Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Washington senkitől nem kéri, hogy Amerika és Kína között válasszon

Washington senkitől nem várja el, hogy Amerika vagy Kína között válasszon – mondta csütörtökön Antony Blinken amerikai külügyminiszter. Leszögezte azt is, hogy az amerikai kormány változatlanul rossz ötletnek tartja az Északi Áramlat 2 orosz földgázvezeték megépítését. Blinken, aki a hét vezető ipari hatalom (G7) napokban véget ért londoni…

Űrben érlelt borokra lehet most licitálni

Összesen 12 palack 2000-es évjárató Pétrus vörösbor kerül licit alá, amely az egyik legnevesebb bordói borbirtok, a Château Pétrus borászainak

Farkas Franciska: El vannak kényeztetve a pasik

NLC
-
 Ma 06:37Életmód

Először hét évvel ezelőtt ültünk le interjúzni, akkor épp az első főszerepe kapcsán beszélgettünk, legutóbb pedig akkor, amikor a koronavírus- járvány hatására egyik napról a másikra kellett váltania. Akkor még mindketten úgy gondoltuk, hogy a pandémia pár hónap alatt lecseng, de most, több mint egy év távlatából, már sejthető, hogy a járvány és…

Kvíz: 10 magyar földrajzi rekord, amelyről lehet, hogy eddig nem is tudtál! Simán rájössz a megoldásrokra? Hajrá!

Azt gondoltad eddig, hogy ismerted Magyarországot, és ezekről is hallottál már?

Vaníliás-mogyorós chiapuding karamellizált barackkal

Ízesélet
-
 Ma 06:30Recept

Az örök kedvenc triumvirátus: vanília, mogyoró, karamell

A hivatalosan jelentett kétszerese is lehet a koronavírus áldozatainak száma egy jelentés szerint

Liner
-
 Ma 06:18Külföld

Az Egyesült Államokban működő, Egészségügyi Felmérések és Értékelések Intézete szerint a járvány közel 6,9 millió halálesetet okozhatott, sokkal többet a 3,25 lejelentett esetnél.

Van olyan gazdálkodó, akinek a sárgabarack termése 90 százalékban odalett

ATV
-
 Ma 06:13Időjárás

Már biztos, hogy országosan jelentős veszteség éri a gyümölcsösöket a szokatlanul hideg tavaszi időjárás miatt. Leginkább az őszibarackot termelőket érte veszteség, 80 százalékra becsülik a kiesést, de a sárgabarack is csak fele lesz a korábbi mennyiségnek. Az alma, meggy, szilva megúszta, ezekből akár kiváló termés is lehet.

Napi horoszkóp május 9.: a Szüzeknek racionális gondolkodásra van szükségük, a Mérlegek a békebíró szerepét vállaljá…

A hét utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Napi horoszkóp: vajon pozitívan tudod zárni a hetet?

Voltak problémák, de remélhetőleg még meg tudod menteni a hét utolsó napját. Lássuk, hogy mire kell figyelnie a csillagjegyednek.

Rettegek attól, hogy nem leszek elég jó és nem fognak szeretni

She
-
 Ma 05:35Életmód

Azt hiszem, joggal mondhatom, hogy hajlamosak vagyunk mindannyian az önostorozásra. Sokkal előbb észrevesszük a hibáinkat, mint azt, mi az, ami szerethető bennünk. Könnyen kicsúszik a szánkon a „Jaj, de hülye vagyok!", míg önmagunkat szeretni és elfogadni óriási kihívás. Közben pedig folyamatosan félünk valamitől.

Forradalmi erejű lehet a magyar fejlesztésű tömeglélegeztető-rendszer

Több ember egyidejű lélegeztetésre képes az Óbudai Egyetemen összeállított rendszer, mely mégis személyre szabott ellátást biztosít a betegeknek.

15 dolog, amiből tudhatod, hogy a pároddal megütötted a főnyereményt

A kapcsolatokban gyakran az apróságok mutatnak rá arra, hogy milyen csodálatos a partnerünk. Akár egy csésze kávét hoz neked az ágyba egy újabb álmatlan éjszaka után, akár a legfrissebb gyerekvita lerendezésével, csak tudod, hogy ő az az Egy. Íme tehát 15 dolog, amit ha a partnered megtesz, rájössz, hogy megnyerted a párkapcsolati…

Azonnali cselekvésre van szükség, ha mágneses tárgyat nyelt le a gyerek

Hűtőmágnesek minden háztartásban vannak, ahogy sok kisgyerekes családnál mágneses építőjátékok is. A gyerekek egyre gyakrabban találkoznak mágnesekkel, amiket le is nyelhetnek. Mi a teendő ilyen esetben?

Azonnali cselekvésre van szükség, ha mágneses tárgyat nyelt le a gyerek

Hűtőmágnesek minden háztartásban vannak, ahogy sok kisgyerekes családnál mágneses építőjátékok is. A gyerekek egyre gyakrabban találkoznak mágnesekkel, amiket le is nyelhetnek. Mi a teendő ilyen esetben?