Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 228 hír

Kitiltották Ukrajnából a magyar miniszteri biztost, Szíjjártó bekérette szomszédunk nagykövetét

Grezsa Istvánt három évre ki is tiltották az országból. Kedden bekérették a Külgazdasági és Külügyminisztériumba (KKM) Ukrajna budapesti nagykövetét, miután Grezsa István miniszteri biztost nem engedték be Ukrajnába – közölte a külgazdasági és külügyminiszter kedden a Facebook-oldalán. Szijjártó Péter videónyilatkozatában elmondta: a…

Bekérették Ukrajna budapesti nagykövetét

Kedden bekérették a Külgazdasági és Külügyminisztériumba (KKM) Ukrajna budapesti nagykövetét, miután Grezsa István miniszteri biztost nem engedték be Ukrajnába – közölte a külgazdasági és külügyminiszter kedden a Facebook-oldalán. Szijjártó Péter videonyilatkozatában elmondta: a történteket kikérték maguknak és a nagykövetnek…

Megnyílt a világ legmélyebb úszómedencéje Lengyelországban

Telex
-
 Ma 19:36Bulvár

Két olimpiai úszómedencét is meg tudna tölteni az a vízmennyiség, amennyivel feltöltötték a 45,5 méter mély Deepspotot. Mszczonów csodáját a búvárok óvodájának szánják.

Az ukránok kitiltottak egy magasrangú magyar tisztségviselőt, Szijjártó Péter bekérette Ukrajna budapesti nagykövetét

Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter kedden közösségi oldalán jelentette be, hogy bekérették a Külgazdasági és Külügyminisztériumba Ukrajna budapesti nagykövetét. Ennek oka, hogy nem engedték be Ukrajnába Grezsa István miniszteri biztost.   Szijjártó videójában elmondta, hogy a történteket kikérték maguknak, a…

Bekérették a Külgazdasági és Külügyminisztériumba Ukrajna budapesti nagykövetét

Kedden bekérették a Külgazdasági és Külügyminisztériumba (KKM) Ukrajna budapesti nagykövetét, miután Grezsa István miniszteri biztost nem engedték be Ukrajnába - közölte a külgazdasági és külügyminiszter kedden a Facebook-oldalán.

Grezsa István-incidens: bekérették Ukrajna budapesti nagykövetét

Kedden bekérették a Külgazdasági és Külügyminisztériumba (KKM) Ukrajna budapesti nagykövetét, miután Grezsa István miniszteri biztost nem engedték be Ukrajnába – közölte a külgazdasági és külügyminiszter kedden a Facebook-oldalán.

Szijjártó kiakadt, és bekérette Ukrajna budapesti nagykövetét

„Derült égből villámcsapásként” érte a hír, hogy Grezsa István miniszteri biztost nem engedték be Ukrajnába.

Bekérették Ukrajna budapesti nagykövetét

Kedden bekérették a Külgazdasági és Külügyminisztériumba (KKM) Ukrajna budapesti nagykövetét,

Szijjártó bekérette az ukrán nagykövetet

Ezúttal azért, mert Grezsa István miniszteri biztost nem engedték be Ukrajnába.

Szijjártó bekérette az ukrán nagykövetet Grezsa kitiltása ügyében

Kedden bekérették a Külgazdasági és Külügyminisztériumba (KKM) Ukrajna budapesti nagykövetét, miután Grezsa István miniszteri biztost nem engedték be Ukrajnába – közölte a külgazdasági és külügyminiszter kedden a Facebook-oldalán.

Bekérették a Külügyminisztériumba Ukrajna budapesti nagykövetét

Kikérjük magunknak, hogy Grezsa István miniszteri biztost nem engedték be Ukrajnába, és három évre kitiltották az ország területéről - mondta Szijjártó Péter külügyminiszter.

Szijjártó bekérette az ukrán nagykövetet

A külügyminiszter azt mondta, derült égből villámcsapásként érte őket a hír.

Szijjártó Péter bekérette Ukrajna budapesti nagykövetét

Kedden bekérették a Külgazdasági és Külügyminisztériumba Ukrajna budapesti nagykövetét, miután Grezsa István miniszteri biztost nem engedték be Ukrajnába.

Bekérették a Külgazdasági és Külügyminisztériumba Ukrajna budapesti nagykövetét (videó)

Grezsa Istvánt nemcsak nem engedték be Ukrajnába, hanem három évre kitiltották Ukrajna területéről.