Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ismét hallatott magáról a CÖF: Soros Györgytől féltik az Európai Uniót

A CÖF-CÖKA szerint az amerikai elnökválasztás bizonyítja, hogy a balliberális oldal a világon mindenhol előre megírt forgatókönyv szerint dolgozik.

Rendőr hajtott autóval a tüntetők közé az Egyesült Államokban

HVG
-
 Ma 12:36Külföld

A washingtoni Tacomában szombat este több tüntetőt is elütött egy rendőr, vasárnap többen tüntettek az eset miatt.

A COVID-19 járvány erős hatással volt az európai gumiabroncs piacra

Az Európai Gumiabroncs- és Gumigyártók Szövetsége a napokban tette közzé tagjainak 2020 negyedik negyedéves, illetve egész évre vonatkozó gumiabroncs-eladási statisztikáit.

CÖF-CÖKA: Az Európai Bizottság a pénz és Soros foglyává válhat

„Nem beszélhetünk demokráciáról, csak áldemokráciáról”, mert a bizottság nem hallgatja meg az európai polgárok véleményét.

Már nem az Egyesült Államokba, hanem Kínába érkezik a legtöbb új külföldi beruházás

Az Egyesült Államokban majdnem felére csökkent az új külföldi beruházások összértéke tavaly, Kínában viszont tovább tartott a növekedés.

Az Európai Bizottság a pénz és Soros foglyává válhat állítja a CÖF

Az Európai Uniónak nem lenne szabad eljutnia oda, hogy a pénz hatalmának és Soros Györgynek a foglyaként rabságba küldje az európai polgárokat. Kommentálta a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) kuratóriumi elnöke az Európai Bizottság azon döntését, amellyel elutasította az uniós…

Kérdéses, hogy az Egyesült Királyság egyben marad-e a Brexit után

Felbomolhat a brit unió, ahogy Skóciában és Észak-Írországban is egyre többen támogatnának egy függetlenségi népszavazást.

Kérdéses, hogy az Egyesült Királyság egyben marad-e a Brexit után

Felbomolhat a brit unió, ahogy Skóciában és Észak-Írországban is egyre többen támogatnának egy függetlenségi népszavazást.

A nyílt hálózatok mellett kötelezték el magukat a nagy európai telkók

Európa nem akar lemaradni a világ más fejlett technológiájú térségeitől – ezzel indokolták közös szándéknyilatkozatukat a legnagyobb európai távközlési szolgáltatók: a Deutshe Telekom, a Vodafone, az Orange és a Telefónica. Ebben a nyílt mobilhálózati technológia, az Open RAN mellett tették le a voksukat a jövőbeni fejlesztéseknél. Közös…

Előkelő helyen zárt Budapest ebben az európai tisztasági versenyben

Roadster
-
 Ma 11:18Utazás

Lisszabon és Zágráb kiemelkedően teljesített.

Fenyegetést jelent az európai történelmi nemzetekre a migráció

Origo
-
 Ma 11:03Külföld

Interjú Grégor Puppinckkal, az Európai Jogi és Igazságügyi Központ vezetőjével a nemzeti identitásról és a globalizációról.

Az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője: aggasztók az oroszországi őrizetbe vételekről érkező hírek

Aggasztónak nevezte hétfőn az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője az arról szóló híreket, hogy több mint háromezer embert vettek őrizetbe Oroszországban a hétvégén az Alekszej Navalnij ellenzéki politikus támogatására tartott tüntetések nyomán.

Rögbi: politikai menekült volt, ma a sportág európai főnöke

NSO
-
 Ma 09:43Sport

Hazánkban járt az Európai Rögbiszövetség elnöke, a román Octavian Morariu, hogy a magyar szövetséggel tárgyaljon, amelyben látja a potenciált, és szerinte hamarosan fontos szerepe lehet a kontinensen.

Szakértő: Magyarországon élénkebb a munkaerőpiac jó néhány európai tagországhoz képest

Az uniós tagállamok közül Magyarországon a negyedik legalacsonyabb a munkanélküliség.