Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Csempészkísérletet akadályoztak meg a határőrök

Július 7-ére virradóan a nevetlenfalui határőrosztag katonái egy újabb csempészkísérletet akadályoztak meg. A határőrök illegális tevékenységről kaptak operatív információt, melynek ellenőrzése során...

Újabb gócok is kialakulhatnak az országban: Szlávik szerint még a járvány első hulláma sem ért véget

Még Magyarországon sem ért véget a koronavírus-járvány első hulláma, hiszen mindennap érkeznek hírek újabb megbetegedésekről - mondta Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának főorvosa kedden az M1 aktuális csatornán.

Egy kicsivel több kosszal megúszható az allergia?

Videoklinika
-
  Ma 11:08 Egészség

Az allergia megelőzéséhez jobb, ha a gyerek nincs mindig makulátlanul tiszta környezetben.

Most meg a bubópestis ütötte fel a fejét Kínában

Óvintézkedéseket vezettek be az észak-kínai Belső-Mongólia Autonóm Területen, miután a hétvégén egy bubópestis-fertőzöttet azonosítottak - számolt be internetes oldalán a South China Morning Post (SCMP) című hongkongi lap.

Látványos változás történt a fizetésben - ez sokan megérzik

Napi
-
  Ma 11:05 Belföld

Bár az összesített átlagbér még emelkedik, néhány ágazatban vége az elmúlt években látható bérnövekedésnek. A koronavírus-járvány negatív hatásainak leginkább kitett turizmusban az utóbbi években eleve alacsony volt a nettó a többi szektorhoz képest, ráadásul most még csökkent is.

Megindult a kilábalás az iparban az elemzők szerint

hirado.hu
-
  Ma 11:04 Gazdaság

A válság mélypontját az áprilisi hónap jelentette.

Megvette a benzint, aztán rágyújtotta az élettársára a házat egy mányi asszony, mert haragban volt a gyerekével

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. j

20-ra nőtt a fertőzöttek száma Heves megyében

A járványveszély nem szűnt meg, így a járványügyi készültség fenntartására és néhány alapvető védelmi intézkedésre továbbra is szükség van.

Mégsem rendezik meg az idén a nagyobb hazai zenei fesztiválokat

Korábban augusztusra halasztották, a koronavírus-járvány miatt azonban a szervezők úgy döntöttek, végül meg sem tartják az idén a nagyobb zenei fesztiválokat.

Rendszeresen megerőszakolt egy kislányt egy érdi pedofil a kocsijában

Pontosan tudta, hogy a gyerek mennyi idős. Az interneten ismerkedtek meg.

Megszólalt a szakértő: még mindig nem ért véget a járvány első hulláma itthon, erre számíthatunk

Ugyan a vírushoz köthető halálesetek egyre ritkábbak, az továbbra sem zárható ki, hogy újabb gócok alakulnak ki az ország bármely pontján, nyilatkozta Szlávik János.

Szlávik: még az első hullám sem ért véget

Még Magyarországon sem ért véget a koronavírus-járvány első hulláma, hiszen mindennap érkeznek hírek újabb megbetegedésekről - mondta Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának főorvosa kedden az M1 aktuális csatornán.

Még mélyebb válság vár Európára, mint amire számítottak

A tavaszi előrejelzéséhez képest rontott a növekedési kilátásokon az Európai Bizottság. Az idei évre 8,7%-os visszaesést várnak az euróövezetben, 2021-ben ezt 6,1%-os növekedés követheti. Az EU egészére nézve 8,3% lehet a visszaesés, jövőre pedig 5,8%-os felpattanás jöhet.

Talán mégsem csúszik a Final Fantasy 7 Remake Part 2

A Covid-19 sem foghat ki a csapaton – a vártnál kisebb hatással volt a Final Fantasy 7 Remake Part 2 munkálataira. Yoshinori Kitase a Square Enix-től elárulta, hogy a Final Fantasy 7 Remake Part 2 fejlesztésére is hatással volt a koronavírus-járvány, ám korántsem olyan mértékben, mint hinnénk, így nem gondolja hogy hosszútávon kihatással…