Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szárnyal Bécs, behozható távolságban Varsó és Prága

AIRportal
-
  Ma 14:23 Gazdaság

A 2019-es utasforgalmi adatok alapján Bécs minden tekintetben átvette a vezetést a régióban. A fapados forradalom miatt 17 százalékkal nőtt az amúgy is magas utasforgalom, Budapest számára Prága és Varsó is befogható távolságba került.

A szelek városából a Viharsarokba repült a jazz

Behír
-
  Ma 14:22 Kultúra

Grencsó István, a hazai avantgárd jazz meghatározó feje és Ken Vandermark, a chicagói free jazz színtér egyik legkiemelkedőbb figurája hozta el hétfő este a békéscsabai Meseházba a szaxofonjaikat.

Tisztább, zöldebb és biztonságosabb Szombathelyet szeretne az új városvezetés

hirado.hu
-
  Ma 14:12 Belföld

Új tömegközlekedési koncepció kialakításán dolgoznak.

Kifakadt Varga Mihály, hogy alig kapna Magyarország pénzt az EU új alapjából

Portfolio
-
  Ma 14:03 Gazdaság

Elfogadhatatlannak nevezi Varga Mihály pénzügyminiszter a tárca által ma kiadott közleményben azt, hogy az európai Zöld Terven belül az ún. Igazságos Átállást Támogató Alapból Magyarország csak 82 millió eurót, a keret 1,2%-át kapná meg, és éppen ezért testreszabott ösztönzőrendszer létrehozását sürgette.

Budapest 2020: így változik a város idén

WeLoveBudapest
-
  Ma 14:01 Belföld

Az év elején immár hagyományosan számba vesszük, hogy vajon milyen változásokat, felújításokat, építkezéseket tartogat az elkövetkező év a fővárosban. Az elmúlt időszakban nem egy környék arculata alakult át drasztikusan, ám úgy tűnik az idei, 2020-as év nem egy esetben a tervek újraírásáról is fog szólni, és a következő évtizedet meghatározó…

Strand helyett inkább a várfürdő épülhetne

Boon
-
  Ma 14:00 Gazdaság

A Diósgyőri vár felújításának része lehetne az egykori királynői fürdő újraépítése is.

A lakossági fórumon kiderült: Fehérvár fáinak 90 százaléka nem városálló

Feol
-
  Ma 14:00 Megyei

Az idei év első lakossági fórumát az 1. számú választókörzet lakóinak tartották hétfőn este a Városháza dísztermében. Az alaphangulatot két nagy témakör határozta meg.

Légiósok: Remélem, nem kell sokat várni az első gólra – Eppel

NSO
-
  Ma 13:51 Foci

A nyolcszoros válogatott labdarúgó, Eppel Márton félidőnyi lehetőséget kapott Bernd Storcktól, a Cercle Bruges vezetőedzőjétől a szerződtetése utáni első bajnoki mérkőzésen.

Orbán Viktor váratlanul elővett egy láda magyar kártyát

A miniszterelnök ugyancsak meglepte a hajdú-bihari választókerületi elnököt, Vitányi Istvánt, amikor elővett egy ládányi magyar kártyát és kiemelt belőle egy bontatlan paklit.

Megreguláznák a lengyelek az Airbnb-t, nálunk még csak a szándék van meg erre

A lengyel pénzügyminiszter azzal az ötlettel állt elő, hogy az amerikai székhellyel működő digitális cégek, mint az Airbnb, a Google, vagy az Amazon Lengyelországban is fizessenek adót. Magyarország ugyanakkor elutasítja az olyan megoldásokat, amelyek a meglévő nemzetközi adóztatási sztenderdeket figyelmen kívül hagyva adóztatnák a…

Sokan várták már a nyitást

Kisalföld
-
  Ma 13:12 Megyei

„Már nagyon vártuk a nyitást” – árulta el múlt pénteken több olvasó, aki ellátogatott a Huszár Gál Városi Könyvtár nyílt napjára. A mosonmagyaróvári tékát tavaly júliusban zárták be energetikai korszerűsítés és akadálymentesítés miatt.

„A lengyeleket és zsidókat nem lenne szabad további ellenségeskedésre ítélni”

Neokohn
-
  Ma 13:11 Külföld

Andrzej Duda lengyel elnök kihagyása még azok számára sem lehetne közömbös, akiket amúgy nem izgat különösebben a lengyelek érzékenysége – véli Jonathan S. Tobin.

Egyedülálló maketten mutatják be a gyulai vár ostromát

  Látványos szakaszába ért a gyulai vár fegyvertermében látható dioráma fejlesztése. A fény és a hanghatások egészen egyedülálló módon mutatják be az 1566-os török ostromot. Ezeken a felvételeken Pertáf pasa csapatainak a mozgását piros, Kerecsényi László várvédő vitézeinek a hadmozdulatait pedig kék színnel ábrázolják. A dioráma az…

A baglyok városában

Magyar Szó
-
  Ma 13:03 Határtalan

Az idén jóval kevesebb fülesbagoly telel Nagykikindán, mint korábban 

Ott fut a Fortnite a legszebben, ahol a legkevésbé várnánk

Index
-
  Ma 12:59 Gaming

Ipaden. 120 képkocka per másodperccel.