Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 92 hír

Lendvai Ildikó: Magyar az, aki... ?

Mandiner
-
  Ma 15:45 Vélemény

A trianoni béke attól még nem válik igazságosabbá, hogy az a történelmi Magyarország, amelyet felváltott, hasonlóan igazságtalan volt.

Egyéves a szuperállampapír – Elképesztő volt az indulás, de hova jutottunk?

Portfolio
-
  Ma 15:07 Vélemény

Éppen ma egy éve, hogy tavaly június 3-án elindult a lakossági állampapírpiac eddigi legnépszerűbb konstrukciója. A szuperállampapír jött, látott, győzött. Nagyjából így lehetett jellemezni a MÁP+ első pár hónapját a megtakarítási piacon, de aztán valami eltört. Közel 4000 milliárd forintnyi megtakarítás találta meg eddig a konstrukciót, de az utób

Lezárt akta: lopott bankkártyával jutott pénzhez a nő

Police
-
  Ma 14:32 Baleset-bűnügy

Lezárt akta: lopott bankkártyával jutott pénzhez a nő Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 06. 03., sze - 14:32 A tapolcai rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 32 éves helyi lakossal szemben folytattak.

Meddig jutott a Huawei a zenében?

koncertblog.hu
-
  Ma 12:23 Zene

Időről időre különböző, a zeneiparhoz kapcsolódó területen működő vállalkozások úgy döntenek, hogy megpróbálnak a zenei streaming-piacot már uraló cégek babérjaira törni. A legeklatánsabb példa minderre talán a Samsung. A koreai telefongyártó hosszú éveken át próbált az Apple nyomába eredni és kialakítani egy ellenpólust a digitális…

Operatív törzs: Jó ideje nem jutott be újabb idősotthonba a koronavírus

Az elmúlt 24 órában tíz magyar állampolgár szervezetében mutatták ki a koronavírust, és két idős állampolgár hunyt el a fertőzés következtében.

Lendvai Ildikó: magyar az, aki….

“Magyar az, akinek fáj Trianon” -szokták mondani. Igen, fáj. Fáj akkor is, ha a mondás nem valamelyik nagyságunktól: Illyéstől vagy Karinthytól ered, akiknek tulajdonítani szokták. Abban, hogy fáj, semmi nacionalizmus vagy múltba révedő sérelmi politika nincs. Az igazságtalanság mindig fáj, baloldali ember pláne tudja ezt Ez pedig igazságtalan dönt

Megszületett a plakát arról, hogy 2020 a Black Mirror 6. évada eddig

Madridi buszmegállókban vált valósággá a népszerű mém.

Erre nem számítottunk: ez a véleménye Kanada miniszterelnökének arról, hogyan kezeli Trump a tüntetéshullámot

A kanadai kormányfőt megkérdezték, miként vélekedik arról, ahogy az Egyesült Államok elnöke kezeli az afroamerikai férfi George Floyd halála után kialakult tüntetéssorozatot.

Illegális migránsok jutottak az országba Bács-Kiskun megyében

A határsértők sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni.

Hatalmas siker! A BP Five veretlenül jutott ki a csoportjából – Home Sweet Home 7. hét

Az utolsó meccsen pálya közben kellett beugrót hívni, így is összejött a győzelem.

Ide jutott: Fernando Alonso teherautót tesztel!

Fernando Alonso a Dakar Rallyra való felkészülés közben az új 2020-as Toyota Hiluxot is tesztelte: az élete első Dakarján szépen helytálló kétszeres F1-világbajnok pilóta a tűréshatárig hajszolta a pickup legújabb generációját terepen.

A Jobbiknak az jutott eszébe a Deák téri kettős gyilkosságról, hogy Áder János a Schweitzer főrabbit ért támadással tör…

ATV
-
  Tegnap 18:51 Baleset-bűnügy

A köztársasági elnökhöz írt nyílt levelében a jobbikos Stummer János azt kifogásolta, hogy Áder János szerinte csak a köztiszteletben álló Schweitzer József főrabbit ért verbális támadással törődött, a Deák téri kettős gyilkosság áldozataival nem.

„A Jobbik gondolkodjon el, hogyan jutott el idáig!”

Demokrata
-
  Tegnap 16:43 Belföld

Jakab Péter szerint Orbán Viktornak lesz fantasztikus a jövő év.