Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kiszivárgott videón a Call of Duty: Black Ops 4 elkaszált kampánya

Game Channel
-
  Ma 15:30 Gaming

Mint azt mára már tudjuk, kampány nélkül került a boltok polcaira a Call of Duty: Black Ops 4, azonban nem a komplett tervezési fázis során szólt úgy a fáma, hogy kihagyják a sztori módot - erről árulkodik egy friss szivárgás is. A Reddit felületére került fel egy kis részlet az eredetileg tervezett kampányból, melynek egyi...

Két ingyen filmmel indul a Cinetel online videótára

A rendkívüli helyzet rendkívüli megoldásokat igényel. Újabb alternatíva lehet a mozizásra az egyik forgalmazó online tékája, amihez ráadásul ingyen házi mozival csinálnak kedvet.

Nem változtak az európai bárányárak

Az európai bárányhús-piacok az elmúlt héten törékeny egyensúlyt tartottak fenn, a csökkent kereslet alacsonyabb kínálati mennyiségekkel párosult.

Apád helyett apád: Az internet új sztárja a “pót-Apu”, aki videóiban olyan dolgokban segít, amire csak egy apa tud(na) …

Famiily
-
  Ma 15:00 Életmód

A YouTube nemcsak arra való, hogy macskás videókat, kilencvenes évek-beli popszámokat és bakiparádékat nézzél. Hanem másra is. De mire?

Egyetlen sokatmondó ábrán az agyelszívás az Európai Unióban

Qubit
-
  Ma 14:56 Gazdaság

A helyben született és a bevándorló 30-34 évesek körében vizsgálja a diplomások arányát egy uniós statisztika. Mindez sokat elárul a bevándorlók integrációjának sikerességéről, de arról is, hogy hova gyűlnek a jól képzett szakemberek Európában.

Forgalomkorlátozás lép életbe a Család utca - Szalag utca csomópontban - Mutatjuk, mikor

Nyíregyháza
-
  Ma 14:53 Belföld

Forgalomkorlátozás lép életbe a Család utca - Szalag utca csomópontban - Mutatjuk, mikor

Kárpátaljai grafikus művészet a xx. század második felében (videó)

Kárpátaljai grafikus művészet a XX. század második felében címmel jelentetett meg könyvet Iván Nebesznik, a Kárpátaljai Képzőművészeti Akadémia docense.

Videó: Elgázolta a kerékpárost, majd elhajtott a sofőr, a rendőrség szemtanúkat keres

Közlekedési baleset szemtanúit keresi a rendőrség, amely múlt héten szerdán történt Diószegen (Galántai járás). A 60 éves kerékpáros a Nagyfödémesi út jobb oldalán haladt, amikor elsodorta egy személyautó. A balesetet követően a férfi a földre esett, a sofőr pedig segítségnyújtás nélkül elhajtott. A kerékpáros könnyebben sérült. A…

Jövőre is készenlétben a kormány: hatalmas összeget szánnak munkanélküli segélyekre

Az elmúlt egy évtizedben nem költött annyit a kormány munkanélküli ellátásra, mint amennyit a 2021-es költségvetésbe épített be. Az előirányzat emelkedése azonban nemcsak a munkanélküliség növekedésével van párhuzamban.

Bemutatták az új európai élelmiszeripari stratégiát

Az Európai Bizottság Brüsszelben bemutatta a környezetbarátabb mezőgazdasági termeléssel és a biológiai sokféleséggel, az úgynevezett biodiverzitással kapcsolatos stratégiáit.

Egy egész fasort vágtak ki az épülő szombathelyi fociakadémia miatt

Ugytudjuk
-
  Ma 14:32 Megyei

Szélesítik a bevezető Pohl-tó utat, ennek esett áldozatul 34 fa. A beruházó azt mondja, ültetni fognak helyette.

Lezárják a Szalag utcát, mutatjuk mikor

Szon
-
  Ma 14:31 Belföld

Az arra közlekedők türelmét és megértését kérik.