Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 22 hír

Olyan népszerűek a hibrid Toyoták, hogy nem tudnak eleget gyártani belőlük Amerikában

G7
-
  Ma 12:00 Cégvilág

Úgy viszik a hibrid Toyotákat az Egyesült Államokban, mintha kötelező lenne.

Tökéletesítette orvosi robotját a Toyota

MedicalOnline
-
  Ma 11:32 Infotech

A japán egészségügyben két éve bevezetett széria második típusa a gyógytornásznak is megkönnyíti a dolgát, írja az Autószektor.

Alapjáraton is mérgesnek tűnik a Toyota Yaris GR-4 hangja

Motor1
-
  Ma 06:15 Autó-motor

Némi csúszás után vélhetően 2020 januárjában hull majd le az újdonságról a lepel.

Opel haladt szembe Suzukival, mentett a vétlen sofőr a 87-esen - Toyota csapódott árokba Gasztonynál

Nyugat
-
  Tegnap 16:58 Baleset-bűnügy

Frontális balesetet került el egy Suzuki vezetője, aki figyelt a forgalomra, míg a szemből érkező valószínűleg bóbiskolt a kormánynál Szombathely határában. Gasztonynál egy Toyota tért le az útról. Találkoztunk egy "Tűzvihar" jelzésű traktorral is a 86-os főúton, aminek a vezetője rendszeresen elengedte a feltorlódott járműveket.

Egy Toyota, amivel szó szerint jól jársz

Vezess
-
  Tegnap 16:32 Autó-motor

Nem csak autókat gyárt ám a Toyota: a WW-2000 egy kórházi robot, amely ismét járni tanítja a mozgásképtelenné vált betegeket.

Lehullt a lepel a Habsburg-áll titkáról

Belterjesség okozta a Habsburgok jellegzetes előreálló alsó ajkait - közölték spanyol kutatók, akik a család 15-17. században élt tagjait vizsgálták.

Lehull a lepel: ezeket a zenészeket hallgattuk legtöbbet a 2010-es években

Nuus
-
  19.12.04 10:18 Zene

Senkit nem fogunk meglepni azzal, ha eláruljuk: Ed Sheeran és Drake is előkelő helyen szerepelnek a listán.

Ogier, Evans és Rovanpera írhatja tovább a Toyota aranykorát

Formula
-
  19.12.04 08:36 SportToyota

Ritka és különleges helyzet az, amikor valaminek az aranykoráról jelenidőben, és nem visszatekintve, nosztalgikus múltidézéssel emlékezhetünk meg. Ilyen nem mindennapi helyzetben van most a Toyota, amely minden kétséget kizáróan a vállalat motorsport történetének legsikeresebb időszakát éli. A világ azon legrangosabb szériáit és versenyeit…

Tabukat döntöget a Toyota mérnöknője

A Toyotához hasonlóan mára szinte valamennyi vezető autógyártó és energetikai vállalat tagja a Hidrogén Tanácsnak, félreérthetetlen jeleként annak, hogy várakozásuk szerint az abszolút zöld, melléktermékként tiszta vizet kibocsátó hidrogén üzemanyagcellás hajtás lesz az, amely az akkumulátoros elektromos hajtás mellett a valódi áttörést…

Száműzik a benzinmotorokat a Toyota Corollából

Autónavigátor
-
  19.12.04 07:03 Autó-motor

Újabb lépést tesz a zöldebb modellek irányába a Toyota, ezentúl csak hibridként vehető a kompakt modell az angol piacon.

Interjú a Toyota hidrogén üzemanyagcellás fejlesztő mérnökNŐjével

A nemrégiben mintegy 5700 a hidrogén üzemanyagcellás elektromos hajtással kapcsolatos szabadalmat versenytársaival ingyenesen megosztó Toyota a technológia fejlesztéséért felelős vezető mérnökével, Jackie Birdsallal a mértékadó Design News készített interjút.

A Toyota 2020-as autósport tervei

Autósfórum
-
  19.12.03 19:48 Autó-motorToyota

Ritka és különleges helyzet az, amikor valaminek az aranykoráról jelenidőben, és nem visszatekintve, nosztalgikus múltidézéssel emlékezhetünk meg.

A benzinesektől is szabadul a Toyota

Totalcar
-
  19.12.03 13:20 Autó-motor

Úgy tűnik, a japánok egyes piacokon teljesen átállhatnak a hibrid modellek forgalmazására.

Lehullt az első hó? Nosza, aszfaltozzunk egy jót!

Főtér
-
  19.12.03 09:59 Határtalan

Van az a csontig rágott vicc, hogy Romániát mindig rajtaütésszerűen éri a tél. Az a baj, hogy nem vicc, sajnos. Nézzük például, mi történt hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, nevezetesen a Sajószentandrás községhez tartozó Árdányban. Tulajdonképpen csodálatos dolog történt. Aszfaltoztak. Hogy az emberek a 21. században…

Toyota Supra: 0-100-as gyorsulás egy másodperc alatt

Formula
-
  19.12.03 08:41 Autó-motor

A Real Street Performance 2000 lóerős Toyota Suprája igazi Dávid a Góliátok között: olyan dolgokra képes a drag-pályán, amit kétszer ekkora motorral szerelt autóktól várnánk el. Mégsem ez teszi elképesztővé, hanem az, hogy közúton is használható.