Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 284 hír

„Előttem van, ahogy szülés után guggolgatok a János Kórház folyosóján, mert annyira hiányzott a mozgás”

Famiily
-
  Ma 12:54 Életmód

Kezdjük azzal, hogy visszamegyünk picit az időben: abba a pillanatba, amikor pár nappal vagy héttel az első gyermeked születése után meglátod magad a tükörben. Megvizsgálod a tested, már lentebb ment a hasad, elmúlt esetlegesen a vizesedés is (már ha volt), már egész jól vagy fizikálisan, de a tested mégsem olyan, amilyen azelőtt…

ÁSZ-elnök: egyszámjegyűre csökkent az áfakerülés mértéke

Fokozatosan fehéredik a magyar gazdaság az elmúlt évek intézkedéseinek köszönhetően. Az áfakerülés mértéke tíz százalék alá csökkent - értékelt az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöke.

Három év óta a legnagyobb mértékben estek vissza a termelői árak Kínában szeptemberben

Három év óta a legnagyobb mértékben estek vissza a termelői árak Kínában szeptemberben, egyre szítva azokat az aggodalmakat, hogy az amerikai-kínai kereskedelmi háború és a gyengülő belső kereslet hatásait nyögő feldolgozóipar lassulása tovább fékezi a világ második legnagyobb gazdaságának növekedését.

Ezért késett több mint 2 órát Alsószentmártonban a szavazás lezárása: urnából kivett önkormányzati, valamint előre „b…

Pálinkát és pénzt osztogattak a választóknak a Baranya megyei, 1200 lelkes, szinte kizárólag cigányok által lakott Alsószentmártonban, hogy Budai László független jelöltre szavazzanak. Történt mindez egy bolt előtt, alig 200 méterre a szavazóhelyiségtől. Egy, a Privatkopo.hu birtokába került videofelvétel tanúsága szerint Budai nevetve kijelentette

Letartóztatták a rendőrt, aki otthonában lőtt le egy texasi nőt

Origo
-
  Ma 11:39 Baleset-bűnügy

Szinte azonnal lőtt, amint meglátta az ablakban.

Most már biztosan jelentős mértékben drágul a tojás

Agrotrend
-
  Ma 11:13 Gazdaság

A jelenlegi átlagos 45-50 forintos átlagos tojásárak az alternatív technológiától függően harmadával is emelkednének, ha valóban kitiltanák a nagy láncok a polcokról s ketreces tartásban termelt tojásokat és ezt a törekvést az unió is támogatná – vélik ágazati szakértők.

Kilépnek a megszokottból – Hanake drámáját vitte színpadra a Katona József Színház társulata

Michael Haneke sűrű és nyomasztó atmoszférájú, fekete-fehér filmjének színpadra vitele igencsak a kísérletezőkedv meglétét jelzi.

Kormányszóvivő: Borkai kilép a Fideszből, de polgármester marad, mert demokráciában élünk

Hollik István szerint tiszteletben kell tartani a győri választópolgárok véleményét. 'Azt nem lehet mondani, hogy nem voltak minden ismeret birtokában', fogalmazott.

„Elfogadhatatlan a támogatások ilyen mértékű csökkentése”

Magyarországgal együtt húsz tagállam agrárminisztere utasította el a KAP forrásainak csökkentését.

Nagy mértékben estek a termelői árak Kínában

A gyengülő belső kereslet tovább fékezi az ország gazdaságát.

Tízezer könyvet vittek eddig a határon túli magyaroknak

Baon
-
  Ma 07:00 Belföld

A Könyvet a szórványba! mozgalomnak már több tízezer kötetet sikerült eljuttatnia a határon túli magyaroknak. Pár napja már Kecskeméten is van gyűjtőpont.

Jane Fondát meglepő módon letartóztatták

Jande Fondát letartóztatták Washingtonban, mivel részt vett egy klímaváltozás elleni békés tüntetésen.

11 éve csak álmodik a vb-címről a Ferrari – A Mercedes idén is mindent vitt a világbajnokságon

Idén is tarolt a Forma–1-ben a Mercedes, vasárnap a Japán Nagydíjon bebiztosította csapatvilágbajnoki címét, míg a pilótáknál már csak a brit Lewis Hamilton (34) vagy a finn Valtteri Bottas (30) végezhet az élen. A nagy rivális Ferrari megint ábrándozhat arról, hogy talán jövőre nyer valamit. Egy éve ugyanígy várta az új esztendőt...

Mindent vitt a lengyel kormányzó párt

Rekordszámú szavazó élt az állampolgári jogával Lengyelországban, ahol a magyarországi helyhatósági választások vasárnapján tartottak parlamenti választást.