Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Horvátországban és Szlovéniában is megugrott a napi új fertőzöttek száma

Ismét megugrott az új típusú koronavírus-járványban fertőzöttek száma Horvátországban és Szlovéniában, előbbiben nőtt a kórházi kezelésre szoruló betegek száma is – derült ki a válságstábok szerdai jelentéséből. Horvátországban az elmúlt egy nap alatt 3603 új fertőzöttet azonosítottak, a járvány kezdete óta megfertőződöttek száma ezzel elérte a…

Erre számíthat, ha eltér a pénzkészlet a bizonylatok adataitól

A NAV évek óta ellenőrzi a nyugta-, és számlaadás mellett azt is, hogy a pénztárgép kasszájában lévő pénzkészlet összege megegyezik-e a kiállított bizonylatok összértékével.

Kötelező lesz az elektronikus fizetés biztosítása

A lehetőségek között szerepel a hagyományos átutalás biztosítása, a bankkártyás vagy a telefonos fizetés elfogadása.

Vezetőedzője nélkül, de már munkában a DEAC kosárcsapata

Debrecen – A héten újra munkába állnak a kosarasok, Kovács Adrián vezetőedző hiányában Andjelko Mandics és Lekli József irányítja a szakmai munkát.

Rekordot döntött a járvány halálos áldozatainak napi száma Németországban

Minden korábbinál magasabbra emelkedett, és első alkalommal haladta meg a négyszázat a koronavírus-járvány halálos áldozatainak napi száma Németországban a Robert Koch közegészségügyi intézet (RKI) szerdai adatai szerint. Az utóbbi 24 órában 410 haláleset történt az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) által okozott betegséggel…

Vacsoradobozok házhozszállításával éli túl a korlátozásokat számos brit étterem

A dobozban lévő két adag nyers pizzatésztán és a feltéteken kívül csupán egy tűzforró serpenyőre és egy sütőre van szükség a tökéletes otthoni pizza elkészítéséhez.

Vacsoradobozok házhozszállításával éli túl a korlátozásokat számos brit étterem

A dobozban lévő két adag nyers pizzatésztán és a feltéteken kívül csupán egy tűzforró serpenyőre és egy sütőre van szükség a tökéletes otthoni pizza elkészítéséhez.

A pandémiával megnőtt a pénzügyi tervet készítők száma

A járvány okozta bizonytalanságban egyre többen keresik a kiszámíthatóságot, és évek óta először nőtt jelentősebben azoknak a száma, akik hosszú távú pénzügyi terveket készítenek; a Tartós Befektetési Értékpapírszámla (TBÉSZ) az az adókímélő pénzügyi termék, amely lehetőségeit érdemes kihasználni - ajánlja az OTP Bank.

Az első számú játékos sok jót szeretne visszaadni Egri VSI-Pálosi AK-nak

Heol
-
 Ma 17:15Sport

Hét éve Kiskunfélegyházáról igazolt Egerbe Timafalvi Gergő, idén pedig ­Németországból hazatérve mondott igent ­Pálosi Balázs edzőnek. A 22 éves korosztályos válogatott játékos az Egri VSI-Pálosi AK NB I.-es gárdáját erősítve segíti a klubot a játéktéren és azon kívül.

Drámai állapotokról, elviselhetetlen lelki terhekről, irreális számokról tudósít egy magyar intenzíves szakorvos

A Covid-19 halálozás mára vezető halálokká vált, a leterheltség és a kapacitáshiány miatt az orvosok nem tudják az elvárható ellátást nyújtani, ami hatalmas lelki teher számukra. Szeptemberi figyelmeztetésüket, a jelenlegi helyzet megelőzésére tett javaslataikat figyelmen kívül hagyták a döntéshozók. Mostanra vészesen leromlott az…

Vezetőedzője nélkül, de már munkában a kosárcsapat

Haon
-
 Ma 17:01Sport

A héten újra munkába állt a DEAC kosárlabdacsapata, Kovács Adrián vezetőedző hiányában Andjelko Mandics és Lekli József irányítja a szakmai munkát.

Jó lenne „csalás nélkül szétnézni könnyedén”

Ha egyszer beszívta az embert a színpad, nehezen engedi el – vallja Porogi Ádám. A Radnóti Színház színészével drámaírásról, manipulációról és emberölésről is beszélgettünk.

Mire számíthat Közép-Kelet-Európa Joe Bidentől?

A Biden-Harris-adminisztráció külpolitikájának elsőszámú térségi kedvezményezettje minden bizonnyal Ukrajna lesz, az új elnök támogatására pedig a NATO-ba igyekvő Grúzia és

BL: Diego Costára trombózis miatt nem számíthat ma az Atlético

Kihagyja a szerda esti, Lokomotiv Moszkva elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést Diego Costa, az Atlético Madrid spanyol válogatott labdarúgója – számolt be róla a La Liga-klub a hivatalos honlapján.