Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Joaquin Phoenix kiviharzott egy interjúról, miután az újságíró feltette a több kritikában is elhangzó kérdést

IGN
-
  Ma 10:54 Film

Később visszatért Bár alapvetően pozitív fogadtatásban részesült, a Joker megosztotta a kritikusokat, és az egyik gyakran felvetett problémára a színész nem óhajtott reagálni.

A rendőrök egy óra alatt elfogták a nyaklánckitépőt

Police
-
  Ma 10:50 Baleset-bűnügy

A rendőrök egy óra alatt elfogták a nyaklánckitépőt Budapesti Rendőr-főkapitányság2019. 09. 21., szo - 10:50 A 23 éves férfi Angyalföldön tépte ki egy nő nyakláncát.

Elkezdődött: az egyik legnagyobb áruházlánc már döntött, nem árul többé e-cigit a rejtélyes megbetegedések miatt

Minden amerikai üzletében betiltja az e-cigaretták árusítását a Walmart az egyre több, rejtélyes légúti megbetegedés miatt.

Két szót mondunk, egy lesz belőle: banánhély és függőágy!

Urbanplayer
-
  Ma 10:36 Otthon

A kép után talán már nem is annyira kell bizonygatnunk, hogy ilyen TÉNYLEG létezik, de azért mutatunk egy elérést a webbolthoz, ahol be lehet szerezni ezt a dizájnügyi csodát: tessék! A találatért a Geekologie-nak megy a pacsi. És akkor már azt is említsük meg, hogy ilyen is létezik:

Felborult egy daru Kijevben (videó)

Az autódaru egy híd felújításánál dolgozott az ukrán fővárosban, hídelemet

Egy csillag elmúlásának festői lenyomata: a Súlyzó-köd

Maratoni asztrofotós projekt az égbolt egyik legszebb planetáris ködének megörökítéséről.

Íme egy lány, aki megtanulta a hála értékét

Vous
-
  Ma 10:00 Otthon

Hálásnak lenni nem tűnik könnyű feladatnak. Az EGO ellen dolgozik, azt teszi helyre. De ha elindulunk egy olyan úton, ahol a hála mindennapi társunk, akkor ráébredhetünk, hogy a hálás szívvel élt élet sokkal gazdagabb, mint az, amikor ELVÁRÁSOKKAL és csalódásokkal kövezünk ki azt. Most következő anyagunk egy olyan fiatal lány írása, aki…

Epstein egyik áldozata szerint a yorki herceggel is le kellett feküdnie

Virginia Robert Giuffre egy exkluzív interjúban részletesen elmesélte a történteket. A kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt Jeffrey Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy 17 éves korában András yorki herceggel, II. Erzsébet brit uralkodó második fiával is le kellett feküdnie – jelentette az NBC amerikai hírcsatorna exkluzív

Fának ütközött egy gépkocsi Réde közelében

Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom. Fának hajtott egy személygépkocsi a Réde és Bakonybánk közötti útszakaszon. A baleset következtében a fa kidőlt. A kisbéri hivatásos tűzoltók megkezdték a műszaki mentési munkálatokat, valamint felitatják útra kifolyt olajat és hűtővizet. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Egy előzés miatt kellett meghalnia a négygyermekes édesanyának

Jelek szerint egy fiatal meggondolatlan előzése miatt halt meg egy nő. Halálos baleset történt szeptember 15-én, vasárnap az 57-es főúton: egy autó délután háromnegyed hatkor balesetet szenvedett Babarc közelében, amikor addig ismeretlen okokból letért az útról, egy fának ütközött, majd az árokba csapódott. A balesetben egy ember…

András herceggel is le kellett feküdnie – állítja Epstein egyik vádlója

„Nem volt durva. Utána megköszönte, és mondott még pár kedves dolgot, aztán távozott” - elevenítette fel a történteket az interjúban Virginia Roberts Giuffre. A yorki herceg szerint a nő állításai hamisak és minden alapot nélkülöznek.

Egyre népszerűbbek a tematikus utak

Lokál
-
  Ma 09:34 Belföld

Egyre népszerűbbek a különböző tematikus utak a turisták körében - mondta Kiss Róbert Richárd szakújságíró az M1 aktuális csatorna szombat reggeli műsorában.

Ezek az egyetemisták füvezés helyett rakétát küldenek az űrbe

Nuus
-
  Ma 09:18 Színes

Egy csapat műszaki vonalon tanuló főiskolásnak elege lett az unalmas órákból.