Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Amit mindig tudni akartál: hova tűnnek a fél pár zoknik? És hogyan kerítsd elő őket?

Joy
-
 Ma 21:23Életmód

A cikk elolvasása után ezt az 5 helyet rögtön érdemes ellenőrizni!

Székelyföldi kórházak: van ahol ötven százaléknál is több az intenzív terápiás túlélők aránya

Az elmúlt egy hónapban a székelyföldi kórházak Covid-részlegeihez tartozó intenzív terápiás (ATI) osztályok ismét folyamatosan tele vannak, hiszen ahogy felszabadul egy ágy, rögtön kerül a helyére másik kritikus állapotban lévő beteg, akinek szüksége van intenzív ellátásra. 

A Barcelona kitart amellett, hogy kellenek a reformok a labdarúgásban

m4sport.hu
-
 Ma 21:17Foci

A katalán klub részéről újra átgondolják, mi lehet a követendő, helyes út a sportág számára, de a Szuperliga gondolatát még mindig nem vetette el.

Itt van a gyermekorvos véleménye arról, indokolt-e beoltani a közösségbe járó gyerekeket

Dr. Póta György szerint minden közösségbe járó gyereket indokolt lenne beoltani.

Egyre közelebb kerül Amerika ahhoz, hogy legyen 51. állama

A demokrata többségű képviselőház elfogadta azt a javaslatot, amely Washingtont az USA 51. tagállamává nyilvánítaná, de a szenátusban nagy viták folynak a kezdeményezésről – írja a The Wall Street Journal.

Marsalkó Dávid: Valójában most szól csak igazán minden arról, hogy mennyire odafigyelünk a másikra

A Jeep és az Armadillo közreműködésével készült videóban a Halott Pénz frontembere látogat néz be a már jóideje üresen tátongó fesztiválhelyszínekre, de a nehézségek mellett végre már a reményről is tud beszélni. Ahol általában a zene, az öröm, és a szabadság otthona található, ott már régóta csönd és üresség honol. Marsalkó Dávid…

Sikerek a vajdasági magyar tudományos utánpótlásban

Tóth Johanna az Újvidéki Egyetem BTK Pszichológia Tanszékének harmadéves hallgatója, április 21-én részt vett az online megrendezett 35. Országos Tudományos Diákköri Konferencián A borderline személyiségzavar

Hiába az oltás, nem lehet látogatni az időseket

Még februárban megkapták az idősotthonok lakói a második vakcinát is, a látogatási tilalom mégis a legtöbb intézményben továbbra is érvényes.

Minden férfi arra vágyik, hogy ez fogadja az ágyban – olyat mutatott a szőke bombázó, amit egyhamar nem felejtünk el!

Aki meglátja a szexi modell képeit, képtelen másra gondolni, csakis arra... Nem, nem a bevásárlásról beszélünk! ;)

Ezért van bevezetve a szökőév: Tudd meg, mikor van szökőév, hány évente van szökőév, a szökőév hány napos!

Gyermekkorunkban számtalanszor kérdezgettük szüleinket, tanárainkat, hogy miért van szökőév, miért nem ugyanolyan hosszú minden egyes év. A válasz végtelenül egyszerű és mégis egy kicsit összetett.

Zöld programok Vasban: a gyerekek végiggondolták, hogyan védhetik a Földet

Vaol
-
 Ma 21:00Megyei

A Föld napját április 22-én tartják világszerte. Örökös ökoiskolákban érdeklődtünk, hogyan irányították a figyelmet bolygónkra, amelyet egyre nagyobb veszély fenyeget.

Már két jelölt is van a leköszönő Jean Todt, FIA elnök helyére

Racingline
-
 Ma 21:00Sport

Első körben ketten jelöltették magukat a leköszönő FIA elnök, Jean Todt helyére. Todt harmadik, és egyben utolsó megbízatása decemberben jár le, az f1-insider.com tudósítója, Michael Zeitler pedig arról ír, hogy az egyik lehetséges jelölt egy korábbi raliversenyző, Mohammed Bin Sulayem, aki jelenleg az Egyesült Arab Emírségek…

A saját orvosai kérik Navalnijt, hogy fejezze be az éhségsztrájkot

Több szakorvos vizsgálta meg Alekszej Navalnijt, az eredményt megküldték az ellenzéki aktivista orvosainak, akik arra kérték őt, hagyja abba az éhségsztrájkot.

Játékosok a Föld bolygóért! – Hogyan tehet a játékipar a Föld védelméért?

Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot? – hangzik a Föld napjának hivatalos jelmondata, ami esetünkben akár úgy is hangozhatna, hogy: Ki mondta, hogy a gamerek nem tudják megváltoztatni a világot? Hazánkban 1990 óta tartják meg a Föld bolygó napját (erről bizonyára sokaknak vannak is emlékeik az iskolából), azonban…