Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 86 hír

Letartóztatták az apartmanokban potyázó vendéget

A többszörösen büntetett előéletű, hajléktalan férfi az elmúlt öt hónapban nem egyszer a szobákban elhelyezett tárgyakat is ellopta.

Letartóztatták az apartmanokban potyázó vendéget

A többszörösen büntetett előéletű, hajléktalan férfi az elmúlt öt hónapban nem egyszer a szobákban elhelyezett tárgyakat is ellopta.

Letartóztattak két férfit a Wirecard botrányos vezetőjének megszöktetésért

Az osztrák rendőrség Bécsben tartóztatta le azt a két férfit, akik állítólagosan a korábbi Wirecard vezető, Jan Marsalek megszöktetésében segédkeztek.

Letartóztatták az apartmanokból fizetés nélkül távozó vendéget

Letartóztattak egy többszörösen büntetett előéletű, hajléktalan férfit, aki az elmúlt öt hónapban országszerte több vendégházból is fizetés nélkül távozott, és nem egyszer a szobákban elhelyezett tárgyakat is ellopta – tájékoztatta a Békés Megyei Főügyészség kedden az MTI-t. A 28 éves férfi tavaly szeptember végén szabadult az egyik…

Letartóztattak négy embert fegyveres rablás miatt Budapesten

Ugytudjuk
-
 Ma 11:28Megyei

Szexuális szolgáltatást ígértek, helyette értékes telefonokkal távoztak.

Letartóztattak négy bűnözőt fegyveres rablás miatt Budapesten

A Budai Központi Kerületi Bíróság - nem végleges végzésében - egy hónapra elrendelte két nő és két férfi letartóztatását, akiket társtettesként felfegyverkezve és csoportosan elkövetett rablás bűntettével gyanúsítanak - közölte a Fővárosi Törvényszék kedden az MTI-vel

Letartóztattak négy embert fegyveres rablás miatt Budapesten

Budai Központi Kerületi Bíróság - nem végleges végzésében - egy hónapra elrendelte két nő és két férfi letartóztatását, akiket társtettesként felfegyverkezve és csoportosan elkövetett rablás bűntettével gyanúsítanak - közölte a Fővárosi Törvényszék kedden az Mti-vel.

Fegyveres rablás miatt letartóztattak négy embert Budapesten

Minden azzal kezdődött, hogy két nő január 18-án szexuális szolgáltatást ígért az ügy két sértettjének.

Vendégházakban és apartmanokban húzta meg magát fizetés nélkül egy hajléktalan férfi, ráadásul ezt-azt még el is csen…

Letartóztattak egy többszörösen büntetett előéletű, hajléktalan férfit, aki az elmúlt öt hónapban országszerte több vendégházból is fizetés nélkül távozott, sőt, nem egyszer a szobákban elhelyezett tárgyakat is ellopta – tájékoztatta a Békés Megyei Főügyészség kedden az MTI-t.

Letartóztatták az apartmanokból fizetés nélkül távozó vendéget

Letartóztattak egy többszörösen büntetett előéletű, hajléktalan férfit, aki az elmúlt öt hónapban országszerte több vendégházból is fizetés nélkül távozott, és nem egyszer a szobákban elhelyezett tárgyakat is ellopta – tájékoztatta a Békés Megyei Főügyészség kedden az MTI-t A 28 éves férfi tavaly szeptember végén szabadult az egyik…

Fizetés nélkül távozott országszerte több vendégházból is a férfi, letartóztatták

Letartóztatták az apartmanokból fizetés nélkül távozó vendéget. Letartóztattak egy többszörösen büntetett előéletű, hajléktalan férfit, aki az elmúlt öt hónapban országszerte több vendégházból is fizetés nélkül távozott, és nem egyszer a szobákban elhelyezett tárgyakat is ellopta - tájékoztatta a Békés Megyei Főügyészség kedden az MTI-t. A 28 éve

Letartóztatták a vendégházas csalót

A Gyulai Járási Ügyészség 11 rendbeli üzletszerűen elkövetett csalás vétsége, 4 rendbeli lopás bűntette és 3 rendbeli lopás vétsége miatt kezdeményezte egy 28 éves többszörösen büntetett előéletű hajléktalan férfi letartóztatását.