Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 416 hír

Konyhasóba forgatja a befőttes üveget, majd elkészíti belőle a világ legszebb karácsonyi díszét

Blikk
-
 Ma 17:04Otthon

Rohamos léptekkel közeleg a karácsony, így ha nem is vettük észre, de itt az ideje, hogy már most neki fogjunk és megalkossuk a kedvenc karácsonyi dekorjainkat!

Szijjártó: A magyar gazdaság életerejét mutatják a cégek beruházásai

A világ második legnagyobb autóipari beszállító vállalata 25,6 milliárd forint értékben telepít gépsorokat Budapesten és Veszprémben.

Napi horoszkóp 2020. december 3.: a Rákok életében akár csodák is történhetnek

A Rákokra rámosolyog a szerencse, a Skorpió nyerő helyzetben van. Napi horoszkóp következik csütörtökre minden csillagjegynek.

Katalin hercegé bájosat bakizott a szettjével

Bár eredetileg egy nagyon fontos téma miatt ült a kamerák elé a hercegné, egykori divatbakija sajnos nagyobb port kavart.

„Egy olvasó ezernyi életet megél, mielőtt meghal. Az az ember, aki nem olvas, csak egyet.”– Az irodalomterápia gyógyí…

woohoo
-
 Ma 14:42Életmód

George R. R. Martin, a világhírű A tűz és jég dala című fantasy-regényciklus írója egyszer azt mondta: „Egy olvasó ezernyi életet megél, mielőtt meghal. Az az ember, aki nem olvas, csak egyet.” Mégis, a TikTok-videók és az Instagram térnyerésével csökken a rendszeresen olvasók száma. Az utóbbi években készült felmérések arról számoltak be,…

Megválasztották Európa legszebb karácsonyfáját

A hagyományt, a modernitást és a fenntarthatóságot ötvözi a kreatív alkotás.

Karikó Katalin a HVG-nek: számomra fontos, hogy minél hamarabb minél több ember megkapja a vakcinát

HVG
-
 Ma 13:31Infotech

Karikó Katalin elmondása szerint sem a Magyar Tudományos Akadémia, sem a magyar innovációs miniszter nem gratulált még neki, de “ami késik, bizonyára nem múlik”. A biokémikus egy immunológussal együtt fedezte fel azt a módosított ribonukleinsavra épülő módszert, melyre alapozva készülnek most a legígéretesebb koronavírus-vakcinák.

Megjelent a Balatoni Vakáció mesekönyv, amely a tó legszebb pontjait mutatja be

A Balaton északi partjának az elejétől egészen a délig part végéig csavaroghatunk a mesekönyv 18 történetének révén.

Szörnyű következménye lett egy hátba verésnek – már nem tudták megmenteni a 37 éves férfi életét

Az eset vasárnap hajnali 3 óra körül történt egy lakásban. A két férfi szóváltásba került, aminek az lett a vége, hogy az idősebb úgy hátba verte a fiatalabbikat, hogy az nekivágódott a televíziónak és egy bútornak. Eséskor a férfi megsérült a fején és a mellkasán, a helyszínre kiérkező gyorsmentők már nem tudták megmenteni az életét. A…

Lélegzetelállító magyar esküvői ruhák

Az idei kollekcióban az újdonságok mellett összegyűjtötték a legszebb, legklasszikusabb, „legnorasarmanosabb” ruhákat, de mindet új köntösbe varázsoltak. Íme a teljes 2021-es Nora Sarman kollekció, amely a Classy nevet kapta! 

Újabb magyar mentős vesztette életét koronavírus-fertőzésben

A Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége adott hírt erről.

Kalapács – Húsz év nagyon hosszú idő egy zenekar életében – átfogó interjú Weisz László gitárossal

Fémforgács
-
 Ma 13:00Zene

Hogyan ünnepelhet egy zenekar, ha éppen 2020-ban húsz éves?! Leginkább sehogy… Nos, az idén jubiláló Kalapács zenekar ebben az elátkozott évben az évfordulóból kihozta a maximumot, amit ki lehetett préselni belőle. Készült ugyanis egy új album, illetve egy olyan tiszteletadás is történt irányukba, amire itthon még nem volt példa. A Világvégre…