Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Úgy tűnik, stabilan napi 600-700 ezer embert fertőz meg a vírus

Egy nap alatt több mint 11 ezer halálos áldozatot követelt a járvány.

Majdnem 600 ezerrel nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma

A legfrissebb adatok szerint 1,4 millióan haltak meg koronavírusban, a gyógyultak száma pedig lassan eléri a 40 milliót. 583 124 új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak az elmúlt 24 órában, derül ki a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem péntek reggeli adataiból. Az összes fertőzött száma ezzel 60 930 094-re emelkedett. Csaknem 11 ezer ember…

Napra pontosan 100 éve született a Tanár Úr

Lakat Károlyra emlékezünk, aki két olimpiai aranyérmet nyert az olimpiai válogatott mesteredzőjeként.

Kereken 100 éve született Lakat Károly labdarúgóedző

Teol
-
 Ma 07:03SportOlimpia

A magyar olimpiai válogatott szövetségi kapitányaként két aranyérmet is nyert.

Két-háromszáz ezer forint összegeket kapnak az önkéntes tűzoltók a munkájuk elismeréseként

A kormány úgy döntött, hogy 150 millió forinttal támogatja az önkéntes tűzoltók tevékenységét; a napokban jelent meg erről határozat. Hogy érinti ez Vas megyét?

„Rettenetesen utáltam a szélsőségeket” – Szinetár Miklós: érdeklődéssel várom a következő ezer évet

Szinetár Miklós Kossuth-díjas rendező nyolcadik könyve nemrég jelent meg a Kossuth Kiadó gondozásában. A címe: 88. Ez az éveinek száma. A karantén alatt sok mindenről eltöprengett, nem csak színházról, és 88 különböző tárgyú gondolatát szedte össze. Erről is kérdeztük.

Az Amazon szervereinek leállása miatt több ezer porszívó is leállt az USA-ban

444.hu
-
 Ma 06:51Külföld

Másokhoz becsöngetni nem lehetett, mert a szerverekre kötött okoseszközök is leálltak.

Több mint ezer egyetemista segít a járvány elleni védekezésben

Hasonlóan a járvány tavaszi, első hullámához, a járvány második hullámában is húsz gépjárművet ajánlott fel a védekezéshez a Toyota magyarországi márkaképviselője a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács (Nhkt) számára.

Szívbetegeknek ezért életmentő az influenzaoltás

Mind a korai elhalálozás, mind a súlyos szövődmények kockázatát csökkenti szívbetegek esetében az influenza elleni védőoltás - derült ki egy új kutatásból.

A 100 milliós Bentley, amiből csak pár lesz itthon

Maga a pazarló fényűzés gördülő bástyája a Bentley szabadidő-autója, melyet a kanári-szigeteki Roque Bentayga szikláról neveztek el és csak a fedélzeti óra több mint 1 milliós tétel.

Koronavírus: csak ezért nem terjed még gyorsabban

Bár már több mint 12700 mutációt vagy a SARS-CoV-2 vírus változásait azonosították, szerencsére egyik sem képes gyorsabb terjedésre.

Félnek a táppénz miatti bérkieséstől, ezért nem vesz részt a tesztelésen a tanárok egy része

A héten zajlik a pedagógusok tesztelése, az ügyben végleges tájékoztatást a folyamat lezárulta és adatok kielemzése után ígér az operatív törzs. Az információk azonban elszórva nyilvánosságra kerülnek: például a Népszava szerint egy debreceni iskolát be kellett zárni, mivel a tanárok 20 százaléka pozitív lett.

300 darab Hulkot rászabadítottak 25 ezer Vasemberre

Player
-
 Ma 03:30Infotech

Az Ultimate Epic Battle Simulator videóiból többek között már megtudtuk, hogy mire menne 300 jedi 60 ezer középkori katonával szemben, majd ezek után a Jediket összeeresztették egy csapat T-rexszel is. Hogy lehet-e fokozni még ezeket a csatákat, azt nem tudjuk, de azt igen, hogy a SergiuHellDragoonHq nevű YouTube-felhasználó…

100 lélegeztetőgépet adományozott a kormány a Vajdasági Klinikai Központnak

100 lélegeztetőgépet adományozott a kormány a Vajdasági Klinikai Központnak - ezt Szijjártó Péter jelentette be. A külügyminiszter szerint Magyarországnak kötelessége segítenie a határon túli magyarokat, különösen világjárvány idején. A lélegeztetőgép szállítmány hajnalban már útnak is indult a szerb hatóságok engedélyével. A gépekből…

Orbán-Morawiecki: Lengyelország és Magyarország sem fogad el a másik félnek elfogadhatatlan javaslatot

Nem megerősítené, hanem gyengítené a jogállamiságot az Európai Unióban az új többéves költségvetéshez kötődő feltételrendszer, a tervezett mechanizmust politikai eszközként használhatnák fel – szögezte le Orbán Viktor magyar és Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő csütörtöki budapesti tárgyalásuk után kiadott közös…