Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egyetlen történet sem hétköznapi DMX-ről

Váratlanul feltűnt albán lagziban, sőt egyszer hajnalban még fel is mosott egy gyorsétterem dolgozói helyett. A hétvégén 50 éves korában elhunyt Earl Simmons, művésznevén DMX igazi raplegenda volt, aki egyedi karizmáját színészként is tudta kamatoztatni, emlékezetes alakításokat is maga mögött hagyva. Ugyanakkor most a halála…

Egy igazi tank motorját szerelték ebbe a Fordba

Igen, jól olvastad, egy tank motorját szerelték a Ford Crown Victoria orrába, elég “diszkrét” módon.

Izzott egy melléképület mennyezete Mélykúton

Tűz keletkezett egy melléképületben, Mélykúton, a Nagy utcában. A mintegy huszonöt négyzetméter alapterületű építmény mennyezete izzott. A jánoshalmai önkormányzati és a mélykúti önkéntes tűzoltók előbb megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd eloltották azt. Az egységek megkezdték az utómunkálatokat.

Cube Berlin: komplex esztétika és mérnöki pontosság egy épületben

Tervlap
-
 Ma 22:56Életmód

A koppenhágai 3XN építésziroda munkája, a Cube Berlin egyszerre tűnik ki a tömegből és olvad bele a környezetébe, ami elsősorban az épületen kialakított geometriai elemek játékából ered. A teljesen szabályos kocka alakú épületet különböző dőlésszögű háromszögekre osztott üveg borítja. Ezáltal a környező házak és terek minden oldalról…

Saját gyerekét akarja elvenni egy amerikai szülő

A frigynek szerinte „spirituális, transzcendens célja” van és egyébként is képtelenek gyermeket nemzeni.

Halálra verte a 80 éves nyugdíjas édesapját egy férfi Pest megyében

Ripost
-
 Ma 22:45Belföld

Együtt élt idő szüleivel egy férfi, ám sokszor összevitatkozott velük. Végül annyira elöntötte a düh, hogy brutálisan összeverte apját.

Keselyűk halálát okozza egy haszonállatoknál alkalmazott gyógyszer

Hiába a szakemberek figyelmeztetése, Európa több országában még mindig használnak olyan diklofenák tartalmú gyógyszereket haszonállatoknál, amelyek mérgező hatással vannak a keselyűkre és egyes védett sasfajokra. Különösen nagy gondot jelent ez Spanyolországban, ahol az európai keselyűk döntő többsége él.

Íme: ilyen lehet a harmadik híd, egyelőre vasút nélkül

Szegeder
-
 Ma 22:32Belföld

Épp most posztolt arról Nemesi Pál, a Dél-alföldi Gazdaságfejlesztési Zóna kormánybiztosa Facebook-oldalán, hogy mennyire tárgyalnak a déli Tisza-híd, azaz a harmadik híd ügyében. Egy látványterv is megjelenik, ami szerint nem olyan lehet, mint a 2019-es kampányban bedobott verzió.

Tűz van egy csongrádi házban

Kigyulladt egy lakóház Csongrádon, a Bocskai István utcában. Az épület belsejében van tűz. A csongrádi és a szentesi hivatásos tűzoltók oltják a lángokat.

Őrizetbe vettek egy iszlamista vezetőt Pakisztánban

A francia nagykövet kiutasítását kérte egy karikatúra miatt.

Bundesliga: egy-egy pont járt a Hoffenheimnek és a Leverkusennek

NSO
-
 Ma 22:22Foci

Nem született gól, tehát 0–0-s döntetlen játszott egymás ellen a Hoffenheim és a Bayer Leverkusen a német első osztályú bajnokságban hétfőn.

Dráma: eszméletlenül esett össze egy férfi az utcán Balatonfüreden

Egy 50 év körüli férfi légzése is leállt, azonnal újra kellett éleszteni. A mentők hosszú percekig küzdöttek az életéért.

Két magyar meghalt, öten súlyosan megsérültek egy autós üldözésben Bajorországban

Egy ideiglenes rendszámmal ellátott BMW sofőrjét akarták igazoltatni a rendőrök, de az autó elhajtott, később pedig egy fának csapódott.

Két magyar meghalt, öten súlyosan megsérültek egy autós üldözésben Bajorországban

Egy ideiglenes rendszámmal ellátott BMW sofőrjét akarták igazoltatni a rendőrök, de az autó elhajtott, később pedig egy fának csapódott.

Szijjártó Péter: Butaság lenne elszalasztani a Fudan Egyetemet

A külügyminiszter interjút adott az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.