében

Tovább csökkent a piros járványügyi besorolású települések száma Hargita megyében, a múlt heti 15 helyett 12 településen haladja meg a fertőzési ráta a három ezreléket az elmúlt 14 nap adatai alapján. A települések új besorolásáról csütörtökön döntött a megyei vészhelyzeti bizottság.

Ponty telepítés a Mocskos-Duna holtágba és általános horgászati tilalom

Peca
-
 Ma 20:56Életmód

A Horgász Egyesületek Baranya Megyei Szövetsége 2020. november 24-én 550 kg II. nyaras pikkelyes pontyot, és 660 kg fogható méretű III. nyaras pikkelyes pontyokat telepített a Mocskos-Duna holtágba. A II. nyaras halak átlagsúlya 40 dkg/db, a kifogható alsó mérethatárt még nem érik el, így kérik a horgászokat kíméljék ezeket a

Nem szigorítanának a kisebb balatoni településeken

Csak a nagyobb balatoni településeken kell maszkot viselni a köztereken, a tó körül egyelőre nem terveznek újabb lépéseket az év végére.

Olyan orvosi szolgálati lakást építenek, amely három zalai településnek is biztonságot ad

Zaol
-
 Ma 14:00Megyei

Már épül az új orvosi szolgálati lakás, amelynek eredményeként állandó, helyben élő gyermekgyógyásza lesz a három nyugat-balatoni kistigrisnek. A munkaterületet a napokban adták át a kivitelezőnek.

Izraelben számos települést, utat, és óvodákat is elöntött a hirtelen lezúduló eső

Sok helyen derékig ér a víz, mert a csatornarendszer képtelen elnyelni a csapadékot.

Egyre nagyobb szerep jut a korszerű komposztáló telepeknek

A Gödöllői komposztáló telepen tett szakmai látogatást Dr. Boros Anita, az Innovációs és Technológiai Minisztérium építésgazdaságért, infrastrukturális környezetért és fenntarthatóságért felelős államtitkára.

Az amerikai hadsereg telepatává alakítaná a katonáit

Rakéta
-
 Ma 12:36Tudomány

A gondolatátvitelnél halkabb kommunikációs forma nem létezik, de ez csak egy a technológia végtelen felhasználási lehetőségei közül.

Az országos tesztelés paksi eredményéről tájékoztatott a polgármester

TelePaks
-
 Ma 12:33Megyei

A szociális intézmények, bölcsődék, óvodák, iskolák és egészségügyi intézmények munkavállalóit érintő országos szűrőprogram paksi eredményeiről tájékoztatott ma (11.26.) Szabó Péter polgármester…

A Szerencsejáték Zrt.-nél fideszes települések nyernek mászókát

Elvileg fogyatékos gyerekeknek szól a pályázat, ellenzéki városvezetés még nem nyert.

Ellenzéki vezetésű települések még nem kaptak pénzt játszótérépítésre a Szerencsejáték Zrt.-től

A játék összeköt elnevezésű programban mintha nem mindenki ugyanolyan feltételekkel indulna.

Három Veszprém megyei település kapott ajándékba facsemetéket

Veol
-
 Ma 11:00Megyei

A Településfásítási programhoz csatlakozva megyénkben három települést ajándékozott meg facsemetékkel az ALD Consulting Kft.

Gödöllői komposztáló telepre látogatott dr. Boros Anita, az ITM szakállamtitkára

A körforgásos gazdaságban egyre fontosabb szerep jut az ilyen létesítményeknek, miután a biohulladékok jól hasznosíthatók

A körforgásos gazdaságban egyre fontosabb szerep jut a korszerű komposztáló telepeknek

Gödöllői komposztáló telepen tett szakmai látogatást Dr. Boros Anita, az Innovációs és Technológiai Minisztérium építésgazdaságért, infrastrukturális környezetért és fenntarthatóságért felelős államtitkára. Az Európai Hulladékcsökkentési Hét alkalmából megtekintett gödöllői telep kiváló mintaként szolgálhat kisebb települések számára,…