Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 22 hír

A Corvinus hallgatói és oktatói már látják a modellváltás eredményeit

Gondola
-
 Ma 10:28Belföld

Az alapítványi modell a korábbinál lazább működést, a magánegyetemi státusszal összefüggő lazább szabályozási környezetet, ugyanakkor a hosszú távú és kiszámítható tervezés lehetőségét is biztosítja – jelentette ki a hirado.hu-nak Anthony Radev, a Budapesti Corvinus Egyetem elnöke.

A labdarúgó Magyar Kupa megyei selejtező 2. fordulójának eredményei

Boon
-
 Ma 10:15Sport

A labdarúgó Magyar Kupában (amely egyben B.-A.-Z. megyei kupa is) a megyei selejtező 2. fordulóját rendezték meg szda délután.

A Corvinus hallgatói és oktatói már látják a modellváltás eredményeit

Interjú Anthony Radevvel, a Budapesti Corvinus Egyetem elnökével.

Mutatjuk a XXIV. Simonyi Zsigmond Kárpát-medencei helyesírási verseny felvidéki döntőjének eredményeit

Befejeződtek a XXIV. Simonyi Zsigmond Kárpát-medencei helyesírási verseny felvidéki fordulói. A felvidéki döntő legjobbjai a Kárpát-medencei döntőben bizonyíthatnak. Összesen öt hetedikes és négy nyolcadikos felvidéki magyar tanuló került a fődöntőbe.

Klímavédelmi eredményeiért, energiatakarékosságáért díjazták Szarvast

Évtizedes munkája van már abban Szarvasnak, hogy a település minél környezetbarátabb és energiatakarékosabb legyen. Törekvésüket 2020-ban Klímabarát Díjjal jutalmazta a Klímabarát Települések Szövetsége, melynek átadóját szerdán tartották.

A Magyar Telekom 2021. első negyedéves eredményei

A Magyar Telekom ma közzétette 2021. első negyedévre vonatkozó, EU által befogadott Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit. A negyedéves pénzügyi jelentés nem auditált értékeket tartalmaz az összes pénzügyi időszakra.

Franz Tost az AlphaTauri idei eredményeiről: „Ideges vagyok”

Motorsport
-
 Tegnap 08:30Forma1

Az AlphaTauri négy futamot követően a konstruktőri bajnokság 6. helyén áll, a csapat neve mellett mindössze 10 pont gyűlt össze. Az előszezoni tesztek során mutatott kép merőben mást sugallt, akkor a szakértők arra számítottak, hogy Fanz Tost alakulata harcban lehet a 3. helyért a csapatok közti bajnokságban.„Ideges vagyok” – jelentette ki…

A Magyar Telekom 2021. első negyedéves eredményei

A Magyar Telekom ma közzétette 2021. első negyedévre vonatkozó, EU által befogadott Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit. A negyedéves pénzügyi jelentés nem auditált értékeket tartalmaz az összes pénzügyi időszakra.   Főbb eredmények: Az összbevétel éves összehasonlításban…

A Magyar Telekom 2021. első negyedéves eredményei

A Magyar Telekom ma közzétette 2021. első negyedévre vonatkozó, EU által befogadott Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok (Ifrs) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit. A negyedéves pénzügyi jelentés nem auditált értékeket tartalmaz az összes pénzügyi időszakra. 

A Telekom 2021. első negyedéves eredményei

DTV News
-
 21.05.11 17:38Média

Nyilvánosságra hozták a Telekom 2021. első negyedéves eredményeit, továbbra sem tört meg az IPTV lendülete, közel 27ezerrel nőtt az előfizetések száma.

Átfogó népegészségügyi kutatás eredményeit tette közzé a Debreceni Egyetem

A korai halálozásért leggyakrabban felelős megbetegedések hátterében álló genetikai és környezeti kockázati tényezőket azonosították a Debreceni Egyetem népegészségügyi szakemberei.

Így kell értelmezni az Euro Ncap töréstesztek eredményeit

Alapjárat
-
 21.05.09 12:29Autó-motor

Mit is jelentenek pontosan a csillagok, és mit mivel célszerű összehasonlítani.