Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egy olyan kép jelent meg Gáspár Laci kedveséről, hogy szinte már izzik

Liner
-
 Ma 03:39Divat

Erre mondják azt, hogy „forma”, joggal lehet nagyon büszke Laci a szerelmére, mert elképesztően jól néz ki.

Napi horoszkóp 2021. február 27. – Felismerni a lehetőséget

Alon
-
 Ma 03:20Megyei

A Bika ma váratlan húzással változtathat, a Skorpió egy gyors lépést tehet előre. Napi horoszkóp

Dráma: akarata ellenére vitték a szülei Németországba – Az elkeseredett fiatalt most így menekítik ki a családi pokolból

Öngyilkossággal is próbálkozott elkeseredésében Kevin (18), akit szülei akarata ellenére vittek ki Németországba, mielőtt befejezhette volna az általános iskolát. A fiú korábban már nevelőszülőknél élt és most is tőlük kért segítséget, hogy Magyaroszágra menekülhessen, ugyanis hozzájuk szeretne költözni. Új életet kezdene itthon, abban a…

Újabb emojikról derült ki, hogy nem a jelentésük szerint használjuk

Joy
-
 Ma 03:17Életmód

Még egy halom hangulatjel, amiket rosszul használunk.

Kifakadt a világhírű zongoraművész özvegye: miért nem teljesítik Kocsis Zoltán végakaratát? Ezt mondja a zenekritikus

Blikk
-
 Ma 03:10Bulvár

Bár korábban félmilliárd forintot különített el rá az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI), mégsem készül el a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész és karmester, Kocsis Zoltán (†64) emlékháza Budafokon. Noha ez volt a művész végakarata és a család négy évet várt, de mindhiába.

Nem lehet, kell

Fricska. „Lehet-e még gyurcsányozni?” – teszi fel a dodonai kérdést blogjában az ismert baloldali újságíró, Zöldi László.

Szab: Nyilvánvaló, hogy lopni akarnak.

Hatalmas mennyiségű támogatás érkezik az országba az Európai Unió jóvoltából. Jutna Nógrád fejlesztésére is, csak előtte át kell siklania Orbánék karmai között - ennek tudjuk, hogy mi lesz a vége.

Az orosz vakcina mellékhatásai - mik lehetnek az orosz Szputnyik koronavírus vakcina mellékhatásai

Az Országos Gyógyszerészeti Intézet hivatalos weboldalán elérhető az orosz Szputnyik koronavírus vakcina hivatalos tájékoztatója az oltásban részt vevők számára, melyből megtudhatjuk, hogy milyen mellékhatásai vannak/lehetnek az oroszi koronavírus oltóanyagnak. Cikkünkben az Ogyei oldalán (www.ogyei.gov.hu) található hivatalos…

Ragaszkodjunk a nemzetiségünkhöz és a hitünkhöz!

Mivel az ember közösségi lény, kötődik nemzetéhez, mely nemzetségből származik és hitbéli meggyőződés alapján a vallási közösségéhez, egyházához, amelybe felvételt nyert, vagy amelynek tagjává vált. Ezért nagyon fontos, hogy ragaszkodjunk mindkettőhöz szilárd meggyőződéssel és a népszámlálási íveken vállaljuk mindkettőt. Így segítjük…

Nem dől hátra az olimpiai kvótás Demeter Bence

A budapesti viadallal indul a nemzetközi versenyidény.

A sílifteket leállították, de a síelés nem állt le

Síelők
-
 Ma 00:18Utazás

Európa több országában sem lehet beindítani a lifteket, de ez még nem jelenti azt, hogy teljesen le kell mondani a síelésről. Ezekben az országokban érdekes és teljesen legális megoldásokkal pótolják a síelés örömeit.

Intenzív terápiás szakorvos: aki nem kapja meg az oltást nagy eséllyel elkapja a vírust

Aki nem kapja meg a védőoltást, az nagy eséllyel elkapja a koronavírust - mondta az M1 aktuális csatornának Péter Ádám, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ intenzív terápiás szakorvosa.

Leszakadt egy hatalmas jéghegy az Antarktiszról

Leszakadt egy hatalmas jéghegy a az Antarktisz Brunt-selfjegéről közel a brit antarktiszi kutatóprogram (BAS) Halley kutatóállomásához - jelentették be pénteken a BAS kutatói.

A bíróság is alkotmányellenesnek tartja az SZFE-modellváltást lehetővé tévő törvényt

A Fővárosi Törvényszék az Alkotmánybírósághoz fordult, amelynek soron kívül kell lefolytatni a normakontrollt. A felsőoktatási törvény idevágó rendelkezéseinek megsemmisítésével egyetlen modellváltó intézmény fenntartójának sem lenne lehetősége a szenátus jogainak korlátozására.

A németek még nem mondtak le a 2032-es olimpiarendezésről

HVG
-
 Tegnap 22:25Gazdaság

A NOB Brisbane-nek adná az eseményt, amelynek megrendezése iránt többek között Észak-Rajna-Vesztfália és Budapest is érdeklődik.