Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Fizetés helyett az oroszlánját uszította a szerelőre a gondnok

Blikk
-
  Ma 11:09 Külföld

Pandzsáb tartomány fővárosában, Lahoreban a Sada-e-Imam Hussain kegyhely gondnoka, Ali Raza megbízott egy villanyszerelőt, hogy végezzen el kisebb munkálatokat a gyülekezeti teremben, ám az illető fizetséget nem kapott.

Sikeresen egyeztettek az osgyáni kastély jövőjéről

Parameter
-
  Ma 11:08 Határtalan

A kastély jelenleg a Besztercei Közlekedési Vállalat tulajdonában van, és ahogy az minden kulturális műemléknél érvényes, az épületért, annak karbantartásáért a tulajdonos a felelős. A kulturális minisztérium egyik támogatási rendszere pont a műemlékek anyagi támogatását hivatott szolgálni. Az Újítsuk fel otthonunkat 12 millió euróból gazdálkodik…

Milliókat csalt ki az egyház nevében

Több mint 17 millió forintot csalt ki egy idős asszonytól az a férfi, aki hitközségi megbízottnak adta ki magát a telefonban. Négy és fél évre ítélték, de az ügyészség súlyosításért fellebbezett.

Borkai Zsolt sajtótájékoztatója - egy percig tartott az egész, két bejelentése volt

Délelőtt 11 órakor kezdte beharangozott sajtótájékoztatóját Borkai Zsolt, a szexbotrányba keveredett fideszes polgármester. Élőben közvetítjük.

Valaki elveszített egy halom vibrátort az utcán

24
-
  Ma 11:04 Színes

Egyelőre még senki sem jelentkezett az elveszett holmiért.

Gyász: redőnyszerelés közben vesztette életét egy szerb exfutballista

NSO
-
  Ma 11:03 Foci

Harminchárom éves korában elhunyt Goran Markovics, szerb labdarúgó, aki a bosnyák Zeljeznicar tagjaként 2011-ben bosnyák kupagyőzelmet, egy évvel később bajnoki címet ünnepelhetett. A pályafutását tavaly nyáron befejező Markovics szombat este pancevói otthonában lelte halálát, amikor redőnyszerelés közben kiesett az ötödik emeleti…

Melyik volt a legjobb és legrosszabb válogatott meccs a Groupamában?

M4 Sport
-
  Ma 11:02 Foci

Az egyik kalapban a vb-ezüstérmes legyőzése, a másikban a kazahok parádéja.

5 tipikus „magyaros” szokás, ami miatt előítéletekkel néznek ránk

Bien
-
  Ma 11:02 Utazás

Ugyan senki sem szereti az általánosítást akkor, amikor saját magáról van szó, másokra mégis előszeretettel (vagy legalábbis lelkiismeret furdalás...

A Káli-medence és a Keszthelyi-hegység egyaránt része volt a bringatúrák útvonalának

Veol
-
  Ma 11:00 Sport

Közel 250 biciklis vett részt az első alkalommal megrendezett Badacsony 200 elnevezésű kerékpáros teljesítménytúrán, amely több távot is kínált az érdeklődőknek.

"Nem volt biztosítva az állami vagyon védelme" - súlyos ÁSZ-megállapítások az Iparművészeti Múzeum gazdálkodásáról

HVG
-
  Ma 10:59 Gazdaság

Nem volt leltár, nem volt megalapozott a 2017-es mérleg és beszámoló, a főigazgató nem építette ki a korrupciós helyzetek megelőzéséhez szükséges kontrollokat - káoszt talált az ÁSZ a múzeum gazdálkodásánál.

Egy eddig szinte ismeretlen inváziós fűfaj terjed Magyarországon

Promenad
-
  Ma 10:53 Megyei

Egy új, veszélyes észak-amerikai inváziós faj, a homoki prérifű egyre jelentősebb hazai elterjedését vizsgálják a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) és a Debreceni Egyetem (DE) Lendület Funkcionális és Restaurációs Ökológiai Kutatócsoport és a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság munkatársai.

Kurd válság: a török invázió miatt hezitál a Volkswagen

Törökországban építené új üzemét a német autógyártó, de elhalasztotta a döntést azután, hogy a török hadsereg megszállta Észak-Szíriát.

ÁSZ: Nem volt szabályszerű az Iparművészeti Múzeum gazdálkodása

Index
-
  Ma 10:46 Kultúra

Az ellenőrző szerv a múzeum 2015 és 2017 közötti működését vizsgálta.

Csernus Imre: Arrogáns voltam, akár erőszakos

24
-
  Ma 10:42 Kultúra

Arról beszélt egy interjúban, hogy korábban nagyon fennhordta az orrát.

Volt idő, amikor alig került többe egy vonatjegynél egy belföldi repülőút

Múlt-kor
-
  Ma 10:42 Kultúra

A magyar polgári légi forgalom 73 éve született újjá: 1946. október 15-én szállt fel Budaörsről a Maszovletnek, a Malév jogelődjének két első belföldi járata. A Malév hivatalosan 1969. március 15-én szüntette meg az országon belüli légi forgalmat, a légitársaság ezután már csak a kifizetődő és nyereséges nemzetközi tevékenységére összpontosított.